Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Ruse, Bulgaria

# 481
Peace
Кадир разбра за Мурат Караджа...

хареса ми серията..... с превод повече! Wink
Всички играха страхотно!!
в ТТ тренда

още нови

Момичета, и от мен спокойна нощ Hug

# 482
# 483
  • AMS
 Лека да ви е нощта и светъл деня, дружки!!!
 Страхотна серия!!!
 Най-после Кадир разбра, че Зариф е Джансъз.
 Споко и от фрага се разбира, че не го уби.
 А и самият Джансъз реши да бяга, не за да се спаси,
 а за да не направи сина си убиец.
 Много силни сцени.
 Вие вече сте споменали някои от тях,
 но аз се разревах и на тази, където
 Кадир спаси Джан - сина на предателя комисар Ахмет.
 Не позволи да сложат белезниците на бащата пред детето.
 И как после ги прекара през задния вход,
 само и само да не бъде посрамено момченцето.

След напрегната серия,
 церемонията по награждаването
 на отличилите се футболисти,
 ми дойде като подарък >>>

Слагам нещо сладко и кафето
 за мое и ваше здраве  >>>

Скрит текст:

# 484
  Добро утро момичета bouquet bouquet bouquet

Диве Heart Eyes ,благодаря за кафето и много стилната торта.Да си жива и здрава и златни ти ръце bouquet

Сега вече като връщам спомените си от снощи ,наистина много силна серия.Май Джансъз разказа на Кадир , че е имал  син който е бил прострелян и затова сега от фрага -много ти благодаря Синан bouquet ,когато разбра ,че е имал батко започна да навързва нещата.

Наистина Дива. Мъртвият взе правилното решение  за пореден път да спаси момчето си, от отцеубийство.И той е щастлив по своему -видя сина си жив здрав и страхотен полицай,поиска да види и друг с неговата кръв -внучката си макар и на снимка.Спирам да дишам като си припомня сцената WinkСТРАХОТНА игра и на  двамата.Откъде го намериха този малък-голям актьор.Впечатлена съм.
    Асийе,актрисата ,в последните серии нещо не ми допада Thinking

Желая ви много щастливи и прекрасни празнични дни Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 07:41 от sebilMM

# 485
  • София
    Добро утро и от мен!

Дива
, прекрасна шоколадова изненада. Особено малките сладкишчета.
Нещо не разбрах, да не би да имаш празник? Ако е така - честито!

Себи
,  и на теб здравей.  Актрисата си е същата, ролята й е кофти. Според мен, разбира се.  Тя май не чувства никаква вина за това, че си остави детето в гората. Продължава да си живее с мисълта, че го е спасила. Не я одобрявам и това е.
Може би следващия четвъртък ще разберем истинската история около смъртта на другото детенце. На Кадир много му се струпа, горкия. Надявам се Зейнеп да му е утеха и да го държи на крака.
Приятен ден !

# 486
Привеет wavey

Диваа Hug, Честита да си!! Здраве, щастие, късмет!! bouquet

и мен много ме развълнува малкия син на Ахмет...и много хубаво играеше детето.
Много приятна изненада-Киво водещ на церемонията "Futbolun Süperleri 2019"
видео тук
https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_352648

рейтинга на Сблъсък... има леко повишение Mr. Green
в СМ

Синан, благодаря за превода на откъса!!
Себи Hug

Кет, има нещо такова за Асийе, хем я харесвам, хем я упреквам донякъде....
явно разговорът за това, защо го е изоставила предстои.

приятен ден!! Hug

# 487
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета, Синан! bouquet Не съм гледала серията, чакам превода (тази фраза, явно се превърна в мой лайтмотив). От коментарите ви разбрах, че сте я харесали.
Благодаря за всичко споделено,  Hug ориентирах се донякъде. Peace Не смея да прогнозирам кой (кои) персонаж (персонажи) ще ни напусне (напуснат) преди или на финала. Аз бих "жертвала" Асие, Джансъз, Вели, но другите главни герои не ги "давам"! Naughty. Някак несправедливо ми се "вижда", след толкова мъки и терзания, да се елиминират Кадир или (и) Зейнеп. Откриха се, изгубиха се, пак се намериха и накрая, смърт... Mr. Green Ама, хич не ми допада!  Cry

Оле, оле, каква красота!!! Heart Eyes

Диве, честит празник! Крепко здраве, безгранично щастие и нестихваща любов на всички "фронтове" ти пожелавам!

До довечера!

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 12:01 от Екатерина Кузманова

# 488
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте Hug
Снощи, заспах и не можах да догледам серията, но сутринта си я пуснах. Хареса ми! Отново динамиката беше на ниво! Уникална игра на всички, но после ще се изкажа подобаващо.
Дива Hug Честита да си! Бъди здрава, щастлива, обичана, обичаща и безкрайно усмихната

# 489
много готин Wink

накрая говори и за работата си....

Кате Hug, Коте Hug
аз не  вярвам да бъде убит някой от двамата ни/ ЗейКад Heart Eyes/ Naughty Crossing Arms

Heart Eyes

Ани Heart Eyes ми липсваа Confused, къде се загуби това момиче, дано е добре, не е влизала и в профила си от 19 април newsm78

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 12:37 от Airra

# 490
  • гр. Върбица обл. Шумен
много готин Wink

накрая говори и за работата си...Heart Eyes

Прекраснейшикът ни той!!! Айре, супер готин! Heart Eyes И аз не вярвам да убият Кадир и (или) Зейнеп, ама като ми влезе в ума темата за рейтинга, откачам.  Mr. Green Нали сериалите с насилие и смърт са с по-висок рейтинг, та не отхвърлям възможността да ни се сервира някоя гадост за финал.

Коте, как заспа, бе???  Crazy Аз не гледах, но не успях да заспя. Чаках коментарите на момичетата и след като ги прочетох, пак не успях да заспя...

# 491
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug
Сутринта нямах време да мина и да ви поднеса кафенце, но Дива  Hug ме е заместила  Peace
Диве  Hug Честит рожден ден, джанъм!
Да си жива и здрава, много късмет и щастие ти пожелавам!  bouquet
Много хубав коментар, благодаря !  bouquet И мен ме впечатли колко сензитивен е Кадир, стана ми още по-симпатичен  Heart Eyes
Синан  Hug  bouquet
Уаууу, много скоро Кадир сам ще разбере истината, колкото и да я крият от него  ooooh!
Айре  Heart Eyes  bouquet  прекрасник !  Heart Eyes

Благодаря за всичко споделено!  bouquet
 newsm44
Цитат
Интервью Кыванча с церемонии награждения звёзд футбола "Futbolun Süperleri 2019"
Киво сказал, что в новом сезоне будет новый проект, не в начале, а к середине сезона ..."Надо определиться",- сказал он. А летом Кыванч будет свободен...
#KivancTatlitug • #KıvançTatlıtuğ #lovekivanctatlitug
Себи  Heart Eyes Кате  Hug  bouquet Никой от нашите не трябва да умира, до сега всичко беше логично, не вярвам на края да се изложи сценариста,следва си сценария, независимо от рейтинга и  щенията на феновете  Peace
Коте  Hug ще чакаме превода!  Peace
Тази сцена ме разби ... как се опитваше Джансъз да почувства аромата на синът си, докато го претърсваше ... И после, когато поиска да види снимка на внучката си ... така играха и двамата, че ми стана мъчно и за Джансъз, не само за Кадир  Cry

В Мелека една дружка го е споделила:  Филмът "Организирана престъпност"2 с Къванч Татлъту, Ръза Коджаоолу, Бенсу Сорал, Йълмаз Ердоган и др, с руски професионален задкадров дублаж, за по-нетърпеливите
http://kinoflux.org/37950-polet-na-kovre-samolete-2-2019-organiz … azan-sarmali.html
Ехааа ...  thumbsup

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 18:57 от queen_fenka

# 492
Превод на репортажа с Киво на руски Peace
https://vk.com/kivancoyku?w=wall-62215399_232387
ще има проект/и/...новия сезон....предполагам филм Peace

Фенче Heart Eyes bouquet
оооо и Организето с озвучка!! Grinning

........
ехее, за миналата седмица, Киво на 1 място Party

и най-обсъжданите сериали за м.април!!!

много сме добре! Mr. Green

от Алп

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 19:04 от Airra

# 493
Айре  Heart Eyes да се надяваме, че ще е сериал, а не филм по средата на сезона  Praynig И филм няма да откажа, де  Peace Но, определено ще ми липсва на екран след месец  Cry
Цитат
"Не буду обманывать друзья, он действительно очень красивый"
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456240291%2 … pl_wall_-39664475
Точно тази група ВК не ми се отваря  Mr. Green Ще чакам да го качат другите  Peace
Още няма превод ... направо ни заклаха днес подругите  ooooh!
А, сега го пуснаха тук  Peace
http://great-tv.tv/turetskie-serials/stolknovenie-carpisma
Започвам!  Peace

# 494

Добър вечер скъпи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чакам с безгранично търпение превода на последната серия .Не давам зор естествено ,а още повече че пак хванах гората и не зная кога ще  я изгледам спокойно с превод ,но просто не мога да кажа нищо почвече за серия която беше изпълнена със страхотна емоция,диалози  и откровения.

Честно ви казвам ...щастлива съм ,че следя внимателно и с огромен интерес най- стойностия сериал за сезона.!!!!!!

А ,ако знаете колко ми липсва тази нежност кадирова  Thinking Thinking Thinking

Диве Hug дано получиш всички подаръци , цветя, любов тази вечер , които според мен заслужаваш!

Спокойна и щастлива вечер скъпи. Hug

Общи условия

Активация на акаунт