👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 29 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
То не се знае кой ще си тръгне, Ралица ако се издъни още веднъж, няма да я бави.

# 91
То не се знае кой ще си тръгне, Ралица ако се издъни още веднъж, няма да я бави.
И аз мисля, че ще е Ралица. В повече ми идва това дето Никола готвел “ без сърце”.

# 92
  • София
Ама таковата.... аз тази гарнитура не я щЪ.  Blush Laughing

# 93
  • Испания

Ама таковата.... аз тази гарнитура не я щЪ.  Blush Laughing

Хайде сега! Претенции! А оранжева престилка щеш ли, м?

# 94
Ха, ха.....сега догледах епизода! Мнението ми се потвърждава, Чилева дори да не е най добрата има хъс, амбиция, никога не се отказва и НЕ ПЛАЩА ДАНЪК ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ!!! Евала, затова я харесвам, хладнокръвна и преследваща целите си....!
Ралица се показа идеално каква е, нищо не може, но нервна, завиждаща и все другите и виновни, Татяна също завижда на Чилева, но призна, че само тя може да я извади от станция Месо!
Браво на момчетата и Петко дундуркат и са истински отбор, евала на Тихомиров мъжага, както и на бате Весо, така си представям мъжете силни като канара и справящи се с всичко!
Милият Никола и в моите очи спукан балон, липса на енергичност, липса на борбеност!
На финала са Чилева, Весо и Тихомиров! Първенец виждам Тихомиров!

# 95
  • София
Хайде сега! Претенции! А оранжева престилка щеш ли, м?

Чакай да помисля малко....  Thinking Значи така като поставяш въпроса, май ще склоня на гарнитурата на Никола. И без това докато стигне до мен, вече няма да е останало много. Един вид - не щЪ, ама хайде.  Laughing

# 96
  • Испания

Чакай да помисля малко....  Thinking Значи така като поставяш въпроса, май ще склоня на гарнитурата на Никола. И без това докато стигне до мен, вече няма да е останало много. Един вид - не щЪ, ама хайде.  Laughing

А така! Правилен отговор.

Много народ трябва да си тръгне преди Ралица.

# 97
Таня как не е правила дроб досега, нали от месец са на новото меню и уж се въртят по постовете?  Thinking
Ми като не е правила да направи, какво и пречи да се упражнява преди резервацията...не мога да си представя да ме изправят в професионална кухня и да заявя "Аз това не съм го правила", най малкото един път ще се пробвам да го направя преди да се захвана да готвя и да печеля награда от сто бона! Сама си е виновна, не я оправдавам, колкото и да ми беше симпатична до сега....!

# 98
Финалът ще е мъжки. Който и да е от тях - все ще е добре. Долу горе на едно ниво са.
Но Никола си е Никола! 😍

# 99
Айде сега, шеф Ангелов нарочно бил сложил Таняна да се изложи... Просто ѝ е дошъл реда на Татяна да е на тази станция, колко пъти трябва шеф Ангелов да каже че 100 000 не се печелят без да си добър навсякъде и да можеш всичко, нали и Никола го кастри защото не умееше гарнитурите. Няма шест пет...
П.П. Много ми хареса епизода, видя се точно колко струват напудрените махленки Светла и Таня...

# 100
Финалът ще е мъжки. Който и да е от тях - все ще е добре. Долу горе на едно ниво са.
Но Никола си е Никола! 😍
И аз залагам на мъжки финал: Тихомиров и Никола, като Тихомиров побеждава!

# 101
  • Пловдив
Ами мъжки финал ще е, то от жените коя да изберат, те са „вземи едната, удри другата. Една Вартичка само е сладичка, но това не е достатъчно.
Може би ще допуснат Чилева в първата част на финала, за да не ги обвинят в сексизъм.

# 102
Ами мъжки финал ще е, то от жените коя да изберат, те са „вземи едната, удри другата. Една Вартичка само е сладичка, но това не е достатъчно.
Може би ще допуснат Чилева в първата част на финала, за да не ги обвинят в сексизъм.
И аз така си мисля, в интерес на истината и Чилева не е за финал, борбена е, но това не е достатъчно!

# 103
Варта и Никола на финал 😁

# 104
  • София
И аз мисля, че днес ще си тръгне Ралица, но може би Светлана трябва да я изпревари. Финала ще е мъжки, те доказаха, че са отбор. Мисля, че Тихомиров ще е големия победител.

Общи условия

Активация на акаунт