👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 29 608
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Никола няма приятелка,или има???
Е,сега вече приятелката му си няма Никола Grinning

# 46
  • София
И на мен ми се струват доста дебели корите, баба /да е светло на душата й  Flowers Rose/ ме е учила, че трябва да са тънки като оризова хартия и като се наложи, ги правя така.

# 47
Никола по престилка и точилка,само,може ли? Grinning

Може, може Sweat Smile

Представяте ли си и приятелката му да следи темата 😃 иначе и аз съм му луда фенка ..👌😃
И тука и във фейса, Ники е любимец. Ще трябва да го заключи след формата. Ами ако следи темата да си признае за да я намразим дружно

# 48
  • София
Божеее като гледам какъв обем тесто точат за една кора, направо се изумявам, че въобще разточнат нещо.

# 49
Аз залагам на сините, те ще бият, Веско или Никола ще дадат първата кора.
Никола няма приятелка,или има???
По напрерд някъде някой беше публикувал линк към групата му във ФБ и там пишеше, че има приятелка,но не е семеен.

# 50
  • Варна/Лондон
Веско започва доста да ми харесва, добряга е голям и много хубаво говори за семейството си. Апропо не трябва ли да наближава епизодът с близките? Миналият сезон беше много мил момент.
И аз започнах да го харесвам, добре се справи като беше лидер.

# 51
Веско и на мен ми е симпатичен

# 52
А така Никола,поскачай с късите панталони :Д
Кого го хванаха за дъто?

# 53
  • Испания
Светла се изживява като началник.

# 54
Аз се засегнах когато Пецата нарече женския отбор кокошки, обаче те нищо не правят за да го опровергаят, даже напротив.

# 55
  • Пловдив
Чилева наживо не знам дали е енергиен вампир, но от екрана аз поне нямам такова впечатление от нея. За разлика от Ралица и Светлана.

# 56
  • София
Светла се изживява като началник.
Светла играе мръсна игра на нерви, защото освен Варта другите две явно много мразят Чилева. Но пък Светла е ужасно лицемерна, уж беше дружка на Чилева. Ама интереса клати феса.

# 57
  • Варна
Имат право на проби, а Татяна все не е правила. Днес кой й е виновен? Чилева дори се опита да й помогне. Определено не ме кефи.

# 58
  • Испания
Досега не съм чула от Петко, че е правил нещо. Все не е правил това, не е правил онова.

# 59
  • София
Таня как не е правила дроб досега, нали от месец са на новото меню и уж се въртят по постовете?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт