Любители на кучета - 92

• 30 673
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Bарна, морето, сините вълни
Пипчи скоро не се е появявала с Роузи надявам се и с тях всичко да е наред!
На ММ едната колежка е имала куче, което е починало възрастно и си е казала, че повече няма да вземат куче, но един ден мъжът ѝ с децата се прибрали с малко дакелче в ръце. Сега е на 10 или 12  години и окончателно е решила след Тара да няма друго куче.
А аз не си представям дома без куче. Би бил самотен, пуст и тих. Каквото и да става искам у дома винаги да ме посрещат весели очи и махаща опашка. Децата порастват, хващат своя път, но кучето остава там с теб, да си стареете заедно...

# 436
  • под тепетата
Трапезица, имаш хубава фигура, младежите могат да завиждат само! Пък на кучо му е все едно дали си с бална рокля или без гащи   Mr. Green

# 437
Трапезица посмях се на чорапогашника 😂😂 Аз чак така не съм излизала, ама зимата най-редовно преди да си легна, ако Макс замрънка нещо си мярам якето върху пижамата и хуквам на вън. През нощта същата работа. А докато беше бебешок по една къса нощница го свалях в 5-6 сутринта докато се научи де се пика 🤣🤣🤣 Представям си комшиите как са ме гледали и цъкали, че нещо не ми е на ред. А не е като да не съм засичала хора нощем, ама ми е все тая за колко луда са ме помислили. 😁
А за липсващите мъници ще проверя съседната тема за дребните породи, че някои се изнесоха там, а за мен дребни - едри всички са кучета с еднакви грижи, неволи, болежки и радости. Май ни дискриминират с тия наши магарета 😂😂

# 438
Много ми стана мъчно от последните постове. Поревах си. Аз мисля, че няма да имам друго куче след Ней, не си го представям въобще. Дай боже да си поживеем заедно още 20тина години.
Скрит текст:
Кракът бива, не е счупен. Стъпвам леко на него, още е подут, ама май ми се размина. Даже преди малко го изведох зад блока , по пижама , ама дреме ми, нищо, че срещнах един близък познат. 🤣

donsita, пожелавам ти го, даже повече от 20. Praynig Hug
И, нали напоследък само глупости ми в главата, търся и чета ей таквиз неща, и тук също, нещо отвътре ми иде. Хубаво е, че има и такива случаи на дължожители. Peace

despicable,хубаво си го написала, верно е това, че "децата порастват, хващат своя път, но кучето остава там с теб, да си стареете заедно...", но много бързат душиците, малко време им е отредено на тоя свят. Иначе да си стареете заедно звучи прекрасно! Peace bouquet

Трапезица,направо я видях ситуацията кАт на кино, така си я описала! Joy bouquet Аз пък съм пълна скука в това отношение, нямам такъв весел случай. Simple Smile

# 439
  • София

Отиваме на село.
Спряхме на Белоградчик, пускат кучета в крепостта. Не я качих чак най-отгоре, че бяха много стръмни стълбите и нямаше да може да слезе. Снимки като се прибера, че са на фотоапарата.

# 440
  • София
Хайде да ме изведеш вече, а?

# 441
Еха, веселба е с Рея и йоркито.
Желая на всички светли празници!
Аз дори не съм мяркала, че има тема за дребните кученца, но не виждам защо някой да се изнася. Тук всички се държим добре, обръщаме внимание, както на магаретата, така и на дребчовците. Но всеки се решава. На мен тук ми е уютно, не мой ме изритате. Grinning

# 442
  • Варна
И мен не можете. 😂

Ето, тренирам за две, че дружката, човешката майка  на Рой чака бебе и днес ми каза, че ще го гледам, докато излязат от родилното  с бебето. Скоро и двамата ще станат на годинка, а разликата им е един ден. 😍

# 443
  • sf
Ще ти хареса с две и няма да искаш да го връщаш 😃
Аз си мечтая за къща на плажа и още 4 джакчета- Пако, Пабло, Хосе и Хорхе 🤣

# 444
  • Варна
Донси, моята мечта е същата.
Ще ми хареса, те много си допадат и аз съм повече от доволна, подозирам, че  Лили няма да е ок, но няма как. 😜

# 445
  • София
Една къпана Бела. Ще прощавате фотографските умения на майка ми Simple Smile

# 446
  • Варна
Пухена Бела ❤

# 447
  • Стара Загора
Моето великденско агне си дойде Joy

# 448
Ай, малеее! Къде ти е козинката, душко? Joy Наполовина по-малка изглежда. Сладурка.

# 449
  • под тепетата
Я да вземе малко козинка от кака си Бела или Лилянка, да не настине!
На туристката Рея само раничката и липсва!
Esstela, ще им хареса да са двамка, а и на теб! Ще се изморяват взаимно и после ще мрънкат за другарчето си.

Общи условия

Активация на акаунт