👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 29 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
Таня как не е правила дроб досега, нали от месец са на новото меню и уж се въртят по постовете?  Thinking

Каза, че за първи път е на този пост, ma cherie.

# 61
  • Пловдив
Грешка на отбора, че не са я пускали на този пост досега. Дали я държи от снощния скандал?

# 62
  • София
Каза, че за първи път е на този пост, ma cherie.
Фаб, Hug
Да, чух го това, но се чудя защо се е получило така... Нали по принцип ги въртят и това е основната причина за издънките всяка вечер?

# 63
  • София
Май Татяна гласят за гонене.А победата на мъжете беше нагласена с този баскетбол.Жените не биха пратили на мъжки баскетбол.

# 64
Погнаха Никола...

# 65
Този шеф Ангелов да спре да вика на Никола, че ще скоча през екрана ...😂 като е амбициран му вика г-н Високо самочувствие, сега пък не бил амбициран.. ужас

# 66
  • Варна
Петко какъв главен готвач е? Това със солта е елементарно.

# 67
  • София
Да ви кажа, никой от този сезон не е така ярко изявен като в първия. Че дори и една Гичка имаше присъствие на моменти. Всеобщият любимец Никола и той ми е бледен... Като сравнявам с Мастър шеф там има по-добри готвачи. И то любители. А тук са професионалисти.

# 68
  • Испания
Никола яко се панира, а и почервеня като рак.

# 69
Май Татяна гласят за гонене.А победата на мъжете беше нагласена с този баскетбол.Жените не биха пратили на мъжки баскетбол.

Аз си мисля, че подготвят награди според победата на отбора. Т.е., ако бяха победили жените щеше да е нещо друго

# 70
  • ВАРНА
 Шеф Ангелов да не е станал оксиженист?Все по-подпухнал и кървясал поглед има.

# 71
Жените и Никола тази вечер си направиха леко сепукко.

# 72
  • Испания
Ангелов не понася, че само Ралица не му трепери.

# 73
  • София
Ангелов не понася, че само Ралица не му трепери.
Да, и явно тя ще го отнесе.

# 74
Струва ми се, че ще номинират Ралица или Никола. Който и да се изправи срещу Светлана ще я бият. Светлето ще си ходи по мое мнение..

Общи условия

Активация на акаунт