Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 521
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Споделете мнения за капките за колики. Препоръки как се справяте с коликите? Знам, че за всяко бебче е относително, но все пак. Като гледам и цените им!
Lefax от Германия и Санколик от България. Тези ни спасиха

# 211
Има и възглавнички и коланчета за колики с черешови костилки, които също помагат Hands V

# 212
Мами, имам питане(може и да е коментирано преди),т.к. в количката на бебето трябва да се постели нещо, кое е по-удачно - одеалце или пелена? И другото ми питане е трябва ли да се купи матрак за количката, понеже гледам, че се продават различни, според модела на количката?

# 213
Моята количка имаше тънко матраче.
Аз бях постелила тънко одеалце отдолу

# 214
Моята също има матраче. Постилам пелена бархет или муселин-цветни и свежи са, а и си разнообразяваме сивата количка 😁✌🏻

# 215
  • София
Върху матрака на количката слагам еднократен чаршаф + бархетна пелена.

# 216
Polar bear,количката която харесахме е 3в1.Мисля,че имаше и някакво,което се слага към столчето за кола,което е за новородени,че нали се слагаше нещо кърпа,та вместо нея си има такова нещо към столчето.Уф,забравих му името,ама се надявам,че ме разбрахте за кое става въпрос.
И сега като съм се сетила да питам.Който е използвал кош за памперси,дали са хубави.Изглеждат ми практични,но не съм наясно дали наистина не излиза никаква миризма от тях,че не ми се разкарва по 10 пъти на ден да изхвърлям памперси.

# 217
  • Beyond the stars
Аз ползвам икейското от тоз комплект https://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Changing-tables-and-nursin … g-50563/30199283/

Много съм доволна, грам не мирише. Без да е някакво ултра гига хипер специално върши супер работа:blush:

# 218
  • София
Priqtelka, благодаря от сърце за подробния списък🤗Със сигурност ще бъде полезен за всяка бъдеща майка, независимо, че някои сме минали вече по този път....от позицията на времето се замислям колко неща съм забравила, но разбира се в крачка най-лесно ще се припомнят😁

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 19:08 от Velina25

# 219
  • Beyond the stars
Хем по темата, хем и да си питам.
Електрически аспиратор за носле?
Ясно, че тез за прахосмукачка дърпат най-много ама ако някой е доволен от електрически, ще св радвам на отзиви.
Ползвам АГУ, ама съм със смесени чувства. Пък и се опитва да спира да работи, та се чудя.

# 220
Кошчетата за памперси наистина не миришат.Според мен единствения минус на тези,които са по детските магазини е,че всеки кош е със специална касета,която касета,ако не е на Томи Типи,трудно се намира-примерно като този на Ейнджъл кеър.Този на Икея изглежда добре и като цена е много изгоден.На Томи Типи-без касета е около 50лв,а всяка касета ви е 20лв.отделно.Имат един вариант,който е кош+4бр касети -той е 80лв.Кошът ви идва 40лв и имате доста касети за напред.
Друго като вариант ви е пликчета за памперси те са ароматизирани и също не миришат.Има на Чико и Бейби Оно (за други не се сещам сега),те са ви около 3-4лв и също вършат чудесна работа.

# 221
Относно коша за Памперси - аз реших да взема обикновен кош за боклук, който ще оставя на терасата, която ни е на спалнята, купила съм еднократни ароматизирани пликове и така мисля да действам. Ще видя в последствие дали ще ми е удобно.

# 222
Относно коша за Памперси - аз реших да взема обикновен кош за боклук, който ще оставя на терасата, която ни е на спалнята, купила съм еднократни ароматизирани пликове и така мисля да действам. Ще видя в последствие дали ще ми е удобно.
Практично решение и аз съм се насочила към нещо подобно.

# 223
Използвам обикновен кош със стари торбички за изхвърляне.

# 224
  • София, България
Ох преди бяха писали тук в темата за пликчетата на Лидл, ама аз колкото пъти търсех, все ги нямаше Confused взех от Джъмбо някакви уж ароматизирани за памперси. Иначе и аз купих обикновен кош. Прецених, че не ми се инвестира в тия касети. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт