Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
нова Heart Eyes Peace

Фенче Heart Eyes smile3521
ухаа 96 хил. туита, доста добре!!
ами жените, които гледат турски сериали си искат любовните сцени....
при нас любовта си я има...ама не му е времето на лиготии и по-романтични моменти, когато животът им виси на косъм, за една серия буквално на 2 пъти щяха да умрат! Whistling
преплетените пръсти Heart Eyes

за жестокостта- и в Чукур има също ужасно жестоки сцени.
да не давам примери с други сериали-където пък жестокостта и насилието е над жени ooooh! Tired

и Алп и Мелиса са били изловени от фенове Simple Smile

.........
Цитат
Образът на Зейно приличал на този на Дефне ли  newsm78 Сериозно ??? Ми те и Кадир и Сарухан си приличат, бе  hahaha играе ги Киво  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy
мисля, че и Гюзиде и Дефне, много си приличат Mr. Green Joy Joy Joy

# 346
Привет!! Hug

Терзи и на теб! bouquet
Дива Hug,радвам се, че и ти намираш серията за страхотна!!
за гифчетата bouquet
Фенче Heart Eyes
и аз си чакам превода за да се убедя в това,надявам се рускините да не го пуснат пак привечер... Crossing Arms
минах през СМ, повечето недоволства са свързани с липсата на Зейкад моменти...обвиняват Али Айдън за ужасиите, които пише....ами такъв е жанра, само това ще кажа. Mr. Green

снощи е имало мач
всички са надолу в рейтинга, вкл. и ние Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

една анкета от ВК Wink

е нямаше ашк, ама екшъна беше на макс Whistling

...........

сега излезе
за миналата седмица Peace

Весели , светли празници на всички-пишещи, четящи!! easter

...........

ше умра от смях Mr. Green
Прочетох в темата на Елчин, че образа й в Сблъсък бил като образа й на Дефне smile3537 Joy Joy Joy
хаха за мен разликата е от земята до небето Peace Peace
за мен Елчин/ като Зейнеп/ показа, че може да играе прекрасно- драматични, дълбоки, трагични и смислени образи и роли!!!

Освен баръш други не харесват за тях той голяма звезда и сериала с негово участие най добър  .За тях Сблъсък не е интересен и ролята на Елчин не им харесва, а това да правят сравнение с Дефне е смешно и тъпо.Аз си гледам Сблъсък други не гледам, а техния прехвален кузгун го позагледах но на звездата баръш не му харесвам играта, скован,притеснен мъчи но не винаги му се получава.Елчин и Къванч са тандем №1 играят на макс ,те не играят те просто са Зейнеб и Кадир.

# 347
Сами Peace
Въобще не ме интересува, какво им харесва и какво гледат,ама като почна да чета едни изказвания на професори кинокритици и ме напушва смях Mr. Green Аз си харесвам Сблъсък, както и ти...и на мен Елчин и Киво са ми  newsm74
В интерес на истината, историята на Кузгун хич не е лоша Peace
Скрит текст:
Загледах го на скоро, исках да видя и моята любима Бурджу-отново играе ролята си прекрасно/за мен/
Борето-средна хубост,леко мрънкащ, не особено изразителен, с 3,4 мимики...да не говорим, че е погрознял.

много нежно Зейкад клипче Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BwhX5HXIYb1/?utm_source=ig_web_butto … DEUyClFly45HYLPi4

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 15:24 от Airra

# 348
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет на Разпети петък, момичета! Айре, от това, което сте "сложили" в темата, наистина, права си, няма да "се събера" да изгледам серията. След финала, ще се "върна назад", ако не се окаже апокалиптичен. Иначе, ще страдам до следващия проект на Киво. Не очаквам чак лиготии, ама малко умерена романтика няма да е излишна. Фенче, засега и аз харесвам сериала, но за рибешката ми душа, екшънът е твърде много... Само от това, което сте споделили в текст, снимки, видеа, гифчета, ми идва в повече... Такава ми е душевността... Пък ако вземат да "убият" някого от "нашите", ще страдам неистово. Не разбрах, "поубиха" ли го Иво?..

Сами, аз харесвам Баръш като Омер и като Кузгун, харесвам и Елчин като Дафне и като Зейнеп, проектите са различни, затова не си позволявам да коментирам кой, къде е по- по- най-. Според мен трябва всеки да си подкрепя любимците, без да оплюва тези на другите.
Айре, доста дъртичка изглежда Бурджу и Баръш се е променил, от прическата е, така не ми харесва. Имал е и по-добри визии.

Скрит текст:
Сестра ми познава Иво много добре. Изказва се ласкаво за него, само не одобрява това, че си е "ремонтирал" зъбите. С предишните  (оригиналните) бил по-симпатичен.
"Нападната" съм от огромно количество гости и чакам още - пристигнаха софиянците, чакам шуменци, а не знам кой къде ще спи.

Ще съм ви благодарна, ако в кратичко резюме, ми разкажете най-важното от края на серията. Praynig Да не губя "нишката".

# 349
Кате Hug, въобще не се знае, кога ще е следващия проект на Киво-какъв ще е , в какъв формат ще е и т.н.
хехе недей да взимаш толкова категорични решения, преди да си погледнала поне малко серията с превод Peace
имаше и много хубави моменти-с Кадир и майка му-например. Heart Eyes
за Бурджу, въобще не съм съгласна, че изглежда по-възрастна, много е хубава и сладка и в тази си роля./но всеки с очите си Wink/
Иво, според мен го убиха...но не се знае със сигурност Peace
Цитат
Пък ако вземат да "убият" някого от "нашите", ще страдам неистово.
е...и аз Sad
като си изпратиш гостите, ще погледнеш края/и не само/ на серията! Wink

Хубави празници от мен!! Hug

..........

от Ранини за ДК в Швеция

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 16:17 от Airra

# 350
Цитат
Освен баръш други не харесват за тях той голяма звезда и сериала с негово участие най добър  .За тях Сблъсък не е интересен и ролята на Елчин не им харесва, а това да правят сравнение с Дефне е смешно и тъпо.Аз си гледам Сблъсък други не гледам, а техния прехвален кузгун го позагледах но на звездата баръш не му харесвам играта, скован,притеснен мъчи но не винаги му се получава.Елчин и Къванч са тандем №1 играят на макс ,те не играят те просто са Зейнеб и Кадир.
Сами  Hug да, забелязах  hahaha Много важно Mr. Green
Айре  Heart Eyes супер фотка, благодаря!  bouquet Явно Кадир ще има сцена с това дете Peace

И за мен са си номер 1 ЗейКад  Heart Eyes
Кате  Hug  wavey Точно във вчерашната серия нямаше място за никаква романтика, дори и умерена  Naughty Май, че го убиха Иво, ще видим в следващата серия. Най-важното от края на серията е, че се спасиха Кадир, Зейно и Вели от руснаците, Иван успя да каже, че Джансъз е дал заповед за изтребване на семейството на Вели, а сега е спасил Кадир и любимите му хора от бомбата, а Джансъз реши да излезе пред Кадир ... какво ще става не знам ... Мисля, че Кадир разбра, че Зариф е Джансъз, ама да видим  Thinking А, и Керем успя да спаси с помощта на Джемре Мерал , това беше. Ако не изгледаш серията обаче, няма как да се насладиш на играта на всички актьори, особено Джансъз и Кадир си заслужава да ги гледаш един срещу друг, уникална игра с очи и от двамата, само това ще ти кажа. На мен екшънът ми е баш тамам , особено боя между Кадир и Иван беше на ниво, съвсем като истински  Peace
На мен пък Бурджу ми е такава прелест навсякъде, изобщо не ми е дъртичка  Laughing и има такива невероятни очи, като звездички са и , но всеки вижда различно  Peace За Борето ми знаеш мнението, не го харесвам не само визуално  Wink

Още няма превод ...
Айре  Heart Eyes smile3521

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 16:50 от queen_fenka

# 351
Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose:Серията беше супер. С превод сигурно още повече ще ми хареса. Според мен Якуп е изчерпан образ и трябва да го разкарат. Белма и Демир също , да ги пратят на някой остров  да се си се любуват.За извратеняка Дедко нищо не мога да кажа, но не харесвам такива супер герои.Ще ми се да бъде овъзмезден по някакъв начин за всичкото зло ,което е сторил в тоя живот.Надявам се милосърдието на Кадир да му попречи да се превърне във Вели №2,защото той рано или късно ще научи истината за Джансъз. Дано да прояви разбиране и по отношение на Зейнеп и майка си. От любов и грижа за другия човек е способен на какво ли не.
  Интересно защо наши артисти ,режисирани от чужди режисьори се справят добре, а в наши филми са като дървета./ лично мнение/?!Светли празници!:Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 352
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре,  Hug! Фенче, благодаря за резюмето!  Hug По повод Бурджу - има паднали (отпуснати, увиснали) клепачи. Затова ми изглежда по-възрастна. Причината не е стареене (само на 30 години е), може да е умора, но най-вероятно е наследственост. Според мен, след максимум 5-10 години, ще й е нужна операция за повдигане на клепачите. А и кожата й старее, при русите хора е така.

Скрит текст:

Мое мнение... не ангажирам никого с него.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 17:54 от Екатерина Кузманова

# 353
  • София
Здравейте, в очакване на руския превод загледах сцената, когато Джансъз беше хванал предателя Ахмед и заедно с жена му и детето бяха в някакво място, което приличаше на антикварния склад,  но ми напомни за Джъмбо.  Този човек май 35 години е събирал разни неща  и е пълнил този склад. Това си е чиста лудост. Обачче представяте ли си какъв кеф да  се разхождаш там, Бог знае колко интересни неща има.

# 354
Мери  Hug  smile3521 Вели само така си мисли, Кадир не е като него и никога няма да е , това е голямата разлика между двамата Naughty
Кате  Hug разбира се! Според мен на нея формата на очите и е такава, за това ти се струва, че клепачите са и паднали. И не всички руси хора остаряват бързо, от опит го знам , това си е ген  Peace
Най-после пуснаха превода на руски Party
http://great-tv.tv/turetskie-serials/stolknovenie-carpisma
Започвам да си превеждам минутите!  Peace
Кет  Hug ми той си е луд отвсякъде Ариф  Laughing Но, много ми хареса какво каза на Иван - Докато аз съм жив, никой няма да убие синът ми, никой!

# 355
Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose:Серията беше супер. С превод сигурно още повече ще ми хареса. Според мен Якуп е изчерпан образ и трябва да го разкарат. Белма и Демир също , да ги пратят на някой остров  да се си се любуват.За извратеняка Дедко нищо не мога да кажа, но не харесвам такива супер герои.Ще ми се да бъде овъзмезден по някакъв начин за всичкото зло ,което е сторил в тоя живот.Надявам се милосърдието на Кадир да му попречи да се превърне във Вели №2,защото той рано или късно ще научи истината за Джансъз. Дано да прояви разбиране и по отношение на Зейнеп и майка си. От любов и грижа за другия човек е способен на какво ли не.
  Интересно защо наши артисти ,режисирани от чужди режисьори се справят добре, а в наши филми са като дървета./ лично мнение/?!Светли празници!:Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Мери Peace Peace
супер, че и на теб ти е харесала серията!!

с Фенка Heart Eyes положихме големи усилия/особено тя ooooh! Crazy/утре да има и превод!!/за нашата си част де Wink/

И Киво се показа, малко да ни разведри Wink Heart Eyes

Кате Wink
формата на очите на Бурджу са си природна даденост, ген..... а цветът им е прекрасен. 

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 00:27 от Airra

# 356
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy мани! Срам  Embarassed
Скрит текст:
Два пъти си затворих без да искам почти пълния превод днес , голяма съм овца #Cussing out Преди малко приключих, а започнах в 19. 20  ooooh! Ама поне текста го научих наизуст  Joy Joy Joy 
Много ни е хубав на новата фотка Киво!  Heart Eyes
Вай бе ... ама тия наистина си се млатят  здраво Rolling Eyes И Киво и Онур си имат рани по лицето. Любопитно ми е наш Иво как ли изглежда  Laughing

Лекинка!  Hug

# 357
Добро утро!  Hug

Кога ли и ние ще можем да го гледаме  newsm78  Sad
Цитат
Just had the pleasure of watching Kivanc in Organize Isler 2 or Money Trap as it is known on Netflix. A funny movie and although Kivanc is not the star, he steals the show with his many appearances throughout the movie. Another hit from our perfect chameleon.

току-що имах удоволствието да гледам kivanç в организиране на ишлер 2 или капан за пари, както е известно в netflix. забавен филм и въпреки, че kivanç не е звездата, той краде шоуто с многото си изяви по време на филма. още един хит от нашия перфектен хамелеон.

Хубав ден!  Hug

# 358
Привет Hug

сложих един Къванч с великденски яйца Wink не ,че имат връзка...ама така за красота Wink

Фенче Heart Eyes
аз се чудя защото рускините още не са превели филма newsm78
сега, като го има свободно в Нетфликс...може и да го направят, ще взема да питам Мила Whistling

Превод на Сблъсък още няма, ама все пак са празници, ние нашата работа сме я предали Wink Laughing

Алп, Мерве, Чанар и майка му Simple Smile
на Чанарко май му е много гот да стои на сета на чичо си! Wink

хубав празничен ден! Hug

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 23:00 от Airra

# 359

Общи условия

Активация на акаунт