Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Синан  Hug bouquet Ехаа, ще ни дадат фраг! Който сигурно ще ни обърка тотално, ама няма значение  Laughing
Сами  Hug  ама, че щуротии  hahaha Нека си драскат, големи експертки се извъдили и сред тях  Mr. Green Според някои от тях и Киво след като се оженил, вече не играел на 100 % , само маркирал, лежал на стара слава и т. н простотии Laughing , ама не са ми критерий, та не им обръщам внимание, нека си вярват на  глупостите  Naughty
Айре  Heart Eyes чак да го напусне Зейно, не, но има основание да му се сърди, Кадир наистина постъпва много безотговорно в някои случаи. Смел до глупост, точно така  Peace Нали и Джансъз каза, че физически не прилича на него, но по лудостта си да  Laughing Той и Кадир си казва сам, че не е много нормален  hahaha  Ама и Зейно като си науми нещо, никой не може да я спре  Wink лика прилика са си двамата  Heart Eyes
Да, и на мен ми направиха впечатление думите на Джансъз, че и той ще убие жена си, но не сега. Е, ако се пробва, тогава вече Кадир ще го унищожи  #Cussing out Не, че мисля, че и без това няма да го направи. Кадир е състрадателен, но до някъде. А и го предупреди - " Не предавай доверието ми " Да видим какво са ни намислили , ужасно ми е любопитно как ще развият събитията Thinking Още нещо ми направи впечатление - когато този пъзльо Ахмет гръмна жена си, Джансъз му каза :" Искам един поне да ме изненада " Явно до сега не е срещал един, който да не милее за собствения си живот повече, отколкото за другите.
Благодаря за прекрасния клип, много ми хареса!  bouquet Който иска да харесва сериала ни, но клиповете, особено тези със ЗейКад взеха да никнат като гъби  Peace Това е, щото не играят добре двамата и няма химия между тях  hahaha
Себи  Heart Eyes абсолютно! Мелиса изгражда прекрасен образ тук, играе си много добре ролята, но и тя, а също и Алперен ще трябва да хапнат още бая хлебец, докато стигнат майсторството на Киво и Елчин. И това ще стане, имат заложбите, особено Алперен, но им трябва още много упорита работа.
Коте  Hug много хубав коментар, благодаря ти!  bouquet
Прав е Джансъз - хората правят какво ли не от страх  ooooh! Колкото до полицейската количка, все си мисля, че  е била на Мурат, за това му беше толкова ценна  newsm78 Едва ли някога той самия е искал да стане полицай, ама де да знам, де  Thinking Струва ми се, че се гордее, че Кадир е станал именно полицай, и то от тези неподкупните. За това и каза на детето на Ахмет, че ще стане полицай, но не като баща си, а като Кадир.
И четиримата ни герои имат златни сърца, за това да се надяваме, че съдбата им е подготвила най-хубавото - да са заедно и да се подкрепят и обичат винаги. Много се моля да не похарчат някой от тях, за всеки един ще страдам много  Praynig
Убедена съм, че Кадир няма да стане като Вели, те за щастие са толкова различни! Не напразно Кадир му каза, че не познава по-самовлюбен човек от него. Когато сподели с него какво са изживели, Вели му каза, че ако любимите му хора били умрели, щял да разбере какво е изживял той. А Кадир му каза, че много добре разбира какво е преживял, / нима той не преживя същото ? /, но това с нищо не му помага, защото Вели иска да си спомня, храни се с болката си, харесва му да си спомня ... Аз да ти кажа, не съм толкова сигурна, че на Вели ще му се размине,  Джансъз не прощава  newsm78  Ама да видим  Thinking
Вай бе, какъв фраг! Синан  Hug благодаря!  bouquet
Кадир арестува Джансъз ли  newsm78 И го пита - Какво ти е отнел живота ? А Джансъз му каза Синът ми ... Но, май ще научи Кадир, че именно той му е баща, иначе защо така плаче, та ми къса сърцето ?
Ето го и превода
Цитат
Кадир - Този човек ли е Джансъз, Вели ?
Зейнеп - Г-жа Асийе , всичко свърши ...
Асийе - Какво е свършило ?
Зейнеп - Кадир задържа Джансъз
Вели - Всяко начало си има край
Моли се ... Моли се да намеря някакъв подход към теб. Или Кадир ще убие баща си
Кадир  - От къде знаеш ? Какво живота е отнел от теб ?
Джансъз - Синът ми взе

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 17:29 от queen_fenka

# 392
# 393
Синанджим  Hug благодаря ти!  bouquet
Мисля, че още няма да разбере истината Кадир  newsm78 Може би плаче за Аслъ и Дениз ? Мотаят ни нещо, ама да видим  Thinking Чака ни тъжна и тежка серия ... до кога това момче ще страда, бе  #2gunfire Искам по-бързо да се разкрие всичко, да става каквото ще става и поне една серия да ги видим щастливи със Зейно  Praynig
Кога е четвъртък  smile3514

Обаче как съм задобряла с турския, а ?  hahaha Познах някои думички  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 17:55 от queen_fenka

# 394

И ако разбере Кадир , че Джансъз му е баща , какво ще гледаме още 5 серии newsm78
Минава ми през главата , че  хитреца  нарочно дойде и  един вид се предаде на Кадир  и от тук нататък с нов план на действие ще гледа да спечели сина си. И ако не успее мисля ,че си е подготвил един куршум.Няколко пъти спомена , че не го е страх от смъртта, а от живота.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 17:57 от sebilMM

# 395
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вай бе Flushed фрага е УАУ! Очаквах го! Според мен Кадир накрая е разбрал какъв му е Джансъз и затова така сърцераздително плаче Disappointed Relieved. Милия. Не е случил на баща! Но още по-голяма болка ще му причини, като разбере, че Зейно и Асие са скрили от него. Не знам дали ще го убие, но със сигурност няма да иска да го види повече баща си. Интересно дали пък Джансъз като казва сина ми, не казва за Мурад. Оххх много въпросителни отново се натрупват. Уж няма какво повече да се разкрива, ама не е баш така. Когааааа е четвъртъккккк Tired Face
Синан, благодаря ти Flowers Hibiscus

# 396
Благодаря bouquet
уау какъв фраг!! Crazy
Коте Hug, Фенче Heart Eyes, Себи Hug, благодаря за страхотните коментари!!! bouquet
/аз нещо не съм във форма и нямам ищах за писане..../
какво ли ни чака през последните 5 серии, то че ще е драма-е ясно,само да не е някой трагичен финал ooooh!

сет

..........
тоя провален сериал....пак сме на второ място в СМ/за миналата седмица/ Peace

# 397
  • София
Очакван фрагман. И според мен Кадир още няма да разбере истината - по-скоро плаче от това, че се беше сближил с "дайъ"-то, а той се оказа Джансъз. Поне аз така си мисля. Thinking

П.П. Айре, Heart
Скрит текст:
и аз се чувствам така с писането. Нещо напоследък съм изцедена и, като седна на компа, нямам никакви сили за писане. Frowning1

# 398
Очакван фрагман. И според мен Кадир още няма да разбере истината - по-скоро плаче от това, че се беше сближил с "дайъ"-то, а той се оказа Джансъз. Поне аз така си мисля. Thinking

П.П. Айре, Heart
Скрит текст:
и аз се чувствам така с писането. Нещо напоследък съм изцедена и, като седна на компа, нямам никакви сили за писане. Frowning1
да, и то много се беше сближил...а и Дж. му спаси живота на два пъти.
Тинче Hug
Скрит текст:
истанбулския въздух ще те зареди! Wink

# 399
Боже,Божее, какво ни чака в четвъртък! Емоциите ще  са на макс.Не искам да гадая какво ще става ,но напрежението ще  е страшно за всички герои. Не ми пука особено за Дедко, да си сърба попарата,по ми е на мисъл,Зейно, ако комисаря научи , че е знаела. Със сигурност ще има изненади.
 Харесвам "Сблъсък", защото е направен интелигентно, изчистен ,  в думите на героите има много мъдрост и житейски истини . Flowers Cherry Blossom

# 400
Мери Peace

и Сомера

# 401
Айре  Heart Eyes  bouquet А, не така, джанъм  Naughty Искам те във форма  Hug

Мама Асийе явно вече се е пренесла при синчето  newsm78
Да, " провалния " ни сериал според някои Wink все е сред първите пет места в СМ, интересен прецедент  Thinking Пък другите нека си мерят рейтинга  Mr. Green
Тинче  Hug едва ли ще реве така сърцераздирателно Кадир баш за вуйчото, освен ако не е разбрал кой е той Thinking  Пързалят ни здраво, да видим  newsm78 Да видим и озета  Peace
Мери  Hug bouquet Именно!  smile3521
Цитат
Харесвам "Сблъсък", защото е направен интелигентно, изчистен ,  в думите на героите има много мъдрост и житейски истини

# 402
Христос Воскресе кукувички!
Да сте здрави и щастливи и да има много светлина в домовете и душите ви!  Hug Heart Eyes

За псуване съм си, ама ще ме извините! Последните 4 дни преминаха в зареждане и разчистване на масата.
И нали знаете - яйца, козунаци, агнета.... дълга и широка. Тука всичко се приготвя вкъщи и от тая гледна точка като наближат празници ми се реве. Освен това мойта рода не живее тука и се събираме предимно на празници та имах посещение от целия китайски народ. Днес ги изпратих по живо по здраво и ей ме на. Сега имам една седмица да си почина за Гергьовден, че тогава са празненства на народите. По някаква причина е най-мащабно посрещания празник у наше село  Rolling Eyes
Огромни благодарности на Мелека и всички замесени в превода за положения труд дори и по празниците!  bouquet

Прочетох ви малко по диагонала и имам да гледам 2 серии  ooooh! ама ще наваксам. Надявам се утре да мога да просна прането поне по 2рия епизод.  Peace

# 403
Оооха, интересен фраг Flushed Краят наближава и направо ни хвърлят в джаза.

Айре Hug Heart Eyes Фенче Hug  Heart Eyes
Чета ви и ви се радвам на всички тук постоянно Heart Eyes
Обосновани и издържани мнения отвсякъде, които са едно удоволствие да се четат!

# 404
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте, момичета, Синан! Hug

Скрит текст:
Току-що изпратих софиянците. Вече сме в тричленен състав, но съм съсипана. Манджа не ща да видя, чинии не ща да пипна, искам асансьор и домашна помощница.

Не съм гледала последната серия.  Embarassed Мисля да се опитам в сряда, утре съм на работа.  Mr. Green Благодаря на екипа по превода. Страхотни сте! Hug Доста подсказки сте насложили, малко се поорентирах какво да очаквам.
А "проваленият" ни сериал, все така да се "проваля" до края си!!! Защо ги четете тези простотии?!. Хич не ми пука кой какво говори, завистта, освен градивна е и самоунищожителна емоция. Оставете завистниците да се самоунищожат, потъвайки в собствената си злоба! И аз "следя" други сериали, но не коментирам, като не харесам някой(и), спирам да гледам и това е. Толкова ли е трудно?! Просто не бъркаш в паничката на другия, за да не те шляпнат по ръката. Ама, ако продължава така, май и това ще стане. Мълчанието не винаги е злато. Понякога, в името на справедливостта, е нужно да се подгрее катрана. Mr. Green

Благодаря за прекрасните изчерпателни и емоционални постове!

Общи условия

Активация на акаунт