Отговори
# 540
  • на последния етаж
Избрах матрак FAVOURITE NOVA Orthopedic. Според мен той е нах-подходящ за мен, тъй като имам дискова херния.

# 541
Бих избрала ортопетичния матрак.

# 542
Най подходящ ми се вижда ортопедичния матрак, понеже имам болки в гърба. Смятам съвсем скоро да го закупим.

# 543
  • София
Ортопедичен матрак, заради проблеми с гръбначния стълб и кръста.

# 544
ОРТОПЕДИЧЕН МАТРАК FAVOURITE NOVA ORTHOPEDIC, / ФАВОРИТ НОВА ОРТОПЕДИК/, ДВУЛИЦЕВ
Това отговаря на нуждите ми и ограничения бюджет.

# 545
Бих избрала ортопедичен матрак, тъй като смятам, че ще спомогне за правилната поза по време на сън и предотвратяването на болките в гърба.

# 546
Бих избрала ортопедичния матрак Тед  Astrea Ortho.

# 547
Ортопедичен матрак Тед. След втората бременност ми се появи и плексит и ако спя на лош матрак не мога да си вдигна ръката ужасни болки в рамото а и имам проблеми с гръбначния стълб

# 548
  • Перник
https://ted.bg/ted-bed/mattresses/aloe-fresh-matrak
В къщи имаме този матрак, като го ползваме от 7 месеца. За сега съм доволна.

# 549

Бих избрала матрак ASTREA ORTHO, ДВУЛИЦЕВ заради кръста и гърба ми.

# 550
# 551
Ортопедичен. ☺

# 552
Аз избрах МАТРАК MEMORY SILVER FLEX / МЕМОРИ СИЛВЪР ФЛЕКС /, ДВУЛИЦЕВ, защото, въпреки, че имам дискови хернии, моят гръб се чувства най-добре на матраци от мемори пяна. Този матрак ще поддържа извивката му на кръста, и ще се събуждам бодра, отпочинала и без болки.

# 553
Избирам матрак мемори силвър флекс, имам подобна възглавница от която съм много доволна. 

# 554
Смятам, че ортопедичният матрак би бил най-подходящ, предвид болките в гърба и кръста.

Общи условия

Активация на акаунт