Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с домашния любимец на потребителя SeeRose?
Какви са препоръките за хранене на куче, което не приема гранули?
Какви са съветите за грижа за кучета с наранени лапи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с домашния любимец на потребителя SeeRose?
-
Какви са препоръките за хранене на куче, което не приема гранули?
-
Какви са съветите за грижа за кучета с наранени лапи?
-
Как мога да помогна на кучето Ласи?
-
Какви са изискванията за регистриране на куче в общината?
В багажника му е много спокойно, защото има достатъчно място да се опъне, да легне и да поспи, тъй като поради габаритите си малко му е неудобно и трудно да се побере на задните седалки. Не че не го возя и по седалките де.. всичките имат калъфки заради него, освен моята. За него не е никаква драма в коя част на колата ще е, важното е да е с мен. А и по седалките е супер рисковано, защото срам не срам, ама така ми спука стъклото при едно забързано прибиране към града, защото го беше ожилил стършел. Беше много натоварен трафика и всички набиха рязко спирачки, съответно и аз и докато съумея да спра и да хвана и Макс той се лепна за предното стъкло и с нашийника го счупи. За щастие нищо му нямаше на магарето, но осъзнах, че мястото му не е на предната седалка, когато се предполага, че ще се движа с по-голяма скорост. Е, олекнах и с една прилична сума за смяна на стъклото.