Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 104
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • AMS

Привет, дружки!!!
 И днес пак Великден, но за мен работен ден.
 Кате, да ти е здраво и успешно момичето!!!
 Благодаря ви за новините, фотките, фрага, превода и споделеното!!!
 Наистина фрага е уау.
 До финала и сериите ще са все такива.
 Е, не бих могла да зарежа точно сега Сблъсък.
 Изтърпях по-трудното и на финалната права да се ...
 Не ми е в характера.
 Не за друго, а защото от сериалите, които съм гледала и   гледам,
 Сблъсък е нещо ново, раздвижено, разчупено.
 Гледах клипа от ДК и се насладих още веднъж на Джесур.
 Ама Кадир искам да ме гушне.
 Много ми харесва и любовта им със Зайнеп,
 и двойката Джемре – Керем , и всички останали и неостанали.
 Няма някои от героите, да ме дразни и да не мога да го гледам.
 Няма ,за който да кажа, че стайлънгът му не отива на персонажа.
 Вели, който ме изкарваше от обувките в началото, вече го гледам с интерес.
 Въобще "отрицателният образ" беше разпределен равномерно.
 Вели имаше голяма "отмяна" в лицата на Селим, Иван Сокуров,    
 ... и сега в лицето на Джансъз.
 И "доброто" е разпределено равномерно между героите.
 Не забравят и никой.
 Бахар я намериха и извикаха в управлението даже.
 Ще я видим в следващия епизод.
 Балансът е на ниво!!!
 Супер ми е, че Сблъсък ще е един сезон!!!
 За Шампион не ми хареса грима на Фарах в болницата.
 Има много начини как да бъде заснета без коса.
 Личеше от всякъде, че не е добре.
 Иначе конете и историята са супер.
 Не ми хареса и финала с документалните кадри.
 Можеше само текста да бъде добре изписан.
 Щеше да е по драматично и по-добре.
 Една серия за една седмица снимат
 и няма такива гафове, а в филма ми избодоха очите.
 Не може да ми хареса този режисьор и това си е.
 За това бях на тръни, докато го нямаше Байрактар.
 А Фарах я харесвам и в другите ѝ филми и сериали.
 Щях да пиша и за това, че наш Иво бързо научи турския.
 Ами тя и фамилията е Аръков. Ако се сложи едно К и ...
 Имах колежка с фамилия Ахмакова. Не, не искам да обидя Иво.
 Супер направи Иван Сокуров.
 Ох, много се отплеснах.
 Ще ме извините, но такова ... вчера не съм писала.
 А за образа на Кадир, смятам, че е много реален.
 Изобщо не е самонадеян, безразсъден, или безотговорен.
 Доверчив е!!! Той сам го каза!!!
 Но ако някой предаде доверието му - жална му майка.
 За протокола - Якуп избяга не през багажника,
 а през задната седалка. Става с един ритник.
 За коментарите на подругите, какво да кажа.
 Ами нищо. Само дето и в този форум има много бисери.
 Последно се смях на това, как коментират сцена с ГГ
 и описват, че се срещнали в мола. А те бяха в музея.
 Е, то и двете са с м.
 За това, че Джансъз каза, че "щял да убие жена си",
 не ми се връща, но мисля, че не е точно, а малко неопределено.
 Ще се разбере тепърва.
 Това дете искаше да става полицай и Кадир няма да го подмине.
 Коте, Себи, Фенче, Айре, благодаря ви за прането!!!
 Извинихте неизвинените на всички заети!!!
 Кика, Мери,Самуил,Синан, и на вас благодаря!!!
 Фиф, и мойта рода не е от тука,
 ама ти празнувай и заради мен!!!
 Чиста завист си е от моя страна,
 че тази година ми се насмете календара.
 Айре, Тинче, и аз не съм във форма!!!
 Я, колко глупости написах.
 Извинявайте!!! Омитам се.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 21:56 от * Diva *

# 406
Кате  Hug spoko spoko Сега цяла седмица почивай!  Peace
Няма как да не ги четем някои простотии, от там черпим инфо и щеш не щеш четеш  hahaha
Скрит текст:
Колкото до писанията тук във форума ... убедих се, че на каквото се подиграва човек, после рано или късно му се връща  Mr. Green За това в нашата тема избягваме да обсъждаме проекти и чужди любимци, които не харесваме и не ни интересуват. Е, ако някой не ни провокира, де и ние сме хора  hahaha Така се подиграваха на времето фенките на ЕА на КСШ и по-точно на Къванч ( те много го "обичат " него, не знам като смятат своя кумир за най-най-добрия актьор на света, защо точно Киво им е голям трън в очите, а  и не само на тях , в интерес на истината Laughing , манекен бил, не можел да играе, купувал си Пеперудите и ред други простотии по негов адрес съм чела от тях Mr. Green ) за ниския рейтинг, ама какво стана ? КСШ си завърши съвсем логично след 21 серии и се хареса навсякъде където беше излъчен по света, а Киво се сдоби с много нови фенове като американките, на които именно този "провал " им е най-любим и до днес. След него изгледаха всичко с Къванч и са му едни от най- ревностните фенове. За това пък, след време на техния любимец сериала го прекратиха на 13 серия безславно заради нисък рейтинг. След това и филма му беше с никаква гледаемост. А, кажи, че не им се върна на фенките му  hahaha Но, някоя от нас да е злорадствала тук ? Не! Никой не е застрахован в този сектор, всичко е въпрос на късмет, така , че е тъпо да злорадстваш. Който го влече , нека да продължава в същия дух, Сблъсък така или иначе ще се гледа по света, включително и у нас, пък нищо, че му е по- нисък рейтинга. Името на Къванч продава, това е наградата за упорития и всеотдаен труд години наред, доказвал се е във всеки следващ проект и заради това успя да се задържи толкова години на върха. Лесно е да блеснеш в някой сериал, трудно е да се задържиш, името ти да стане марка. Например - на кой друг техен актьор или актриса са показвани абсолютно всичките му сериали по БТВ и винаги само в праймтайма , а ? На никой друг, само на нашето момче  Heart Eyes Пък нека си драскат някои, че вече не играе както преди,  не ми пука  Mr. Green Който трябва го оценява.
Фиф  Hug хайде и тази  spoko spoko Ами следващия път отидете пък вие на гости на родата, какво да ти кажа  ooooh! Ти 18 серия си я загледала от поне две седмици насам, ама като си такава скитня  hahaha Да видим кога ще успееш  Laughing
Диве  Hug bouquet
Знаеш, че аз не обръщам внимание чак толкова на детайлите, мен ме интересува главно играта на актьорите и историята ... хич даже не ми е направил впечатление грима на Фарах в болницата, гледах я само как играе и и вярвах, че е много болна ... едновременно с това и се възхитих, че и тя като Киво не се  страхува да се покаже във всякакъв вид, това е истинския актьор  Peace На мен пък ми хареса, че показаха на края истинските хора, чиито прототипи играят актьорите , след като е по истински случай филма. Но, това си е моето виждане  Peace
Образа на Кадир си е реален, никой не твърди обратното. Но, какво общо има това, че е доверчив с това , че е безразсъден и дори самонадеян понякога  newsm78 Thinking  Доверчив ли го наричаш това, дето винаги  сам отива да си върши работата ? Не веднъж, не два пъти ...   едва не умря като го застреля Селим, щеше да му пръсне главата, ако не се беше намесил Джансъз,тогава го спаси Зейно, после когато умря Четин, след това бомбата  ... но не, не му увира главата, продължава отново да прави същото  ooooh!  За безсмъртен ли се има  newsm78  Явно да  hahaha  Не знам, аз поне така го усещам и не обвинявам Зейно, че му се сърди Thinking Нека си е полицай, нека си върши работата, но защо си въобразява, че сам може да се справи с всичко ? Това ми дойде малко в повече в образът му последните серии Rolling Eyes
Благодаря за гифчето!  bouquet
Тази пък защо не напусна Истанбул, след като Вели и каза, че Джансъз я търси ?

Лекинка!  Hug

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 00:23 от queen_fenka

# 407
  • София
Според мен Бахар я доведоха, за да каже на Кадир, че Джансъз е съпругът на майка му и той така ще разбере, кой е баща му.  След като толкова време криха от него истината, никой не се осмелява да я каже сега.
Толкова ми е жал като го гледам как плаче, иде ми да ревна и аз.  Ама то не се е минало
В четвъртък ще стане.

# 408
Добро утро!  Hug Hug Hug

Кет  Hug а аз се надявам, че Зейно ще му каже , както каза на Асийе  Praynig Ще видим  Thinking
Хубав ден!  Hug

# 409
  • София
Ти си най-ранобудната фенка. Благодаря за кафето.
Добро утро на всички!
Цели три дни ще чакаме да разберем кой на кого какво ще каже.
Иванчо го занулиха. Стига се е развявал из Истанбул.
Джансъз е арестуван, да видим сега откъде дебне заплаха нашите герои.
Не искам да ги виждам вече със сълзи в очите. Искам усмивки и щастие.

# 410
     Добро утро Heart Eyes Hug Heart Eyes

Фенче Heart Eyesпия си кафето с огромно удоволствие и се каня да тръгна на работа след две седмици отлъчка,а ранобудната Кети Heart Eyes прави компанията още по- приятна.

Като говорите за сълзи  искам да благодаря на Дива bouquet за невероятното гифче с Киво.Този мъж не зная как го прави но е красив дори с изкривена от мъка физиономия,с пълни със сълзи прекрасни сини очи
           Приятна кратка работна седмица Hug Hug Hug

# 411
Привет на всички и благодаря за интересните коментари!!! bouquet
Фенче, Дива, Себи, Кики, Кате, Кет, Фиф, Мери Heart Eyes Hug Heart Eyes

новите снимки

озета за сега на турски
https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/2447395-carpisma-nin-20-bol … unde-neler-olacak

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 13:49 от Airra

# 412
  • София
Да напиша ли един сценарий?

Предлагам да направят едно ДНК изследване на дядката и Кадир и да се окаже, че не е той изгубеното им дете. Иначе или трябва да стане отцеубиец, или смъртта на Аслъ и Денис да остане неотмъстена. Един Бог знае какво се е случвало с тази касетка докато стане време Кадир да може да  я слуша сам,(откъде ли се е взел този уокммен?) да заспива с песента, мислейки, че майка му я пее и оттам да е тръгнала цялата заблуда на Вели. Той е намерил информация, за жената, която е оставила касетка в кошчето на бебето. Това е всичко, което досега знаем по въпроса.  Кадир не прилича на никого от двамата си "родители" по нищо, особено очите. Лично на мен майката не ми е много симпатична. Да си оставиш детето в някаква гора или парк посред нощ? Ама че болен мозък. Ами ако го бяха нападнали кучета? Или ако никой не го беше намерил няколко дни? Сега с какви очи иска да живее при него?  И той наивника я прие. Спасила го била от баща му. А после каза на Зейнеп, че най-важното за него били децата му. Тогава за какво спасение става дума?

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 14:11 от Kethen ?

# 413
Да напиша ли един сценарий?

Предлагам да направят едно ДНК изследване на дядката и Кадир и да се окаже, че не е той изгубеното им дете. Иначе или трябва да стане отцеубиец, или смъртта на Аслъ и Денис да остане неотмъстена. Един Бог знае какво се е случвало с тази касетка докато стане време Кадир да може да  я слуша сам,(откъде ли се е взел този уокммен?) да заспива с песента, мислейки, че майка му я пее и оттам да е тръгнала цялата заблуда на Вели. Той е намерил информация, за жената, която е оставила касетка в кошчето на бебето. Това е всичко, което досега знаем по въпроса.  Кадир не прилича на никого от двамата си "родители" по нищо, особено очите. Лично на мен майката не ми е много симпатична. Да си оставиш детето в някаква гора или парк посред нощ? Ама че болен мозък. Ами ако го бяха нападнали кучета? Или ако никой не го беше намерил няколко дни? Сега с какви очи иска да живее при него?  И той наивника я прие. Спасила го била от баща му. А после каза на Зейнеп, че най-важното за него били децата му. Тогава за какво спасение става дума?

абе то е ясно, че те са му родителите.
но и аз бях писала преди, че е много тъпо Асие да остави няколко дневното си бебе-ей така в парка, по-логично..да беше го оставила пред сиропиталището.
иначе актрисата и героинята са ми симпатични Peace

Фенче Heart Eyes за Кадир Peace

Дива Hug
Цитат
Е, не бих могла да зарежа точно сега Сблъсък.
 Изтърпях по-трудното и на финалната права да се ...
 Не ми е в характера.
 Не за друго, а защото от сериалите, които съм гледала и   гледам,
 Сблъсък е нещо ново, раздвижено, разчупено.
и аз се учудвам-как някои зарязват сериала на този финален етап, ако сценария ме е загубил малко или много, бих гледала заради Киво.

от медиите

Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 14:52 от Airra

# 414
Привет!  wavey
Кет  Hug Себи  Heart Eyes  bouquet
Кет  Hug ще ти се Кадир да не е син на Асийе и Ариф, ама ...
Айре  Heart Eyes bouquet

Чакам да преведат озета, нямам търпение какво ще се случва  Peace
Хората са различни, някои могат да зарежат сериал с Киво и то на края, аз не бих могла, всички играят перфектно и му се наслаждавам всяка една минута, на мен ми е много интересен и съвсем логичен сценария Peace

Защо си мисля, че Зейнеп ще сподели с Хайдар за това, че Джансъз е бащата на Кадир и какво ще я посъветва той да прави  newsm78

# 415
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното и реакциите към поста ми!!!
 Дори и да имаме различно мнение по някой въпроси,
 много ме радва това, че повечето мнения са аргументирани.
 Но ме вадят от обувките писания за Сблъсък,
 които са донесени, та и "заковани".
 "Стълкновение" не оправдал очакванията."
 За това ще приключел с един сезон.
 За кой сериал се отнася? За "Сблъсък" ли?
 На кого не е оправдал очакванията?
 На тези, които не го гледат!?
 На тези, които го зарязаха!? Или на подругите!?
 Е, няма да мога да се издигна в очите на слепите
 и да ме чуят глухите.
 Казаха ли официално, че Сблъсък ще е един сезон? - Казаха.  
 Казаха ли, че е екшън, драма, трилър ? - Казаха.
 И сега стигнали до развръзката, на най-интересното,
 да се зареже, защото не "оправдал очакванията".
 Не, това не са аргументи!!!
 Рейтингът бил спаднал. - Да.
 Но сериалът в социалните мрежи е на предни позиции
 и това означава, че има голям интерес към него навън.
 Не, не гледам само заради Къванч.
 Гледам именно заради сценария и искам да видя развръзката.
 Какво е това Кадир да "отмъсти" за смъртта на Аслъ и Дениз?  
 Това е Кадир АДАЛЪ - СПРАВЕДЛИВОСТ!!!
 Справедливостта е кауза!!!
 Справедливостта трябва да възтържествува!!!
 Всеки трябва да понесе отговорност за грешките
 и престъпленията си пред закона!!!
 Смятам, че целия екип се стреми към това!!!
 Така, че съм настроена за успешен финал на Сблъсък!!!
 Друг не би му отивал на АДАЛЪ!!!
 Извинете, че пак подпалих!!!

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 17:51 от * Diva *

# 416
Фенче Heart Eyes, ти си Wink
Цитат
💥Озет 20 серии Столкновения💥
Что случится в 20 серии Столкновения?
Если Кадир узнает, что Зариф и есть Джансыз, то его не остановит никакое слово и действие.

Кадир будет смотреть прямо в глаза Зарифа. В голове миллионы вопросов, а в сердце большое подозрение, что Джынсыз и есть Зариф. Вели тоже будет смотреть на Джансыза с большой ненавистью.😈
Положение накаленное, Зейнеп в огромном стрессе.💔 Потому что, любое не правильное действие и Кадир станет убийцей собственного отца. 🔫
Кадир и Зариф начнут вести счеты.
С другой стороны, Керем и Джемре привезут Мераль в больницу. А потерявший полный контроль Якуп найдет Демира и будет угрожать его жизни. Демир и Бельма придумают план об устранении Якупа с пути. А Мераль горит пламенем мести. 🔥🔥🔥
Джемре сделает шаг, который полностью разрушит жизни Демира и Бельмы. Джемре также прочтет дневник матери и откроет для себя все новое в жизни. Керем и в худший и в лучший день рядом с Джемре. 💔
Кадир не может найти ответы на вопросы в своей голове, но и бросить просто так Джынсыза тоже не намерен. Зейнеп категорически против, того, чтобы Кадир узнал правду о своем отце. Зейнеп очень боится, что Кадир все узнает и станет убийцей собственного отца. Она постучит в двери последнего человека, который сможет остановить Кадира и все ему расскажет. Но если Кадир узнает, что Зариф и есть Джансыз, то его не остановит ни какое слово и действие.💔
Перевод Ulduz Gadjieva🌷💐🌷

Дива Hug newsm10
аз като гледам сериала в четв. с най-високия рейт, каква селска боза стана.... Tired ама турчолята си го гледат Mr. Green
та и аз като теб-добре, че Сблъсък ще е един сезон Peace
Колко е успешен, мисля, че ще се разбере след време Peace

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 17:27 от Airra

# 417
Диве  Hug ашколсун, джанъм!  newsm10 smile3521 newsm51
И аз мисля като теб, всеки трябва да си получи заслуженото и се надявам да видим именно това, с друг финал не съм съгласна  Naughty
Айре  Heart Eyes точно! Пилците се броят на есен са казали старите , мъдри хора  Peace
Ето и озета  Peace
Цитат
Ако Кадир разбере, че Зариф е Джансъз, тогава никоя дума и действие няма да го спре.

Кадир ще гледа право в очите  Зариф. В главата му има милиони въпроси, а в сърцето му  голямо подозрение, че Джансъз е Зариф. Вели също ще гледа Джансъз с голяма омраза.
Положението е напрегнато, Зейнеп е в огромен стрес. Защото каквото и да е погрешно действие ще доведе до това Кадир да стане убиец на собствения си баща.
Кадир и Зариф ще започнат да разчистват сметки.
От друга страна, Керем и Джемре ще доведат Мерал в болницата. А загубилият пълен контрол  Якуп ще намери Демир и ще заплашва живота му. Демир и Белма ще измислят план да премахнат Якуп от пътя. А Мерал гори с пламъка на отмъщението.
Джемре ще направи крачка, която напълно ще унищожи живота на Демир и Белма. Джемре ще прочете и дневника на майка си и ще открие всичко ново в живота си. Керем и в лошите и в добрите дни е до Джемре.
Кадир не може да намери отговори на въпросите в главата си, но и няма намерение да пусне просто така Джансъз. Зейнеп е категорично против това Кадир да научи истината за своя баща. Зейнеп много се страхува, че Кадир ще разбере всичко и ще стане убиец на собствения си баща. Тя ще почука на вратата на последния човек, който може да спре Кадир и ще му разкаже всичко. Но ако Кадир научи, че Зариф е Джансъз, тогава никоя дума или действие няма да може да го спре.
Joy Joy Joy
Цитат

Причина проста , ЗейКад💞 давно не целовались 😍😍😍 от этого и губы сохнут 😁😁😁

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 19:35 от queen_fenka

# 418
Фенче Heart Eyes, мерси!! bouquet
значи Зейнеп ще каже всичко на Хайдар и ще търси помощ от него.
Не става ясно, дали Кадир разбра, че Зариф е Дж....но със сигурност няма да разбере още, че му е баща.

лека вечер Hug

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 20:28 от Airra

# 419
Мараба кукувички  Hug Hug Hug

Успях да изгледам 18ти епизод, утре съм на 19ти и само по него ще метам пране, че вие вече сте забравили какво е в този  Mr. Green аз до де се натуткам  Rolling Eyes

Изключително рядко влизам в други дворове да чета. И тва е щото предимно глупости се пишат  Mr. Green
Пак ще се повторя, че освен Киво и въобще каста в Сблъсъка ми харесва, че нещата следват някаква логика и последователност. Разбира се има дупки в сценария, но съм склонна да ги преглътна. Като типичен козирог съм консерва и искам всичко да ми се обясни, да знам защо и как е станало. И смятам, че бай Али успява. Къде добре, къде зле, къде малко закъснява, но ми обяснява. Историята е екшън-трилър-драма и няма място за локуми. Основните точки, от които тръгнахме вече са избистрени. И пак ми се налага да дам пример с Чукура - много го харесвам и продължавам да гледам, но в момента работата е копи-пейст. За мен като зрител останаха много въпроси без отговор и ако сезона свърши без ясна концепция не съм сигурна, че ще гледам 3тия. Ин дис момента просто се трепат едни хора и идват нови от лошите. И толкова... Та в тоя ред на мисли винаги съм за един сезон, стегнато и правилно разказана история и гюле гюле. По-добре да говорим още 2 години за едни супер добри 24 епизода, вместо да мрънкаме на 156 серия боза та макар и с Киво.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт