Къде в Пловдив??? - тема № 80

• 37 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Козунаците на Църквата - препоръчвам, който не взимал преди, да пробва преди да поръчва. Имат козунаци цял ден и работят до вечерта.
На мен лично не са ми по вкуса - доста са хлебни. Но вкусове много и различни...

# 136
  • Пловдив
Долче Фелини имат безглутеново брауни. Може да се пита за козунак. Свекърва ми поръчва всяка година и от Долче Мела и от Долче Фелини и ни затрупва с козунаци, сладки и всякакви други и много държи да са здравословни и аз не купувам нищо. Едвам смогваме да изядем нейните количества. Миналата година на Долче Мела козунаците миришеха на мая.....ама много, чак противно. Не се ядяха. Тази година казахме да ги пропусне.

# 137
Няма как да закупиш ПРЕСЕН бульон. Нещо вакуумирано и натъпкано с консерванти, може би. Но не и пресен. Ако имаш слоукукър, можеш без много труд да приготвиш наистина хубав бульон. Слагаш костите със зеленчуци и една чаена лъжичка оцет в слоукукъра, заливаш с вода да ги покрие и оставяш на най-слабата степен за 12 часа. Резултатът е нещо превъзходно.

# 138
С подсладител са. Нещо се излагат тази година. Днес взех, хич не е добре.
От Лидъл взех много по-хубав е.

Ужас! Днес отидох и поръчах, и то доста бройки, защото ми трябват, а често се споменават с добро:smiles:

За информация в събота ще работят до 2 часа и ще продават и без записване.
Потвърждавам, че лидълските козунаци са много добри. Има с орехова плънка, класически и със стафиди. Аз лично не го опитах, но пък го купих и после видях, че е на конци и с доста стафиди.

Дано и тези, които поръчах да са на конци и с повечко стафиди.

Sunflower, tonynette, много ви благодаря за информацията.Flowers Tulip аромата се усещаше още от входа на църквата Blush

# 139
  • Пловдив
Духи, голямо благодаря за препоръката за лидълските козунаци! Страхотни!!! Heart

# 140
И аз купих от трите вида Лидълски козунаци за бабите, доволна съм. Опитах чистия, хубав е, на конци.

# 141
Здравейте! От къде да купя цветя за балкона освен от пазара, някъде има ли борса с по-евтини?

# 142
Здравейте! От къде да купя цветя за балкона освен от пазара, някъде има ли борса с по-евтини?
Практикер виж
Има промоции ако нацелиш каквото ти трябва..

# 143
И в Кауфланд, Лидл и др. магазини пускат промоции. Следи вестниците им.В цветарските магазини има добър избор.

# 144
  • Бг

Вижте в разсадника на Овощарския институт.

# 145
Благодаря на отговорилите за балконски цветя, беше ми полезно. Дано тази година вонещиците/дървеници да са по-малко, че е ужас при нас Simple Smile

# 146
Къде се продават бонбони лакриц?

# 147
Такива бонбони съм виждала в Био Балев, има и на малки парченца.

Козунаците от фурната до църквата св. Иван Рилски са пълно разочарование, втеклясани (или както се пише) с гаден подсладител, няма конци...., може би в "мирно"  Smiley  време са по-хубави. Вчера имаше в Лидъл и пак взех, направо са чудесни.
Другата година ако се сетя по навреме ще поръчам от фурната до Пожарната.

# 148
И аз съм много разочарована. От както я отвориха тази пекарна, винаги от там взимам. Но това беше за последно. Съжалявам, че подведох и някои от вас. Даже стафидите ми нагарчат вътре.

# 149
  • Пловдив
Здравейте.Къде днес мъжът ми може да се подстриже ?

Общи условия

Активация на акаунт