👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Испания
Това, че си пържил цаца и картофки в капанчето на плажа не те прави готвач!

Ама как готвач само? Снощи сервира на Николета и казва:

"ДоЪр вечер! Аз съм Петко - главен готвач от Бургас".

# 496
ахахах, вярно Smiley
Чудя се дали си вярва или дрънка за майтапа.
Понякога се надявам, изненадващо да ни разкрият, че Петко всъщност е готвач-виртуоз и цялото му поведение е режисирано и вид експеримент.
Просто да оправдаят това малоумие. Rolling Eyes

# 497
Тихомиров vs. Никола

Скрит текст:

# 498
На Никола го каза това

# 499
  • 221B Baker Street
Ох, Никола е толкова сладък!!! Пълен антипод на Петкан! А когато зачерви бузките, направо ми иде да го схрускам! Simple Smile

# 500
  • Испания
Ники Кънчев и дъщеря му Мари София за най-вкусното нещо в Hell's Kitchen

https://www.vesti.bg/lyubopitno/niki-kynchev-i-dyshteria-muza-na … s-kitchen-6094510

Варта е поредният участник, напуснал Hell’s Kitchen

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-fokus-2019-04-19-varta

Трябва да се десертва.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 13:24 от 🍀Smileys®

# 501
Тея криви палячовци в На шкембе нали се сещат,че след втория сезон на НК ще се махат от там?!

# 502
  • Sunshine state
Ох, Никола е толкова сладък!!! Пълен антипод на Петкан! А когато зачерви бузките, направо ми иде да го схрускам! Simple Smile
Нали? Blush

Аз също не разбрах задачата като да нарисуват буквално човека, а по-скоро да го пресъздадат чрез ястието си. На Варта чинията бе много красива, абсолютно неоправдани 10т за Петко, чиито продукти дори не се асоциираха с Варта.

# 503

Варта да беше предложила една чиния с чешмяна вода и ей така пред Ангелов да ръснеше артистично супена лъжица морска сол! Това е Петко - гола вода.

Много точно описание за Петко 👌😂

Не можах да гледам снощи и сега наваксах, много мъчно ми стана. Варта си ми беше любимка (и си остава) може ли нея да изгонят вместо този некадърен галош?И аз си поплаках с останалите, но пък толкова достойно да се държа Варта, нямаше тръшкания, оправдания... Браво на нея!!

Отивам да погледна тез тортички дали доставят до София, някои други пловдивски сладкарници го правят и дано да, че да ми притъпи малко мъката сладкото.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:22 от Emiliana V55

# 504
Я, кажете какъв е този Гичкин чипс🙊🐷? Умирам за картофи и бих го пробвала🐷🐷🐷!
Тихомиров дали умишлено се дъни, много ми е чудно? Мм се произнесе, че този на чиято яхта е работил като личен готвач, бил собственика на Манчестър Сити,  все си мисля, че би следвало да е по- взискателен към персонала си. 

# 505
  • София-Младост
Защо си мисля, че тя правеше някакъв чипс от козунак? Или бъркам...снощи пък картофи видях.

# 506
  • Испания

Какво да коментира човек!

# 507
 и листо магданоз е сложил Satisfied

# 508
  • Испания
Китка е забучил.

# 509

А я виждал като сирена Wink  Smiley

чак ми е неудобно да му се подигравам.Sad

Общи условия