Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Фенче Heart Eyes newsm10
Благодарности за Мелек Теам!! sun bouquet

# 361
Айре  Heart Eyes Изгледах серията, много ми хареса с буквички!  Peace Обаче тук бомба е паднала днес hahaha Ще споделя друг път впечатления, че като гледам няма интерес тези дни Mr. Green
Вай бе ...  гледай какво правят някои фенове  #Crazy Как ли се чувства мъжът и  Wink Освен, ако е възрастна и не му прави впечатление, може, иначе развода  и е сигурен  Wink

Heart Eyes

Лека вечер!  Hug

# 362
  • AMS

Айре, Фенче, благодаря ви!!!
 О, то тук сме само обичайните заподозрени.
 Дружки, казвате - празници.
 Ама и вие един празник 4 дена.
 При мен за една седмица 3 празника -
 Цветница - Великден в един и същи ден,
 Денят на края /национален/ и пак Великден.
 Е, признавам си, че не успях
 да спазя всичките подробности,
 но пък съм в график със сериалите си.
 Благодаря за превода на епизода!!!
 Сега ще гледам, но за писане ще си помисля.
 Вие си празнувайте, дружки!!!
 Посрещайте гости, пътувайте, ...
 Но, като се върнете в Сблъсък,
 да не донесете само яйцата.
 Кахърна съм обаче, кога ще наваксате.
 Много неизвинени има и още ще се трупат.
 Следват ..., 6 май, 24 май и финала на Сблъсък.
 Та докато съм на тема празници и дати, да ви напиша,
 че месец рамазан, за комшиите и Къванч,
 започва на 6-ти май, и шекер байрама е на 4 юни.
 Зави ви се свят, а >>>

# 363
Айре  Heart Eyes Изгледах серията, много ми хареса с буквички!  Peace Обаче тук бомба е паднала днес hahaha Ще споделя друг път впечатления, че като гледам няма интерес тези дни Mr. Green
Вай бе ...  гледай какво правят някои фенове  #Crazy Как ли се чувства мъжът и  Wink Освен, ако е възрастна и не му прави впечатление, може, иначе развода  и е сигурен  Wink

яко е Wink Crazy е може да няма мъж Laughing
май и тук Джансъз е пуснал една бомба, да Mr. Green Joy

Дива Hug
който има желание,независимо от празниците, намира и начин Peace
благодаря за готиния пост!!! bouquet
и аз си пускам серийката......

Приятна вечер Hug

10 Потребители и 11 Гости преглежда(т) тази тема.  wavey

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 22:39 от Airra

# 364
Диве  Hug да, обичайните заподозрени сме тук  Laughing Както винаги  Peace Благодаря ти и аз за готиния пост  и страхотните гифчета bouquet Неизвинени няма да пишем, който има желание пише, който няма ... здраве! Но, очаквах това мъртвило в темата да настъпи едва след май месец, честно казано  Thinking

Айре  Heart Eyes вярно, все едно Джансъз е минал през темата  Joy Joy Joy
Така е, който има желание дори намира време и да превежда по празниците  Mr. Green
Вярно, бе - може и да няма мъж жената, та и е лесно  Laughing
Аз пък току - що изгледах Шампион ... на мен пък много ми хареса, Диве  Hug , изгледах го с удоволствие  Peace Много топла, човешка , впечатляваща история за силата на духа, на любовта и успеха ...  Фарах е страхотна, както винаги  Peace
 Laughing

Лекинка!  Hug

# 365
  • София
Христос Воскресе!
Всички да сте живи и здрави, много късмет и хубави дни.

# 366

Мили момичета ....Честит празник!
                  Много здраве и благоденствие с божията помощ ви желая!

Во истина воскресе Кети Hug Heart Eyes
        Вече съм на линия и макар да не пиша ви изчитам от-до.Сега съм изморена ,но от утре влизам в крачка.

А тук какво става ... май ще трябва да изгледам сериите.

# 367
Христос воскресе! Да сте живи и здрави! Flowers Hibiscus
Пак казвам, страхотна серия! Изключително ми е интересен образът на Дедко- злодей, стратег на мафията, мразен баща,вуйчо,на когото се доверява комисаря,въобще гювеч отвсякъде.Ама така е - кой каквото си е надробил, да си го сърба.
Тотално ме кефи Хайдар бей- идва да събира трупове , да се кара на вироглавия си комисар и да се страхува за него.Flowers Hibiscus

# 368
Добро утро!  Hug

Кет  Hug  bouquet  Себи  Heart Eyes  bouquet  Во истина воскресе!
Светъл празник на всички!  bouquet
Сладките ми!  Heart Eyes

Страхотен клип на Аида - великолепния Джесур  Heart Eyes
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video426251150_456239267%2 … pl_wall_-39664475
Мери  Hug bouquet
И образът на Джансъз е интересен и актьорът е невероятен!  Peace Не мога да мисля как ще полудее Кадир, когато разбере, че Джансъз му е баща, сигурно ще е потресаващо  ooooh!
Хайдар бей ми е любимец още от 1 серия  Peace Заради Кадир все е на хапчета, горкия  Laughing Но, много го обича, за това му прощава винаги  Peace

# 369
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет и от мен в празничния ден Hug

Кети, Себи, Мери, Фенче , Айре Hug Во истина воскресе! Бъдете здрави и благословени всички Flowers Hibiscus.
Верно малко сме несериозни, ама празници са. А и вероятно повечето като мен чак сега намират време да се приготвят и да си оправят къщата. Вчера ми беше мега натоварен къщен ден, но пък не пропуснах да си изгледам серията! 😜
Коментара после, че вчера като гледах на части се наложи да си водя записки Grinning, че толкова мисли ме споходиха.

# 370
Христос Воскресе!!
Дружки Hug много здраве и благоденствие за вас и близките ви!!!!

Кет Heart Eyes Hug, Себи Heart Eyes Hug, Мери Heart Eyes Hug, Фенче Heart Eyes Hug, Коте Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes, много е хубав клипа Peace
Коте Hug, охоо..и си ошетала къщата и си изгледала серията!! Wink
Мери Hug....много интересен образ е Джанго, но мисля, че накрая ще го занулят..
Какво ли ни чака в следващите 5 серии?? Whistling

# 371
  • гр. Върбица обл. Шумен
Честито Възкресение Христово, момичета!

Да почерпя за именицата в семейството

Скрит текст:
Велимира.

Скрит текст:
Вчера не намерих време да се появя, готвих и изхранвах армия от гости. Всичко ме боли от тичане по стълби нагоре, надолу... Днес реших да поспя повечко, но ме събуди духовата музика в двора ми, която незнайно защо свиреше "Камъните падат". Оказа се, че малкият ми племенник я е поръчал.

Благодаря на екипа за превода на серията! Хвала на труда ви! Благодаря и за споделеното, Айре, за колажа, супер е  Peace.

Весело изкарване на празника

# 372
Кате Hug, да ти е жива и здрава Велимира!!! bouquet
хаха ужас/за втория спойлер/ Joy Joy Joy

# 373
Коте Hug Айре  Heart Eyes Кате  Hug Во истина Воскресе! Светъл празник и на вас и вашите семейства!  bouquet
Кате  Hug да ти е жива и здрава Велимира!  bouquet
Вижте какво си открих преди малко, била от ИГ на Башак , нашия сладък природолюбител  Heart Eyes

Не знам защо реват някои, че романтиката между ЗейКад в Сблъсък е малко ... за такъв жанр според мен си е дори повече от достатъчно. Гледайте колко прекрасни моменти само са ни подарили Кадир и Зейно до този момент Heart Eyes А дори не са показани всички  Peace
https://vk.com/sanguclub?z=video-169284035_456241605%2Fc6b49a135 … l_wall_-169284035
Нова фотка и от Елчин , много е сладка  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 18:25 от queen_fenka

# 374
Коте Hug Айре  Heart Eyes Кате  Hug Во истина Воскресе! Светъл празник и на вас и вашите семейства!  bouquet
Кате  Hug да ти е жива и здрава Велимира!  bouquet
Вижте какво си открих преди малко, била от ИГ на Башак , нашия сладък природолюбител  Heart Eyes

много готино Heart Eyes
явно е имал почивен ден и са били по поляните-КБТ
сигурно е част от домашните им любимци Wink

Heart Eyes

......
още Елчин

Общи условия

Активация на акаунт