Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 093
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Кате  Hug браво, радвам се, че ти е харесала серийката bouquet
Синан  Hug благодаря!  bouquet
Божеее ... тази серия ще е  #Crazy Кадир полудя вече  ooooh! Няма да му се размине на Джансъз, по-добре сам да се гръмне, за да живее синът му нормално  #Cussing out
Себи  Heart Eyes  spoko
И аз така мисля , освен ако той самия не му каже, че му е баща, обаче не вярвам това да спре Кадир, даже още повече ще го ненавижда  Thinking Та той уби душата му - Дениз  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes серията ще е инфарктна  Peace То хубаво Кадко е с майка си, ама нарде Зейно до него ?
Дали изобщо ще ги видим заедно в тази серия  newsm78

Фиф  Hug  Joy Joy Joy Джемре говори за мъжа в дневника на майка си, бе  hahaha За това я е убил оня гад  ooooh! Може и дъщеря да не му е на Селим  newsm78
Как няма да му залепнат релетата на Кадир, хвана Джансъз, а явно не му дават да отиде при него  Rolling Eyes Все едно се върнахме в началото ... така беше полудял след бомбата  ooooh!

# 436
Благодаря!!

Фенче Heart Eyes, е не вярвам Зейнеп да не е до Кадир, естествено, че ще ги видим заедно...

гифче от мен

Фиф Hug

# 437
  • AMS
 Благодаря за интересните постове!!!
 Синан, благодаря за фрага и превода!!!
 От резюмето, а и отпреди, нещо не мога да приема мантрата >
  "Ако Кадир разбере, че Джансъз е баща му, ще го убие."
 Залагам на това, че няма да го убие именно, защото му е баща.
 Ако Кадир не знае, че му е баща, тогава има опасност да го убие.
 Джансъз не се страхува да умре, а се страхува да живее.
 За това смятам, че Джансъз ще търси начини, да предизвика Кадир да го убие. 
 Но това може да стане, ако Кадир не знае, че му е баща и попадне в капана на Джансъз.
 Не трябва повече да крият от Кадир, че Джансъз му е баща.
 Началството, така казваше и за Вели, че ще го убие, че ще се изпозастрелят, ама йок.
 Дано този път, като си глътне хаповете Хайдар бей, да каже навреме истината.
 Иначе, ако Кадир убие Джансъз и после му кажат, че това е баща му,
 няма никакъв смисъл да му казват.
 Искам да се разбере за оная престрелка преди 35 години,
 която определи съдбата на нероденият още Юсуф - Кадир.

# 438
Диве  Hug абсолютно!  Peace Като не знае, че Джансъз му е баща и го убие, не е ли все едно ? Само дето няма да знае, че е убил баща си  Wink Не виждат ли, че Кадир няма да се откаже, какво продължават да крият от него  #2gunfire Все ми се струва, че на края на серията Кадир все пак ще разбере ... не знам от кого, но този сърцераздирателен плач от 1 фраг  не вярвам да е за друго  Thinking До този момент си мислех, че е много рано, но като видях Кадир в какво състояние е, след като разбра, че Зариф е Джансъз, вече не мисля така ... Да, има още няколко серии до финала, но спокойно могат да ни покажат и друго, след като Кадир най-сетне успее да намери покой в душата си  Thinking Вие как мислите, дружки ? Има ли ?

Айре  Heart Eyes браво за гифчето!  bouquet Мен и Асийе не ме радва, яд ме е на всички, че крият истината от Кадир Naughty
 Wink интересен клип  Thinking

Лекинка!  Hug

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 22:44 от queen_fenka

# 439
Дива  Peace,
честно казано не ми се гадае на мен, чакам да ме изненадват...
Фенче Heart Eyes  Peace
Цитат
Да, има още няколко серии до финала, но спокойно могат да ни покажат и друго, след като Кадир най-сетне успее да намери покой в душата си  Thinking Вие как мислите, дружки ? Има ли ?
като какво например??....и аз се надявам...

много интересно клипче!!! мерси bouquet

Whistling Wink

една от котките на КБТ се казва Панда
нещо ми навява на КГ Wink

лека Hug

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 23:06 от Airra

# 440
Айре  Heart Eyes е, какво ? Време е най-сетне да я разпита насаме комисаря Зейно, стига му е бягала по тъч линията  hahaha  Много работи може, ама да видим дали Али бей мисли като мен  Joy Joy Joy
Панда  hahaha Да, и аз като чуя панда, веднага я свързвам с КГ , любима сцена Laughing

# 441
Айре  Hug Фен  Hug

Честно казано колкото и да ми се иска хепи енд надали ще имаме или поне не толкова хепи колкото ни се ще  Crossing Arms Ех тая романтик панда беее  Heart Eyes КГ си е старо ама златно  Naughty не съм го гледала 2-3 години... не е лошо лятото да си опресня пандите  Whistling

# 442
Айре  Heart Eyes е, какво ? Време е най-сетне да я разпита насаме комисаря Зейно, стига му е бягала по тъч линията  hahaha  Много работи може, ама да видим дали Али бей мисли като мен  Joy Joy Joy
Панда  hahaha Да, и аз като чуя панда, веднага я свързвам с КГ , любима сцена Laughing

Joy Joy
е аз на това се надявам от самото начало, имам си някакви сценарии в главата...ама май ще се радвам и само ако останат живи накрая Whistling

Фиф Hug, най-златното!! Wink
ние си го гледахме, сега като го даваха по ДФ миналата година, пак си беше голям кеф Heart Eyes

# 443
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добър вечер Hug
ВАЙЙЙЙЙЙ какъв фраг бе Scream.
Синан, благодаря Hug.
Кадир тотално му падна пердето. Ама го разбирам. И аз съм тъй като ми изгори бушона Close. Ама и как няма, като Джансъз му беше в ръцете и не е могъл да го довърши. Та ето, че моментът за разплатата е на дъх разстояние. Виновният за атентата трябва да си плати.
Диве Hug съгласна съм с теб! Права си, че ако Кадир разбере какъв му е Джансъз, едва ли ще го убие. Няма да посмее! И според мен именно тази информация го е сринала, за да плаче както в 1 фраг. И предполагам, че Хайдар бей ще му каже за това! И вероятно точно това ще оттърве Зейно от кръстосан разпит, защо е скрила подобно нещо от него Frowning1. Но Асие няма да се оттърве! За нея няма извинение защо не му е казала. Предвид, че я попита за баща си! Neutral Face
Фенче Hug този Орхан който споменава Джемре не е само описан в дневника! На гробището ни показаха мъж с дълга коса в гръб. Не знам какъв е, но определено е свързан с майка й Thinking. Възможно е да се окаже брат на Джемре Thinking. А за Селим смятам, че й е роден баща. Защо иначе й трепереше толкова в началото, наравно с Вели. А и Джанго като го заплаши, че ще убие той сам реши да използва дадения му куршум! Ако не му бе родна дъщеря Джемре, щеше да си спаси кожата за нейна сметка! А и именно за да не разбере тя от онзи доктор какво е сторил с майка й, уби и него.
Фиф Hug Айре Hug Кате Hug Себи Hug

# 444
  • Burgas, Bulgaria
 Добър вечер! Heart Eyes

Бурда съм, дружки! Hug Не, не съм от отказалите се, няма и как да стане, особено сега, когато започна разплитането на конците.

Първо да кажа ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН, ЧЕСТИТ ДЕН НА ТРУДА и Честити да са всички, чиито празници съм изтървала! Heart
 Извинявам се, че не съм от най-активните в писането, но аз отначало казах, че ще се появявам от време на време. Ето сега например бяхме на обиколка из Испания и две седмици нито бях гледала, нито бях чела много. И днес си направих филмов маратон – де що следях, го изгледах, прочетох и постовете ви. Ейвалла ! Hands Plus1

Искам да ви кажа, че на мен лично ми е много по-вълнуваща серията, когато не съм гледала предварително фрагове и не съм чела озети. Защото много често се настройвам за едно, а то излиза друго и сякаш се получава едно разочарование. А сега просто не усетих как минаха 5 часа.

Много ми бяха вълнуващи последните две серии. Щом и кървавите сцени изтраях. Единствено сцената, когато Ахмет уби жена си беше свръх моите психически възможности, но пък се опитах да я разбера, що за сцена беше. Ами, когато нагазиш в л….та, трябва да си наясно и какво да очакваш. Hands Point Up Ахмет е полицай и той най-добре от всички знае какъв е възможният край. Това е и едно от посланията на сериала – когато се съюзиш с дявола, ти жертваш не себе си, а невинните си близки. Почти всеки от героите тук го изпита. Нека предварително да се запитаме заслужава ли си цената..?
 Допускаше ли Джансъз, че жената на Ахмет ще се откаже да стреля в него? Най-вероятно да. И въпреки това той и даде възможността първа да стреля в него. Тя можеше да отърве и себе си и детето си от един ненужен баща. Не го направи не защото и липсваше смелост, а защото цял живот после щеше да бъде полужива – с вината, че е убила бащата на собственото си дете. Не прие предложението да ги изпратят в Русия, защото там за нея също щеше да е полуживот.  Защо изобщо да прави избор, когато за нищо не е виновна?  Едва ли обаче е допускала, че мъжът ѝ, който допреди 5 минути държеше ръката ѝ, щеше най-безмилостно да я пожертва, спасявайки собствената си кожа. 
Аз никога не съм симпатизирала на Джансъз. И тази сцена ми затвърди ориентацията. Просто защото стиховете на Вапцаров, за вярата в човека и доброто, отдавна са излезли от мода.  Дори и след като спаси Кадир. От какво го спаси? От собственоръчно направената му бомба. Какво значение имаше за кого е предназначена, важното е за какво е предназначена. За убиване…  Както бомбата на стадиона… Защото сега с тази бомба щеше да си отиде на само Кадир, а още трима невинни. И сега какво, те трябва да са му благодарни цял живот ли? С тази бомба обаче си отиде една невинна жена, оставяйки детето си сираче...

Да кажа нещо и за другия полуидиот – Вели. И той по никакъв начин не може да ми се избели. Ама помогнал на Кадир при нападението на руснаците. Rolling EyesПомогна му единствено от собствен интерес и да спаси собствената си кожа. Обеща на Кадир, че ще издържи на всякакви инквизиции, а като видя дебелия край и предаде Зейнеп. После Кадир преби до смърт Иван, ама Величко с претенции той да го довършел със собствените си ръце.  Тойбе, тойбе… Много е силен, ама когато друг му свърши работата. Добре че Джано покрай сина си спаси и него накрая. Сега герой ли ще се пише..? Innocent

Ох, май не ми остана време за другите персонажи, че пак окъснях. Ама вие много добре сте ги изкоментирали и съм съгласна с всяка една от вас. Пък и сме с нов и интересен фраг и в очакване на утрешната серия. Няма да гадая и аз, само ще чакам...

Айде бакълъм! Hands Clap

Лека нощ, дружки! Hug

# 445
Добро утро в нашият ден!  Hug Hug Hug

Коте  Hug видях го аз мъжа на гробището, ще видим какъв е  Thinking И ти като мен мислиш, че Кадир е разбрал какъв му е Джансъз, да видим дали ще познаем  Wink
Мамси  Hug wavey Ехааа ... много ми хареса коментара ти, благодаря! bouquet Радвам се много, че продължава да ти харесва сериалчето ни  Heart Eyes  Подкрепям с две ръце мнението ти за всичко, особено за Джансъз и Вельо  bouquet
Колкото до Ахмет, що ли ми се струва, че и той не си е спасил кожата  newsm78

Хубав ден!  Hug

# 446

Добро утро bouquet
  Фенче Heart Eyes чудесно е ,че ще ме държиш  свежа още 12 ч. Wink

Мамси bouquet много точен коментар bouquet

Чакам с определено нетърпение 20 епизод и се замислих над коментар , че не можем да зърнем Зейнеп за дълго още по-малко в нежни сцени с Кадир.
    Е как да  я гледаме в прегръдките на Кадир , като героинята и беше натоварена с отрицателни емоции и изпитания от първото и появяване на екрана- изневеряваш съпруг,отвличане на детето и,обир на банка, катастрофата,срещата с Кадир/дълбоко емоционална/,ужасите които преживя с Вели,неистовата и борба на намери и сближи Кадир с майка му,отчаянието при ситуацията в която каза на Мъртвия  ,че му е син.......затвора и рускинята на която и даде да се разбере ,че е дете от приют/страшно ме изкефи сцената/и сега вече пое цялата тежест  при ситуацията Кадир  с/у Мъртвия.
    Питам се дали осъзнаваме ,аз поне до момента не се замислях колко сложен и труден е образа на Зейно и колко убедително и перфектно се справя Елчин.Харесвам я и то много!

И нашето прекрасно момче.

Хубав и бързо минаващ ден bouquet

# 447
Animal BeeAnimal BeeStuck Out Tongue Closed EyesДобро утро! Малее какво ни чака довечера... Ще се мре!
Не ми харесва Кадир  като обезумял  и жаден за мъст. Все пак е полицай и психическата неустойчивост не му приляга. Той е човек на закона, името му означава справедливост, какви са тия откачени изблици в полицейския арест???! Сцената ми е изкуствена и преувеличена.Хубав и спорен ден!:bee:

# 448
Hug
На мен много ми се иска Зейнеп да каже истината на Кадир за баща му. Отдавна трябваше да намери начин да го направи, но страхът за любим човек, какви ли не грешки ни кара нас "човеците" да правим.
Хайдар също не е лош вариант за това, кой да каже на Кадир, но това няма да смекчи вината на Зейнеп и Асие за мълчанието им.
Не мисля, че Кадир ще убие Джансъз, знаейки или не знаейки истината. През целия сериал дотук виждаме как се надъхва за това, но не зная защо си мисля, че няма да го направи и в двата случая.
Мерал до голяма степен изобщо не заслужаваше тревогите на Керем и Джемре за нея, но много се радвам, че сценаристите не изневериха на образите им и спасяването й си беше абсолютно в техен стил. Не я оправдавам за нищо, защото много мразя такива боклуци като нея, но ми допадна, как ни показаха началото на осъзнаването й.
Вели през целия сериал ни го показват като много противоречив образ. Добрия и Лошия в него вечно кръстосали шпаги с Лудия. Ами не е виновен човека- изперкулясал яко, но поне си го признава. И него не оправдавам за нищо, и искам справедливо наказание от сценаристите, но не и смърт. Това ще е прекалено малко за него!
Белма и Демир са следващите боклуци в списъка ми. Айде, Белма не мога да кажа, че е била чак толкова лош образ, въпреки сребролюбието й, но Демир през цялото време развиваше образа си на боклук. Както някой вече писа по- назад, любовта на Демир към Белма ще изчезне щом няма парички, а Джемре и Зейнеп няма да им оставят нищо (надявам се ).
Относно финала и това, че някой от великолепната ни четворка ще умре.. Това го очаквам, но най- малко го искам! Прекалено много ни намекват за евентуална смърт на Кадир. И не зная защо си мисля, ако има умрял на финала, това ще е Зейнеп. Някак прекалено очеизвадно ще е, ако умре Кадир. Ако Зейнеп умре, за Кадир ще остане да се грижи за Айлин и някак ще бъде принуден да бъде по - внимателен в работата си, да се пази. През цялото време го гледаме, колко е безрасъден и тръгва сам срещу всички, и може би един такъв преломен момент още веднъж в живота му ще го промени.
Отплеснах се.

# 449
Привет на всички Hug
Много хубави коментари!! bouquet
Коте Hug Peace, Себи Hug, Фенче Heart Eyes
Мамси Hug, радвам се да те видя...не съм си помисляла, че си зарязала сериалчето ни!!
Скрит текст:
супер за Испания! Simple Smile
Много ми хареса коментара!!-особено за Вели Laughing
Мери Hug
Цитат
Той е човек на закона, името му означава справедливост, какви са тия откачени изблици в полицейския арест???!
има нещо такова....
Кики Hug
Благодаря и на теб за хубавия коментар thumbsup...обичам да се отплесваш! Wink
за Зейнеп...и смъртта й накрая има логика...но не ми се иска

пък и новината от преди малко от Бирсен е, че ще се разделим с Асийе-ŞebnemSönmez  Cry ooooh!
много жалко.....някои пишат, че ще е тая вечер newsm78

https://medyatava.com/haber/carpismada-flas-ayrilik-hangi-unlu-o … eda-ediyor_166509

..............
хаштаг
#kader-съдба

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 14:40 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт