Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 497
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Точно това беше първото нещо, което ми дойде на акъла - с бебешки препарат за съдове Simple Smile

# 181
Аз ползвам с една жабка почистващ спрей, за всичко става, пластмаси, плюшки, след него вода - от DM
Скрит текст:

# 182
Всичко за бебето, което може да се мие, го измих с препарат за бебешки съдове и гореща вода.
А как почиствате активната гимнастика ? Дали ще мога да я изпера в пералнята?

# 183
Всичко за бебето, което може да се мие, го измих с препарат за бебешки съдове и гореща вода.
А как почиствате активната гимнастика ? Дали ще мога да я изпера в пералнята?

Аз изпрах килимчето в пералня. А всички играчки със спирт.

# 184
Благодаря Simple Smile А арките и тях ли ги пра в пералнята?
Сетих се и за още нещо. Някъде може ли да се намерят гумени играчки, които свиркат ? Обиколих всички магазини и никъде не намерих 🤔 Има само гумени, които не издават звук.

# 185
Обиколих всички магазини и никъде не намерих 🤔 Има само гумени, които не издават звук.
Ако нямаш предразсъдъци, можеш да погледнеш в зоомагазините. Но внимавай с качеството( дали ще попада в устата играчката, за малки делими части и т.н) от гледна точна на материални и безопасност.

# 186
limonche пробвай левчетата, НеМоже да не намериш Grinning

# 187
Аз си мисля за джъмбо, там имат всякакви странности..

# 188
Включвам се и аз в темата с дрешките. Тук и преди се е коментирало за гащеризоните и други майки ги бяха препоръчали и аз взех основно такива, благодарение на тях. Само с това обличам бебка - боди с къс ръкав и гащеризон. Страшно е удобно, защото често се сменят памперсите, само разкопчаваш, сменяш и закопчаваш, не трябва да събличаш, а и лесно може да провериш дали памперса е пълен. Обличала и съм и ританки, когато нямам чисти гащеризони, е няма такава мъка. Но всеки сам разбира какво му е удобно. Например аз мразя да й обличам нещо през главата, някакси ми е много малка и крехка, предпочитам и бодита с копчета, но имам приятелки, на които им харесва да ги обличат през главата. С две думи - много е индивидуално.

# 189
Притесняват ме материалите на гумените играчки понеже малката най-много обича да ги ближе и смуче.
За дрешките да си кажа и аз наскоро поръчах много удобни гащеризони с цип от НМ. Тънички са и много удобни за смяна на памперса. Имам и на George и  Next , но тези са ми по- удобни.

# 190
  • Варна
За изписването дрешките звучат добре, повече няма да е нужно, ако са много, няма да сложат нещо. Може и за вътрешно успокоение да приготвите боди с дълъг ръкав, но така аз обличах зимата новороденото: ромпър и боди дълъг ръкав отдолу.
Активната гимнастика я прах в пералнята(постелката и играчките, пак си звъняха после), арките на ръка.
Почиствах новите неща със спирт, после препарат на Friendly или Frosch(нямат аромат и хубаво почистват), най-накрая влажна кърпа. Ваната с препарат за бебешки съдове и гореща вода.
Не бих рискувала с гумени играчки, които не са за бебета специално, вземе да лапне, боите да не са подходящи, гумата да е токсична. От Kaufland бяхме взели гумено пате, което издава звук, но то е за баня.
Имам списък от 7 страници, който писах за приятелка с обяснения кое ми е било полезно и кое не, вътре има линкове за примерни покупки, които няма да са актуални след време, ще обмисля тези дни как мога да го споделя с бъдещите мами(Word), дано има начин без да изпращам по мейл, ще пиша пак, не ми е ясно засега. Simple Smile

# 191
Priqtelka, мисля че всички ще сме ти много благодарни!

# 192
Качи го в dox и дай линк за сваляне. Така всеки, който го интересува ще си го дръпне

# 193
За изписването дрешките звучат добре, повече няма да е нужно, ако са много, няма да сложат нещо. Може и за вътрешно успокоение да приготвите боди с дълъг ръкав, но така аз обличах зимата новороденото: ромпър и боди дълъг ръкав отдолу.
Активната гимнастика я прах в пералнята(постелката и играчките, пак си звъняха после), арките на ръка.
Почиствах новите неща със спирт, после препарат на Friendly или Frosch(нямат аромат и хубаво почистват), най-накрая влажна кърпа. Ваната с препарат за бебешки съдове и гореща вода.
Не бих рискувала с гумени играчки, които не са за бебета специално, вземе да лапне, боите да не са подходящи, гумата да е токсична. От Kaufland бяхме взели гумено пате, което издава звук, но то е за баня.
Имам списък от 7 страници, който писах за приятелка с обяснения кое ми е било полезно и кое не, вътре има линкове за примерни покупки, които няма да са актуални след време, ще обмисля тези дни как мога да го споделя с бъдещите мами(Word), дано има начин без да изпращам по мейл, ще пиша пак, не ми е ясно засега. Simple Smile

Google drive и линкче .... много ще сме ти благодарни за споделянето, ако нямаш gmail мога да съдействам да ми го пратиш и аз да ти пратя линк, през който ще Мож е да го отваряме и от там и да се сваля

# 194
  • София
Леле, почувствах се сякаш моето съм го гледала много през пръсти.
Ваничката я измих сама с топла вода.
Първоначално имаше предимно меки играчки, мила съм ги само с вода, без препарати. Същност бях купила един на Фрош, но миришеше ужасно и не съм го ползвала много.

Общи условия

Активация на акаунт