Любители на кучета - 92

• 30 311
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • София
В никакъв случай не чакай да свърши храната, ако ще я сменяш с друга. Захранването с нова храна става постепенно, като всеки ден заместваш с 10% от новата храна, старата. Т.е. около 10дни отнема изцяло да мине на новата храна. Аз не бих сменяла храната, ако кучето я понася добре. За малкото наддаване при едрите породи е по-донре да са леко хърбави, така че не е голям проблем.

# 706
Щом ветеринарят е казал, че всичко е наред, послушай го.

Лабрексче, гуш!

# 707
Леглото му стои пълно с играчки и си крие храна понякога, но никога не спи в него. Обаче види ли кутия, кашон, отворен куфар.. се намества и заспива. Тук го изненадах малко и се надигна. Joy
Куче-Брус в кутия.

# 708
А, коте по душа.

# 709
И по размери HugHeart

Джуджи, прояде ли Бека? Не си споделяла нищо напоследък.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 11:49 от pip4i

# 710
  • София
Пипчи, с новата храна няма проблем. Малко се е поокръглила и даже намалих малко порцията. HeartHug

Ако Брус дъвчеше обувката нямаше да има такава снимка Joy

# 711
  • София
Аз заредих Харли с храна за месец напред. Много съм доволна, че ми я носят до вкъщи и хората са изключително любезни и много усмихнати. Така се права бизнес. Винаги питат как е кучето и добре ли му понася храната. Аз му давам малко повече от нужното, защото все ми се струва слабичък на фона на другите окръглени френчита.
За съжаление вчера новата му топка замина във вечните топчени полета. Добре поне, че си я има за спомен на снимки. Ще ходя да му купя нова. Диване с диване.

# 712
Брус много сладичък.

# 713
  • sf
Оооо, колко топки са заминали във вечните топчени полета 🤣
При нас рекордът държи една рошава топка от Джъмбо- 30 секунди, докато се обърна и беше заминала. 🤣🤣🤣

А тук пази бате. 😁

# 714
  • София - Рим и обратно
Тонке, коя е храната не казваш, а само доставчика хвалиш. Съмнителна си ми Blush

# 715
  • под тепетата
Тонка май са на Барф. Още мнооого топки ще заминат  Laughing

# 716
  • София
Някой си взима слънчевите бани и ме гледа нагло докато други трябва да работим 😁😋

# 717
  • София
Тонке, коя е храната не казваш, а само доставчика хвалиш. Съмнителна си ми Blush
Хаха, Кафенце, аз не съм казала името на доставчика, така, че моето е скрита реклама.  Mr. Green А иначе да, с барф храня и няма много за казване. Вариантите са два - само пилешко или смес от пилешко, телешко и риба. Има и агнешко, но не ми го препоръчват за Харли, тъй като било мазно и го предлагат за по-големи породи.

# 718
Ласи с неговия жален поглед...

Ласи в очакване да му сложа каишката...

# 719
  • София
Олее, душица...

Общи условия

Активация на акаунт