Любители на кучета - 92

• 30 664
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ама тя е гола....

Нета е ужасен, на Рея и е супер, след малко ще я водя на Дунава.
Те с йоркито са приятелки, тоест Рея не му обръща внимание, а то не и досажда.

# 451
  • Fort Worth, TX
пожелаваме ви приятни празнични дни.

# 452
  • София
Виждам, че сте къпани предпразнично. Joy Харли ще потрае още няколко дни, тъй като ще бъде изкъпан предрожденно.
Да го похваля, че навън си го водя без повод и много слуша. Обаче му слагам тренировъчния нашийник, не че го използвам, но му действа психологически явно. Единственото, което ме притеснява и съм нон стоп нащрек е да не засечем питбулката от входа, тъй като тя има голям мерак да ми разкъса дзверо. Аз веднъж заявих на стопанката, че не желая тяхното куче да доближава моето и оттогава тя не ме поздравява, но не ми пука. Продължават да го извеждат без намордник и сърцето ми е свито. А през зимата същото това куче нападна един лабрадор и в суматохата два пъти събори стопанката на лабрадора и я ухапа няколко пъти по гърба.
Ето едно пуфтящо куче. Вече започна бързо да се изморява заради жегите.

# 453
  • София
ето ни и нас Grinning

# 454
  • София
Ех, че сладка серия - шеф, футболист и ди джей Simple Smile

Как се казва диджеят?

# 455
  • София
Диджейка е, Моли Wink

# 456
poss в кое село сте? На Рея съм сигурна, че ще и хареса къпането в Дунава 😁
Тонка а пусната ли ходи тази питбулка? Направо си е страшно, ако е зла и си я пускат да си потичква свободно 😕
Показаните муцуни са разкошни. 😍 Аз нямам нови снимки на магарето, ама днес влезе в един канал със застояла, зеленясала вода.. ей каква смрад и чернилка беше. 😂 Сега е къпан и мирише на шампоан, чак не ми се иска поне седмица да го извеждам 🤣

# 457
Ето ни и нас, ако може някой да ни види GrinningGrinningGrinning

Преместихме се вече на къщата и по цял ден е голям кеф за Нора!

# 458
Хора, тая майка ми се побърка - хвана ме да се снима с мене. Много моля да й обясните, че ме излага и вече съм горямо момч... гушкане ли каза? Дай, мамо, гушни ме!

# 459
  • София
Сиви, питбулката е на повод, но два пъти се изтръгва от ръката на стопанката си и нанася сериозни поражения на кучета. По този повод имаше и общо събрание във входа ни. Не че даде резултат. Дори намордник не й слагат.

# 460
Seerose., страхотни муцуни сте, сладури! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да не ми се обидиш сега, ти си муцунка! Grinning bouquet

Нора се вижда, как, черно злато да го пропусне човек, е, няма как!Голям завид от мен и бат,Рексьо! Heart Eyes bouquet

А Моли диджейката е супер! Heart Eyes bouquet
Няма да изреждам, че дълъг списък ще стане, но много се радвам на всички снимки, всяка една душица е разкошна и ме карат да скролвам нагоре-надолу! Прекрасни муцунки от всякакъв калибър и цвят! Heart Eyes Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes Hug Hug Hug

# 461
Кари с една приятелка, която ни чакаше пред магазина Animal Dog Animal Cat
Нещо обаче са си обърнали гръб Grinning

# 462
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу, как няма да й слагат намордник щом я изпускат 🤦🏻♀
Аз моя само дето лае кукумицина до нас му взех специален за френски булдог .
Че й щяла събрание да прави ни гони, ако знае по другите блокове какви неща стават,  ма баш за нея е тая питбулка да види тя лошо куче какво значи .

# 463
  • София
Барбииии, агнето е веднъж Joy

Днес ММ щеше да бие един кретен в нашия парк. Води огромна немска овчарка, но наистина огромна. Първо спря до едно куче /което ме предуоредиха, че е лошо и помолиха да не пускам Бека, за да не стане беля/ и се радваше как се мъчат да се изядът взаимно. Тъкмо си отдъхнах, че си тръгват и идиота го пусна. Като тръгна това теле към нас щях да получа удар. ММ стана и се опита да му препречи пътя. И стопанина олигофрен започна да крещи на ММ какво ставал така заплашително, кучето щяло да го ухапе. Добре, че само подуши Бека и го хвана идиота. ММ по принцип е говорещият с кучета и се разбира дори с агресивни, но си изкарах акъла.

Тонка, то си е страшно да се чудиш от къде ще ти дойде и да се оглеждаш.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 23:44 от джуджанка

# 464
  • Bарна, морето, сините вълни
Ами няма да се научат и това е...
Аз какви ли не маршрути измислям, какви ли не стойки не правя по улиците, само и само да разходя и едното, и другото, и на хората да не преча. Всеки обаче си гледа неговия кеф. Тоя си гледа кефа немската му да е пусната, оня си гледа кефа да ми препречи пътя с бебе и куче. Никаква култура, никакво уважение.
Да вземем да си направим една малка държавица, да си живеем там само ние "лудите кучкарки", ще се разбираме идеално.
Всички муци са страхотни. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт