Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 482
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Супер е плитката, но за снимки най-вече 😄 Всеки си решава де. Особено когато чакаш първо дете, ти се струва че всичко ще ти трябва.

# 106
Съгласна съм с мнението на AlexM1590. Обиколниците-плитка са много красиви, но когато малчо порастне и започне да се катери, стават трамплин за прескачане извън кошарката. И тогава вече наистина може сериозно да се нарани.

# 107
При нас не препоръчват обиколници поради възможност от задушаване.От болницата ми казаха да слагам бебето в празна кошарка без играчки,възглавници и обиколници.
Моите не се мятат много,много.Както ги оставя,така ги и намирам.Евентуално да са избутали одеалцата с крака и да са си събули чорапките.

# 108
Супер е плитката, но за снимки най-вече 😄 Всеки си решава де. Особено когато чакаш първо дете, ти се струва че всичко ще ти трябва.

УФ, Така е... Сега съм си харесала един бебешки шеэлонг и энам, че няма да ми трябва и може да не го иэполэвам никога, но е толкова симпатичен Grinning

# 109

УФ, Така е... Сега съм си харесала един бебешки шеэлонг и энам, че няма да ми трябва и може да не го иэполэвам никога, но е толкова симпатичен Grinning

Зависи. Шезлонгът може да ти е полезен, въпреки че аз предпочитам люлка. И на двете ми дъщери им харесва. Благодарение на нея успявам да свърша нещо.

# 110
Аз с първата бременност толкова много неща съм купувала , че и по много. Голяма част се оказаха напълно ненужни или на нас ни бяха безполезни.
Обиколници, спални чували, официални дрешки в размери от сорта на 50/56 . Има и още много други , но не се сещам.

# 111
  • София
Нищо излишно не съм купувала,дори с първият и количка не исках,но мм и свекър ми ме навиха.Разкарах я преди 1г.да навърши по друга причина де.
Люлки не,шезлонга след като намерих детето паднало от него  замина на боклука,проходилка не,дрехи 7 бодита и 7 цели до 5 месец.Само сменях размера.Чорапи не,не понасям за неходещо дете.
Стерилизатор не,2 броя шишета  само ,термос специален не.
С дъщеря ми горе долу същото.

# 112
Аз си признавам, че не мога или по-точно няма да се чувствам толкова комфортно без някои неща.
Едно голямо БРАВО хората , които успяват.
В крайна сметка обаче всеки си преценява какво му трябва и какво-не.
Може би ако живеехме в малък апартамент нямаше да купувам толкова, но в нашия случай беше -“ да има на първия , но и на втория етаж , да не ги влачим”😂🙂

# 113
  • София
Да,да много ясно.Не е до място.
Аз освен за енциклопедии и книги място не заемам.И любимците де.

# 114
  • Beyond the stars
Няма как да се научи.. Или моя нещо не е наред или просто му харесва да си удря главата. Хем голямата дъска сме я омекотили с дунапрен, в страничните пак се удря

Да, де.. шегувам се Grinning
Нашият за сега само спи с опряна глава в някой преграда Blush
Единственото излишно, което съм купувала беше пелената за повиване и бодита и панталонки 0-3 щото само с ромпъри обличахме.

# 115
За мен най- удобната дреха за бебе е ромпъра! Ританки не ми бяха удобни.
Така като чета..май само аз слагам обиколници..

# 116
А тънки шапчици за през лятото ползвали ли сте? Аз ще родя Юли и се чудя дали ще е нужно..

# 117

Не бих казала Браво,живеят като скотове и в лишения,сакън да не се охарчат за бебетата си..щото нали,бодито струва пари,цели 5лв,пък и ще го носи месец-два.
Но пък пари за цигари и бира - винаги се намират.

Сега като се замисля,то и легло не му трябва.Ей там,в ъгълчето на спалнята ще го сбутате някак си,да не ви се пречка.

# 118
  • София
Да,и да яде по три пъти само.

# 119

Не бих казала Браво,живеят като скотове и в лишения,сакън да не се охарчат за бебетата си..щото нали,бодито струва пари,цели 5лв,пък и ще го носи месец-два.
Но пък пари за цигари и бира - винаги се намират.

Сега като се замисля,то и легло не му трябва.Ей там,в ъгълчето на спалнята ще го сбутате някак си,да не ви се пречка.
Всеки сам си решава. Според мен не трябва да се прекалява, но и прекалените лишения не са ок.
Ако се чувстват добре така защо да не си гледат децата по този начин( нищо не им липсва предполагам)?

Общи условия

Активация на акаунт