Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 16

• 44 649
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
На нас с момичето с мен ни ги направиха през по малко от 10 мин., но на мен ми осигуриха друга тоалетна.

# 106
  • Beyond the stars
При нас казаха, ако има проблем и спешност нещо, да почукаме в съседната стая и така.
Не ми е ясно като има график за операциите и след тва чакахме часове, защо трябва да е през 10 мин за хора в една и съща стая процедурата, ама..

# 107
  • София
Щото има график и за манипулациите. То не са само клизмите, има да се слагат системи, инжекции, превръзки, визитации, приемане на нови пациенти, изписване на старите, попълване на документации...

# 108
  • Beyond the stars
Явно си има логика, ама все пак не е забавно Grinning

# 109
Ако на някой му е полезно - на мен ми я направиха в родилна зала директно като ме приеха. Там нямаше душ, но се измих на чешмата. Напълно безпроблемно беше.

# 110
А на мен ми я направих в 4 сутринта.

# 111
Ако на някой му е полезно - на мен ми я направиха в родилна зала директно като ме приеха. Там нямаше душ, но се измих на чешмата. Напълно безпроблемно беше.
Как така няма душ? Аз разбрах, че във всяка родилна зала има баня/wc с душ.
Преди колко време сте раждала?

# 112
Според мен има във всички. Поне с такова впечатление оставам - https://www.m.nadezhda.bg/rajdane/rodilna-zala/rodilnite-zali-na-nadejda/ . “Баните към залите...”

# 113
В родилната зала ще ви е само до баня...

# 114
Два пъти си взимах душ в родилна зала. А можех и още ако исках да облекчавам контракциите с вода.

# 115
Как така няма душ? Аз разбрах, че във всяка родилна зала има баня/wc с душ.
Преди колко време сте раждала?

Ами, аз не видях душ. Освен да съм толкова застреляна, а да е имало някъде в банята. Преди три месеца.

# 116
Аз също имам намерение да си взема душ както след клизмата, така и за облекчаване на контракциите, мисля да си постоя под струята доста време...

# 117
Мен пък след самото раждане, като минаха 2,3ч и ме изправиха, ме придружиха до банята за да се измия на душа. Акушерката беше до мен, за да не ми прилошее. Аз също мисля, че във всяка родилна зала би трябвало да има душ. Иначе аз бях за индукция и клизмата ми я правиха на 3ет. Взех душ в стаята там!

# 118
Мамчета, как стои въпроса със свижданията след раждане ?

# 119
Мамчета, как стои въпроса със свижданията след раждане ?
От 17 до 18 ч. един човек може да влезе при Вас в стаята. От 14 до 16ч. мисля че беше може в столовата, като преди това може да покажете бебето, но през стъклото до столовата.

Общи условия

Активация на акаунт