Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Кате, много здраве на Велимира! И само най-най-най-прекрасни емоции! Heart

Христос Воскресе и от мен, момичета! Не съм ви забравила. Animal Rabbit Smiley

След 2 дни отивам в Истанбул. Не знам дали ще успея да се включа от там, но, ако смогна, ще е през тела. Поне ще гледам сериала на местна почва и ще ви кажа как е. Nerd

# 376
Кате, много здраве на Велимира! И само най-най-най-прекрасни емоции! Heart

Христос Воскресе и от мен, момичета! Не съм ви забравила. Animal Rabbit Smiley

След 2 дни отивам в Истанбул. Не знам дали ще успея да се включа от там, но, ако смогна, ще е през тела. Поне ще гледам сериала на местна почва и ще ви кажа как е. Nerd
Тинче Hug, приятно изкарване!! Simple Smile

Иво е вече рус Mr. Green

# 377
Тинче  Hug  bouquet Приятно изкарване и дано имаш повече късмет от мен  Praynig
Айре  Heart Eyes да, добре е да си почине Киво малко сред природата, че хич не му е лека ролята ... толкова емоции изразходва и той и останалите актьори  ooooh! А костенурката едва ли му е домашен любимец, ама знам ли  Wink
Иво направо е бял, не рус, ама пак е готин  Mr. Green
опасни са феновете  Laughing

# 378
Христос Воскресе, прекрасни Hug
Бъдете здрави и от Бог благословени, вие и вашите близки и любими Heart

На екипа по превода още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ ВИ!

Честито и на всички именици Flowers Rose

Отново прекрасен епизод, наситен с много емоции и екшън!
С нетърпение чакам да видя края на перхидроления чирус, но още повече ми се иска да видя един подобаващ край на Плешо Бретонката! Тия двамата са ми противни еднакво като образи и не искам да им се размине леко!

# 379
  Добър вечер момичета Hug Hug Hug

Кате bouquet щастие и късмет на момичето с прекрасно име-Велимира newsm51

Днес на един дъх изгледах 17  и 18  серия .Спрях да си почина малко и нямам търпение да видя какво ще стане с бомбата.
 Ама този Иванушка  с татуираните си за ранг звезди  , май подцени моя ГЕРОЙ/Джансъз/ Не може да няма резервен номер за да взриви бомбата на друго място.Аз казвам герой и не на майтап.С неподправено любопитство следя всяка негова мимика, на мустака , на тикозното му дясно око.
 Езикът на тялото му е неподражаемо  точен и изразителен.Стана  ми жал когато се затича към ранения Кадир от 17 -та серия като куц стар кон но тичаше.
 Невероятно хрумване на създателите на сериала  такова страшилище да е дребно и на вид безпомощно старче,но с остър ум и език.А като чоплеше семките.....
  Добре обърнаха нещата с Вели.Тъкмо да реша че е изчерпан напълно образът му и ето ти решение на сценаристите да станат съюзници  с Кадир.

Любовта и нежността при двете двойки ми  е напълно достатъчна.Не е важно да ги видим да се търкалят в леглото или засмукват в целувка а- Зейно за твоята усмивка бих умрял!Достатъчно ми беше.

Сцената на Керем и баща му също беше пипната.Без излишни думи и емоционални изблици си казаха  важни за бъдещите им отношения  истини.

За да обявя за себе  един сериал за много  стойностен бе достатъчно , че на връх Великден изгледах две и отивам да гледам и трета серия.

Айре Heart EyesФенче Heart EyesТинче HugМери Hug

# 380
Себии Hugблагодаря за споделеното, много ми хареса...уау 3 серии, и то Сблъсъкови, няма ли да ти дойдат в повече? Wink

Кики Hug липсваше ми джанъм!! Simple SmileПодобно за пожеланията!

Фенче Heart Eyes, да Joy Joy

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 22:44 от Airra

# 381
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета в началото на Светлата седмица! Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията, отправени към дъщеря ми! Много сте мили, трогната съм!  Heart Eyes Здраве, късмет и благоденствие да съпътстват живота ви! Да се сбъднат всичките ви мечти и никога да не ви напуска този градивен ентусиазъм, с който оцветявате темата! Защото тя мечтата, която ни мами, тя е "гнездото", което ни събира и... тук е магнитът, който ни привлича.

Лека нощ!

# 382
Добро утро!  Hug Hug Hug

Кате  Hug  bouquet Този магнит ме държи тук  има няма десетина години вече  Party

Кики  Hug и на мен ми липсваше, джанъм  Heart Eyes Подобно!  bouquet
О, и аз чакам с нетърпение да си плати и Плешо, той ми е един от най-гадните образи  Mr. Green Текер, текер ще си платят всички гадове, поне така ми се иска  Praynig
един откъс, който ми доставя неимоверен кеф  Laughing

Себи  Heart Eyes  newsm09 Ти си направо герой! Аз не мога да изгледам наведнъж 3 серии ... евала! bouquet
Радвам се, че продължава да ти харесва сериала, защото някои дружки явно се отказаха от него  Thinking
Много ми хареса споделеното, благодаря!  bouquet Хрумката на екипа с този образ на Джансъз наистина е невероятна  Peace И актьора също е подбран чудесно, много е добър !
Вели ... голям съюзник, няма що  ooooh! Неговия си живот си му е най-ценен, убедих се за сетен път. Има едно нещо, което ме подразни малко в последните серии  - направиха образа на Кадир толкова самонадеян ли, безразсъден ли, безотговорен ли, не знам и аз как да го нарека Thinking И то сега , когато има заради кого да живее ? Все сам действа, голям кахраман, бе  Laughing Права е Зейно да му се сърди и да се страхува постоянно за него  Peace И Хайдар бей също  Peace  Къде е тръгнал сам да се разплаща с Иван ? И то след като едва не загинаха всички ooooh!  Знае, че Иван не е сам, на какво разчита ? На Вели ли ? hahaha Дори и да не беше предал Вели Зейно, добре, Кадир щеше да убие Иван, а после ? Останалите  щяха да го надупчат пък него  #2gunfire Но, нали трябва Джансъз отново да го спаси, за това ще да е   Wink Иначе си ми харесва много сериала ни, нямам търпение да видя какво ще се случва  Thinking Дано днес ни зарадват с нещо  Praynig
Хубав ден!  Hug

# 383

Добро утро на Светли понеделник!

easter easter

Изгледах и 19 серия с превод.Много силен екшън, много логична  серия наблизо от финала.

Някак в действията на Кадик и Зейнеп  нищо ново и различно.Всеки си прави каквото е решил, без да се съобразява с притесненията на другия и за една бройка да станат и двамата жертва.

При Керем и Джемре също нищо ново ...стара ревност и наивно изпускане на Папагала .Просто Керем хукна да влиза в къщата преди да се е затворил капака на колата и ще има още да ни дразни с присъствието си.
    Много тежка беше ролята на Мъртвия в тази серия.Излезе от благовидния образ на  старец ,който само се занимава със стари дрънкулки и видяхме истинския му зъл и отмъстителен вид.
    Отмъщава си обаче на заслужили  това и им дава все пак право на избор.Мръсника си е мръсник-Ахмет уби жена си ,вместо да остави майката на сина си.
     Прозвуча и нещо ,което ме притесни когато говореше Мъртвият за майката на малкото момченце, че майката на сина му също ще умре newsm78Какво ли е намислил.

Прави ми впечатление ,че за възрастен персонаж е много стилно и елегантно облечен.Когато е делови иска да всее респект е строго елегантен.Когато е в ежедневието е доста семпъл но винаги със шалче около врата и жилетка.
     За играта на актьора  - Али Сурмели ми липсват суперлативи ,използвах вече всички.

А финалната сцена с появата на Джансъл беше -мама мия Rolling Eyes Shocked #Crazy

За всички стана ясно кой е ТОЙ.

Учудването на Кадир беше голямо  ,пролича само с едно потрепване на мускулче около окото и нямаше умараза.Поне така аз го усетих.
    Зейно  гледаше уплашено ,с интерес и очакване на непредвидимото.
    Вели....Вели и по скоро Онур ми доставиха удоволствие с характер и игра.

Очаквам с нетърпение следващия 20  епизод.
Фенче Heart Eyes писали сме едновременно Laughing

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 10:52 от sebilMM

# 384
На мен лично сериала ми харесва, има ли турски сериал без стрелби, отвличания болници така че не мога да се съглася със мнението за много убийства .Уж не го харесват рейтинги ниски , а всички го коментират какво значи че следят сериала, на мен си ми харесва и го чакам с нетърпение други сериали не гледам, след перфектната игра на ЗейКад ще почна да търся кусури.Не ми харесва играта на Мелиса въпреки че рускините я харесват и плюят Елчин че играела бездушно, била стара и много други ,а Мелиса класи над нея , незнам като седнат да коментират какъв чай са пили и как може да казваш на черното бяло , но разни хора разни предпочитания.

# 385
Привет Hug

Цитат
Защото тя мечтата, която ни мами, тя е "гнездото", което ни събира и... тук е магнитът, който ни привлича.
Кате Hugхубаво казано Peace
Фенче Heart Eyes, Себи Hug...благодаря за коментарите!!
и според мен Кадир го направиха много безразсъден, прекалено смел до глупост, когато отиде при руснаците и Иван, даже нямаше и жилетка. Зейно е в пълното си право да му се сърди....даже и да го напусне. Е филм да става, нали трябваше този вездесъщ Джансъз да ги спаси.
Себи Hug и на мен ми направи впечатление, че Дедко каза, че щял да убие и жена си ooooh!

Сами, не знам къде четеш при рускините, но аз попадам на положителни мнения за играта на Елчин.
е виж, тук в маммата била като Дефне Mr. Green Joy Joy

Финала на серията, когато се разбра, че Джансъз е виновен за смъртта на семействата и на Кадир и на Вели, беше  Crazy.
Ще се обединят ли двамата с/у Джансъз...всъщност очаквам нестандартни развръзки Whistling
Днес би трябвало да ни пуснат фраг Peace

# 386
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдън къзлар Hug

Първо на патерица! Кате да ти много здрава именничката с прекрасно име Велимира Flowers Rose. Да е много щастлива и да продължава да те прави горда майка Flowers Hibiscus.

Себи Flushed и аз няма да мога да изгледам 3 серии наведнъж. Олмаз!
Но много си права, че образа на Джансъз е много нестандартен и това го прави интересен. Гледаш го нищо човек и кой би предположил, че това деде е погубил една камара народ, барабар със снаха си и внучката. Но едва ли милосърдието на Кадир, ще му е полза. Той се закле, че няма да има прошка за убиеца на семейството му!!
Сега, по същество Grinning
Защо не избухна бомбата на колата на Кадир. Това ми стана ясно още от спокойствието на Джанго, люпещ семки. Аферим бе! Ако не беше подменил бомбите, до сега да беше гръмнал Иван.
В този ред на мисли, много зловещо ми беше сцените със семейството на Ахмет. Сбъркам му е производствено чипа на дедето! Open Mouth. Добре, каза им че ще ги прати в Русия, но не. По-скоро беше склонен да го направи, но непреклоността, която показа Селма, промени плановете на Джанго. Разбра че ще има проблем с нея, ако остане жива. Но това мекотело Ахмет, що за полицай е? Rage. Как само гръмна жена си централно Scream. Дали за да оттърве своя з...... к или за да я предпази от жестокостта на Джанго, биммийорум.
Много право му каза Джанго, че Страхът е в състояние да те накара да извършиш неща, за които дори не би си помислил. И точно пък липсата на страх е направила Ариф, толкова безчувствен и зловещ. Може би и затова е избрал да се нарече Зариф=Зловещ Ариф!
Интересна замисъл да видим Зариф в дома на Зейнеп. Избра най-подходящото време да му върне касетата. Погледът на Асийе си излъчваше страх, но пък Зейно го гледаше лошо. За пореден път му демонстрира, че не се страхува от него. Затова го и клъвна с думите: "Ние все пач, не знаем какво точно се е случило между вас, нали?". Изкефи ме Зейно.
И сега ми идва наум, че сантименталната стойност на полицейската количка, може да не се свързана с големия му син, а по-скоро със самия Ариф. Може пък полицейската професия да е била неговата детска мечта и тази му мечта е осъществена точно от малкия му син, който не е виждал 35 години. Джанго има много бърз, аналитичен и прагматичен ум. И Кадир е същия. Ненапразно Вели му каза, че много скоро ще разбере какво крие от него. Но това, че когато разбере какво точно крие, новия Кадир щял да стане като Вели. Йооок, нищо подобно! Защото след смъртта на семейството му, съдбата му даде втори шанс! Втори шанс, да бъде с любовта на живота си и шанса да има семейство и добри приятели. Именно те му дадоха силата да продължи да живее, защото все още има някой който го обича. А намирането на майка му, затвърди причината да продължи да живее. Точно това, което на Вели му липсваше. Причина за да продължи живота си по нормален начин. Неговата причина да остане жив е мисълта за отмъщението за смъртта на семейството му. Тъй като не е знаел кой ги е убил, той си в отмъщавал на всеки, който е дръзнел да му се противопостави.
Но пък ми допадна, че двамата бивши партньори, отново ще застанат един друг в името на победата. Да ликвидират палача си, преди той да го е сторил. И това ще се случи.
Ето, Джансъз се появи в целия си блясък пред сина си Кадир и ти отново когато неговия и живота на любимата му жена се оказаха в опасен капан. Директно му показа кой го пази и кой го спаси от смъртоносния капан с бомбата в колата.

ДжемКер отнови внасяха глътка свежест в изпълнения с напрежение епизод. Много нежни целувки на Джемре, за да вземе думата на любимия си! Heart Eyes. Хареса ми как Керем я насърчи да прочете дневника на майка си. Милосърдието е и характерна черта на Джемре. Въпреки всички гадости, които й причини Мерал, тя  пречупи гордостта си, за да се обади на Демир и да му поиска помощ. Но всичко това го направи, заради Керем! Не думите, а делата показват истонската обич и подкрепа!
А Зейно и тя милата не можа да повярва, че приятелката й просто ей така е дала половината си наследство на Белма. Жалко само, че двамата с Демирчо няма да могат да си харчат парите, защото заради това, че Вели постави живота й опасност като я извика при Иван, ще й даде исканото видео и Белма и Плешомир гюле, гюле ще си поемат напред с едно голямо нищо! Както обичам да казвам баш тарикатите, накрая сами се изтарикатяват!

Съжелявам, че се получи толкова дълго писание.... Ама по празниците е така Wink насъбрало се пране бол Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 387

Aйре Heart Eyes не зная как и защо  Кадир и Вели  ще се обединят с/у Джансъз ,но той де факто ги спаси и двамата от разправата на Иван...т.е да вземе главите им като реликва и сега  сериала да е финализиран.

Колкото до сравнението Мелиса , Елчин е смешно.
Някой  ,който смята ,че Мелиса е по- добра гледа много повърхностно  сериала и се радва само на хубоста и.
Да, играе много добре ролята си , но е далеч от сложността на  образа на Елчин/Зейнеп- упорита, влюбена,прекрасна майка, израснала в сиропиталище , а не със златна лъжичка в устата по рождение.

Прекрасна е Елчин .Страхотно сложна роля прави, достоверна , изпълнена с живот, емоции и чар.

И този Алп ,за мен откритие е страхотен чаровник.

Коте Hug newsm10 smile3508 за споделеното .

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 13:17 от sebilMM

# 388
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 20. Епизод Трейлър / Тази Вечер

# 389
Синан Hug

Интересно ,много интересно...... newsm78 моят човек естествено в центъра на вниманието.
Той е на ход .Как ли ще се представи този път пред Кадир.Как ще реагира самият Кадир .
Довечера от фрага надявам се да ни се изясни .

Общи условия

Активация на акаунт