👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 254
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Къде се намира този ресторант?

# 541
  • Испания
"Раковски" 174

# 542
  • Другата България
Както винаги, докато се натутам да пиша и всичко сте казали. Съгласна съм с почти всички за Петко-моето мнение за него съм го казвала многократно. Просто е невероятно наистина как човек, който в последните няколко епизода не е сготвил нищо, или почти нищо, все още е във формата, а хора като Варта са навън. Колкото и да е сценарий вече много боде очите на драгия зрител.
Варта това, за което беше влязла си го постигна - направи реклама на сладкарницата и бизнеса си и това е единствения плюс от факта, че вече е навън. Видя се, че не е хранила илюзии да спечели, остави прекрасни впечатления от престоя си в предаването и съм сигурна, че клиентите ѝ ще се множат. Но се видя и че не сме само ние фенките на Никола, явно и някои от участниците са на мнение, че трябва да спечели именно той, което е показател за готварските му способности и умения.
Не мога да не отбележа и промяната в положителна насока в мнението ми за Чилева.

# 543
Smyllyes е дала адреса - ъгъла на Раковска и Любен Каравелов.

# 544
Много соц вид има тоя ресторант.. Що за име добра година..  Не ми харесва.

# 545
  • Sofia
Това май е бившия "Trattoria Giuseppe Verdi".
Вътре е доста малко,на два етажа.Иначе вкусно готвеха,но явно не им е провървяло.

# 546
Да, преди това пак беше някаква пицария.

# 547
  • Sofia
Явно текучеството на мястото е голямо. Wink
Ама дано им потръгне.

# 548
  • Другата България
И аз им желая късмет.

# 549
  • Пловдив
Светла от първия сезон на мен ми харесва, но пък Дани Спартак не го понасях

# 550
  • Sunshine state
Аз пък харесвах Дани, но не харесвах Светла. Smile Дано им тръгне.. Малко странно име ми се вижда.

# 551
# 552
Добра година си ми звучеше като име на филм, сега го чукнах в гугъл и се сетих за кой филм става въпрос, вероятно от там са взели името. Малко бозав беше филма, дори и Ръсел Кроу не спасява положението.

# 553
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Нека видим колко сте врели и кипели в кухнята! 🤪Всяко нещо, което никога не сте правили, носи по 1 точка. ☝️
🤷‍♀️ Колкото по-малко точки имате, толкова по-опитни кулинари сте и няма с какво да ви изненадат.
😅 Ако пък имате над 9 точки - бегом към кухнята да наваксате!
😂 Събралите над 12 точки обявяваме за кулинарни зайци!

# 554

Общи условия

Активация на акаунт