СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 3

• 30 328
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Аз до годинката на син ми бях с ръчната помпа на Авент. Бяха ми дали и електрическа, но на мен не ми допадна. Да, мъка си беше по 8 пъти на ден да се изцеждам по 15-20 мин, но знаех че е най- доброто за бебето в онзи момент.

# 136
  • София
rosinka_k, похвално Simple Smile Аз не зная дали бих издържала толкова, ако трябваше да цедя.
Evanitha, сега разгледах сайтовете, наистина няма. Само в Рая тойс намерих.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:43 от Шантава Калинка

# 137
Момичета, дали някоя от вас знае магазин за по официални дрехи за бременни. Тази година съм на абитуриентска и две сватби и ще ми се наложи да пазарувам, а наистина си нямам никаква представа от къде. Попринцип съм от Пловдив, но ако знаете магазини в София също е вариант или някакви онлайн магазини. Благодаря

# 138
Момичета, дали някоя от вас знае магазин за по официални дрехи за бременни. Тази година съм на абитуриентска и две сватби и ще ми се наложи да пазарувам, а наистина си нямам никаква представа от къде. Попринцип съм от Пловдив, но ако знаете магазини в София също е вариант или някакви онлайн магазини. Благодаря

В подлеза на Тримонциум има магазин-Mama Conti.Дрехите им са качествени и с много свежи модели.За жалост в сайта нямат всичко,но в магазина има достатъчно.

# 139

https://www.soonmama.com/collections/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0 … D0%BD%D0%BD%D0%B8

# 140
Баловете и сватбите (обикновено) са в период, когато вече е достатъчно топло. Общо взето и рокли за небременни ще свършат работа. Не е нужно да купуваш нещо специално за бременни. Просто си избери достатъчно ефирна рокля от където и да е

# 141
Скъпи мами, и аз съм на сватби през лятото (2-3)  и влезнах във втората употреба (Mania)  и си взех прекрасни рокли !! После и да ги нося и да не ги - поне са евтини. Иначе сайтовете по-горе са прекрасни и има официални рокли, но на мен са ми скъпи ! И през седмица си влизам в Манията - все има нещо хубаво за периода !

# 142
Благодаря много на всички за съветите. Не се бях сетила да проверя и в Манията. Напълно си права че не си струва да се дават много пари за рокли които едва ли ще сложим пак

# 143
Благодаря за новата тема, дай Боже да я напълним с щастие Simple Smile Присъединявам се към дилемата с официална рокля, но при мен проблемът е че освен бременна съм и доста пълничка и изборът ми съвсем става труден. Та ако някоя мама може да сподели от къде в София или Пловдив мога да намеря подходяща рокля на нормално цени, ще бъда благодарна Simple Smile

# 144
Момичета, в аптеки Медея има 30% намаление на ръчната помпа за кърма на Авент. Струва ми се страшно изгодна цена, но чувам противоречиви мнения за ръчна срещу ел. помпа. Който има опит-помагайте Blush

Точно с ръчна на Авент си храних детето до 3 месец приблизително. Имахме голяма дрема с кърмене, а ми се искаше да е на кърма основно, като понякога дохранвах с АМ. Голяма мъка беше, помня, че тогава приятелки ми препоръчваха електрическа,  но не ми се даваха толкова пари, ако трябва да съм честна. Иначе препоръките бяха за електрическа на Medela, ако не се лъжа за марката.
Имам въпрос - виждали ли сте някъде шишета и продукти на МАМ?

Шишетата МАМ вече не се предлагат в България. И аз искам да ползвам от тях, страшно доволна бях, та сега ще търся от чужбина някой да ми прати..

# 145
Момичета, в аптеки Медея има 30% намаление на ръчната помпа за кърма на Авент. Струва ми се страшно изгодна цена, но чувам противоречиви мнения за ръчна срещу ел. помпа. Който има опит-помагайте Blush

Точно с ръчна на Авент си храних детето до 3 месец приблизително. Имахме голяма дрема с кърмене, а ми се искаше да е на кърма основно, като понякога дохранвах с АМ. Голяма мъка беше, помня, че тогава приятелки ми препоръчваха електрическа,  но не ми се даваха толкова пари, ако трябва да съм честна. Иначе препоръките бяха за електрическа на Medela, ако не се лъжа за марката.
Шишетата МАМ вече не се предлагат в България. И аз искам да ползвам от тях, страшно доволна бях, та сега ще търся от чужбина някой да ми прати..
Здравейте, тези шишета ги има в ebay----> https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057 … &_sacat=20400 Всеки може да ги поръча, до който й да е английски превозвач (2лв на кг) до БГ. От години поръчвам оттам от един превозвач и съм много доволна.
Иначе за шишета, мисля, че съм се спряла на Dr Brown (не знам до колко ще ми трябват първоначално, но за всеки случай)-----> https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=mam+baby+bottles&_os … &_sacat=20400
За мокри кърпички (когато не сме у дома) съм се спряла на тези с  99,9% вода---> https://www.ebay.co.uk/sch/Baby-Changing-Nappies/45455/i.html?_f … wipes&_sop=12 Малко са скъпи, но все пак ще ги ползвам само за бебо.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 09:37 от fire lady

# 146
  • София
Благодаря за новата тема, дай Боже да я напълним с щастие Simple Smile Присъединявам се към дилемата с официална рокля, но при мен проблемът е че освен бременна съм и доста пълничка и изборът ми съвсем става труден. Та ако някоя мама може да сподели от къде в София или Пловдив мога да намеря подходяща рокля на нормално цени, ще бъда благодарна Simple Smile

Здрасти:) Аз си взимам рокли оттук (както и дрехи като цяло): https://www.yoursclothing.com/black-textured-floral-hanky-hem-dress-p , има намалени модели, които излизат супер изгодно (доставям си ги с гъбко).

# 147
От 1-2 години МАМ ги няма на българския пазар. Аз също много ги харесвам, шишета, биби могат да се стерилизират без стерилизатор, което е супер. Може да се поръчват от Амазон - Германия или Англия през Габко или друга фирма превозвач Wink

# 148
А от шишетата на Авент доволни ли сте? Blush

# 149
А за Tommee Tippee какво ще кажете? Едно време с дъщеря ми бях купила на Dr. Brown против колики и бях доволна, но сега има много нови неща на пазара, та ми беше интересно да чуя мнение, ако някой ги е ползвал.

Общи условия

Активация на акаунт