Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 556
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
И аз си взех торбичките на babyono. Много хубаво миришат. Аз имам възможност да ги хвърлям в кош на терасата и ще ми е по- удобно и затова се отказах от кошче на Томи Типи. Иначе реших и да съм малко еко и взех и от тези eco by naty. Не ми харесват и не миришат хубаво.

# 226
На мен тези на babyono много лошо ми миришат. Ползвам ги само навън като сме да завържа памперса. Вкъщи боклука така или иначе седи на терасата, хвърлям там памперси. Бях харесала тези от тази тема икейската кофичка, но се отказах 😁

# 227
Торбичките в Лидл ги пускат на акция. Не са в постоянния асортимент. Като ги пуснат се зареждам с тях.

# 228
  • London
Аз взех някакъв кош за памперси от иБей, уж притъпяващ мириса, без касети е. И предния път бях с подобен, слагах малки торбички и ми беше много удобно. Не виждам нужда сега да сменям начина....

Имам аспиратор за нос електронен, но с предното дете не го ползвах нито веднъж. Забравила съм да го препродам та сега ще видим с това ще го ползвам или пак ще си остане новичък. То зависи и боледува ли, големия ми е здрав като бик....веднъж годишно ако хване хрема или грип добре е и кара леко та нужда не съм видяла.
Моята си виси в кашона количка и хич не знам има ли.....матраче, няма ли. Като се роди бебето ще се разбере, хич не искам излишно пространство отсега да ми заемат разни разтоварени кашони.

# 229
  • Перник
Аз си купих обикновен метален кош за боклук с педал и капак. Удобен ми е, стои до креватчето, не излъчва никаква миризма. Не си представям да пъхам всеки памперс в отделно пликче, просто го правя на малко топче. Бебока е на 2 м. и засега е само на кърма. Като почнем със захранването сигурно ще стане по-миризливо.

# 230
Аз също се чудех дали да взема такъв кош. Една приятелка ме разубеди. За сега сме на 1.5 м. и памперсите още не миришат, защото сме на кърма, но предполагам после ще почнат. Четох и аз за пликчетата от Лидл, но за сега от както гледам не са ги пускали. Моля като ги пуснат, някоя мама да сигнализира.

# 231
Аз взех коша на Томи Типи пт английския амазон, където доста често излиза в пъти по-евтино. Аз го взех за към 15-20 лв. с една касета. Заради цената го взех иначе нямах намерение. Смятам послв да го ползвам като обикновен кош, тъй като не виждам смисъл да купувам касетите предвид цената им.

# 232
Момичета, използвали ли сте някакви термоси и какви (визирам случаите, в които бебко е на кърма, но сме на разходка, а кърмата е изцедена преди това)?

# 233
Здравейте и честит празник! Flowers Hibiscus
Да попитам.. повивате ли бебчетата? Четох във форума, но информацията е много стара и предимно се говори за някакво повиване за да се изправят крачетата, а в крайна сметка се оказва вредно. Аз питам за по-новото повиване, където се прибират ръчичките, докато крачетата са свободни. Гледам в чужбина е доста популярно повиването и дори има така наречените "swaddle blankets". Какво мислите по въпроса?

# 234
  • София
Никога не съм повивала.

# 235
Аз купих чувалче за повиване на новородено, но моето бебе го мразеше и плачеше всеки път като пробвам да я сложа в него, без значение дали ръчичките са вътре или вън. Повивах с обикновено памучно одеалце и така се успокояваше. За мен специалното чувалче се оказа излишна покупка.

Да попитам.. повивате ли бебчетата? Четох във форума, но информацията е много стара и предимно се говори за някакво повиване за да се изправят крачетата, а в крайна сметка се оказва вредно. Аз питам за по-новото повиване, където се прибират ръчичките, докато крачетата са свободни. Гледам в чужбина е доста популярно повиването и дори има така наречените "swaddle blankets". Какво мислите по въпроса?

# 236
  • Beyond the stars
Пелената ми за повиване си стои чисто нова, нещо не беше неговото.

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 19:35 от Вълшебство

# 237
Моя син беше повит до момента на изписването. Едва като ми го дадоха на изписването усетих колко е малък и лек Wink иначе с пелената беше много тежък

# 238
  • London
Не съм ползвала с първото термоси, ползвах шал навън и го кърмех. Но защо ти е термос? Смисъл да пие млякото на стайна температура....това не е кафе да го държиш горещо, идва и лято още по-малкото.

Пелените и повиваниците ми се струват голяма отживелица.

# 239
Аз повивах. В началото когато рефлекторно потреперват ръчичките и бебето се стряскаше от тях, това ми беше спасение.

Общи условия

Активация на акаунт