Пълна мистерия - жени или хазарт

• 6 897
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
И аз си нося постоянно носни кърпички, не съм и виждала наркотик през живота си. Може наистина да е друга връзка с дете, и може да не им плаща минимална издръжка, а да им е давал повече пари. Може да са имали нужда заради лечение или кой знае. Може секта да е обяснението, макар че хазарт и затъване с лихвари и бързи кредити звучи най-вероятно.

# 61
  • София
За една жена при наличието на чанта е нормално да носи винаги и сухи, и мокри кърпи, за какво ли не. При мъжете невинаги е така, но си зависи от човека.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 11:48 от Cuckoo

# 62
  • София
Никой не е казал, че всеки с кърпички смърка кока:) По-скоро авторката каза, че няма никога проблем с хремата. Разбира се, и аз смятам че при него въпросът е свързан по-скоро с лотарийните билети нещо.

Иначе, само обяснихме откъде идва залитането с "хремата" и "носа" в темата. Така както нос Шабла отнася бая "шеги", откак на брега се появиха 170 кг кокаин Grinning

# 63
Ще потретя - всичко вече е минало и няма смисъл да се рови в него.

Да бе, минало и заминало...ако някой е правил колосални глупости, може да има още последствия. Дано само на банки да дължи пари. Не мисля, че изведнъж е станал отличник на личните финанси. Абе как така "раздуват" тия хора...

# 64
  • София
Какво ще направи - ще грабне децата и през 10 планини в 11-та? Струва ми се, че тя се тръшка повече заради човека, не заради последствията
Разбира се, че не са банки

# 65
Само да добавя, че сектите далеч не са свързани единствено с Господ, Исус и т.н. Както и с ходене на църква.

Има секти за неща, които ни е бедна фантазията да си представим.

# 66
Какво ще направи ли? Ми примерно да лежи кротко бит/застрелян/заклан в локвичка кръв, щото дължи пари на не когото трябва. Изобщо като цяло мъж с такова минало да се оставя с относително малки деца...страхотийка е. А може да продължи да твори глупости. Имаше една тема за младо момиче, таман навършила 18 и таткото я почнал - да взима кредит и да му оправя бакиите.

# 67
  • София
Питам тя какво ще направи, освен да се покрие в чужбина, но е трудна работа, трябва съгласие да се изведат децата за постоянно.
Ако не му дава децата, той може да я съди за неспазване на графика, друг е въпросът дали ще го направи.
Тези деца имат време до навършване на пълнолетие, дори и голямата.

# 68
Ами ще си събира доказателства, ще говори с психолози, социални, ако трябва ще промени или намали режима...и трябва да следи дали децата не са застрашени.

# 69
Адвокатът ми е на мнение, че законово нищо не може да се направи. Ще трябва да спазвам режима и да се моля, да не върши глупости, а и психиатър за мен и психолог за всяко дете. Адът тепърва предстои.

# 70
  • София /Абсурдистан
Хазарт и/ или бързи кредити.
Ако беше секта, нали все някога трябва да ходи на сбирки, а това щеше да се забележи.

# 71
Адвокатът ми е на мнение, че законово нищо не може да се направи. Ще трябва да спазвам режима и да се моля, да не върши глупости, а и психиатър за мен и психолог за всяко дете. Адът тепърва предстои.

Питай друг адвокат.

# 72
  • В.Търново
Сигурно са билетчетата наистина, ужас...бляк

Мислех, че банките проверяват задължително и задълженията на съпруга, какъвто и кредит да искаш и съм впечатлена, че са го отпуснали за 1 ден, при затънал в дългове официален партньор...? но както и да е
При висока заплата на кандидатстващия съпружеската поливинка не я проверяват.

# 73
  • ЯМБОЛ
            То е като криминален роман.Дали не става въпрос за поддържане на друго семейство,негово дете от преди брака или по време на брака?Този човек няма ли приятели,рода?Те не знаят ли подробности,не са ли в помощ?

# 74
  • Варна
Защо оправдавате всяка глупост и слаб характер със секти и зависимост ? Той си е бил финансово нестабилен още в началото. Има подобна категория мъже,  с мащабни амбиции, но с нисък капацитет и следват провалите. Авторката не поясни как е финансирала и теглила кредити , с пари от майчинство?.. Никоя банка не би отпуснала подобни суми. Разведени са , а непонятно за мен сега е осъзнала проблема.  Тя иска да му помогне (излекува) или търси претекст да изолира децата ? Нали бил грижовен и любящ баща... Апропо,  мутрите не дават кредити на чиновници, безработни или хазартнозависими, не се филмирайте излишно. Joy

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 13:18 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт