Любители на кучета - 92

• 30 678
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ех, за съжаление не може само хубави моменти, колкото и да ни се иска. Но дано лошото е възможно най-малко.

Деспикабъл, хем го знам това стихотворение, хем пак ревнах. Толкова ми се иска да живея в свят, където няма гадни и зли хора и е пълно с щастливи животинки. Винаги си пожелавам такива неща - да сме здрави и всички животни да са добре.

Пропуснах да кажа, че на последната снимка Бизу е просто да го глътнеш Simple Smile

# 421
Благодаря ,че сте съпричастни !  Нали сме от едно тесто...кучешко....
За Рекс много се надявам да се подобри и да се оправи. Стискам палци.
Много е тягостно да виждаш страдание,а да не можеш да помогнеш ( за животни,хора...)

Благодаря и аз за стихотворението... Heart Eyes

Не исках да ви натъжавам ,но понеже косвено сте част от живота на Кирил ,реших,че е редно да се сбогува тук.... Колкото и да боли,нека водещото да е не тъга,а  да бъде Любов. Тя никога не отпада. Просто я насочваме към душа в друго измерение. И винаги ще ги обичаме.  Heart Eyes

# 422
  • под тепетата
Трудно ми е да пиша от таблета, в болница съм с майка ми. Нашите не говорещи приятели страдат от същите болежки като нас. Мъжът ми кашляше сума време, подпухна от вода докато разберем че проблемът е в сърцето. Макс почина от инфаркт, изчетох сума ти неща за инсулт, за да разбера от какво си отиде внезапно. Labrex, Рекс е железен, ще се радвате на още разходки двамата! Sivi, как е ухапаното куче?

# 423
  • Bарна, морето, сините вълни

Любимата поза за сън. Голяма скица е.

# 424
Не знам дали е възможно да им покажем на тия муцуни колко ги обичаме.

Малко за разведряване: Денис гони лазерче. Мама дава тъпи идеи, тате изпълнява

# 425
Принц Брус или както обичам да му казвам принчипеса Брустареса. Joy

# 426
  • София
Вие как сте?

# 427
bilqna добре е вече мушмурока. Мина си му баш като на куче, ама и с малко лекарства де.
Денис какъв е сладур само, а пък принцеса Брус аха и почти не се вижда.
Аз нали съм си тотален кучелюб, и котколюб съм си, и за всички ми е много мъчно когато страдат, а пък кучаците от темата си ги чувствам още по-близко, все едно са си част от моята глутница. 🤗
labrex стискам палци и лапички Рекс да ви радва с добро здраве още много 🤗

# 428
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много, много мъчно ми стана за тия душици милички 😢😢😢
Трапезица, много сила, знам че много боли  ❤

То в такъв момент няма какво да се каже, за мен е равносилно на човек от семейството тая мъка .....

Labrex,  всички сме такива егоисти към тези, които обичаме ❤ Никога няма да са ти достатъчни годините с него, дано са още много от сърце ти го желая 🍀
Аз толкова много обичам Тео, че понякога съжалявам че го взех, просто защото знам, че ще дойде момент в който ще се наложи  да се разделим и не знам как ще го преживея. И котарака обичам, но Тео си ми е в душичката ❤

Скоро мислих и че Кафенцето не е писала отдавна, дано всичко е наред и там.
Също едно пинчерче имаше още като дойдох в темата и те изчезнаха, забравих му името .

# 429
Страхо ли?
Затриха се нещо, Кафе я засичам из други теми, дано са наред.

# 430
Денят ми беше тотален екшън. Сутринта тръгна зле и цял ден не провървя... За разлика, вечерта започна с покой. Тази вечер за първи път крачихме в тъмнината с Ласчо едно такова тихо и спокойно, в темпо. Улиците празни, не срещнахме нито едно друго куче (къде ли са изчезнали бездомните), от балконите мирише на скара (на риба, на пържоли...), чуваха се само птичките и една сладка лятна топла тишина. За първи път вечерта е топла като лятна вечер. И кучето беше спокойно, и аз си казах "ех, че яко, да разхождаш куче тази вечер".

Моя Мъник почина на 14 години от старост. Аз хванах самолета, за да бъда до него, но като стигнах на летището, сестра ми само ми поклати глава... Не ми казали, че е починал преди да се кача на самолета. Последно го видях на скайп, как главичката му клюмаше. Чу ми гласа. Не ме изчака, за да не го видя на живо в такова състояние. Станаха 7 години без него. Много пъти съм си мислила, какво ли си мисли докато лежи на леглото и се гледа в огледалото... Гледа се с часове, въздиша, сменя позата, порови по чаршафа и пак легне и се гледа, въздиша, мисли, дълбоко умислен... Мъника - френско бяло той-пуделче.

Ако не бях срещнала цяло котешко семейство, нямаше да мога да преодолея загубата на Мъника дълго време. Той наистина беше моя най-добър приятел.

Поздравче за всички приятели със Swedish House Mafia - Save the world

# 431
  • София
Хахаах, Денис се чуди какво се случва Simple Smile А Брус е като арабски шейх с това наметало. Сладки душици.

Донсита, как е кракът? Надявам се да е само безобидно навяхване. И да споделя /преди две седмици паднах много лошо и си ударих силно рамото/, та колежката ми каза да слагам компрес от настърган суров картоф и наистина помага при такива травми.

# 432
  • sf
Много ми стана мъчно от последните постове. Поревах си. Аз мисля, че няма да имам друго куче след Ней, не си го представям въобще. Дай боже да си поживеем заедно още 20тина години.
Кракът бива, не е счупен. Стъпвам леко на него, още е подут, ама май ми се размина. Даже преди малко го изведох зад блока , по пижама , ама дреме ми, нищо, че срещнах един близък познат. 🤣

# 433
  • On the sea
Много тъжни новини в последно време Disappointed
Вчера и кучето на родителите ми е станало звездичка, от старост, преди няколко дни и на една съседка нелепо си отиде 4 месечното им пинчерче Sob.
Бъдете силни, много боли, но за съжаление това е цикълът на живота Sad

# 434
.... Даже преди малко го изведох зад блока , по пижама , ама дреме ми, нищо, че срещнах един близък познат. 🤣
Поне имаш пижама. аз съм го правила ( без кучето,слязох да взема в полунощ нещо под терасата ) по тънка блузка,загащена до ушите в чорапогащник. Реших,че няма кой да ме види в тъмницата,лампи не паля и таман хлопнах външната врата и от съседния вход излизат компания младежи,че като блесна оная тяхната лампа,цъфнах в цялата си прелест. Поне не беше от най-тънките чорапогащи. Успях да запазя самообладание и с достойнство да се изнеса зад ъгъла. Върнах се на прибежки Simple Smile

Иначе нощем като се е налагало да излезем по спешност с куджо,както ме свари сварата и мятам отгоре нещо и така.

Общи условия

Активация на акаунт