Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 070
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Себи  Heart Eyes с буквички е още по-хубава серията  Peace Ох, Кадир каза на майка си , че най-много от всичко в този живот мрази лъжата. Особено, когато го гледат в очите и го лъжат, това го вади от кожата му. Каза и - Не ме лъжи, става ли ? А тя Добре ... Не ми се мисли какво ще стане, когато разбере, че всички са го лъгали именно гледайки го в очите  ooooh! Дано успее да ги разбере защо са го правили и да прости  Praynig

И нашето момиче е на 1 място  thumbsup

# 496
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Себи, Кети, Айра, Кате,
 Коте, Фенче, Орси, ...
 благодаря ви от душица и сърце,
 за поздравленията и пожеланията!!!
 Благодаря и за споделеното от Сблъсък!!!

# 497
Здравейте, момичета Hug

Първо - Дива, честит рожден ден - бъди жива и здрава, много щастлива и обичана! BirthdayBalloonFlowers Rose

Нямаше ме много дълго време, сътресения в професионален план, доста ми беше напрегнато, а и вкъщи още 6435865 неща... Frowning
Бях назад със сериите, но наваксах. Супер ми е интересно, нямам търпение за всяка следваща серия. Искам да кажа, че следя с огромен интерес образа на Вели и отскоро този на Джансъз. Бай дъ уей, актьора, който играе Джансъз се справя феноменално добре! Настръхвам чак като заговори леко-протяжно и тихичко Flushed.. Вели също ми е интересен, има някаква градация в последните серии, сякаш не е първоначалния образ.
Страхотна роля и на Иво Аръков - браво на нашето момче, много ми хареса превъплъщението му, достоверен бандит беше Simple Smile
Разбира се, гледам Кадир и не мога да му се нагледам - Киво е невероятен в ролята на полицай, как пък всичко да му отива на тоя човек, бре! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще ви наглеждам по-често!
Прегръдки за всички Hug

# 498
Хелънче Hug, еее голяма изненада, много се радвам, че се върна и че продължаваш да гледаш Сблъсък също така с интерес!! Simple Smile
Предстоят ни последните 4 серии, да си ги обсъдим и преживеем както си трябва.
Дива Hug Simple Smile
Себи Hug
Фенче Heart Eyes,мнооого ме съмнява да е сериал.../то си е в мой стил де Wink/

това е положението в СМ!!! Peace

# 499
Айре Heart EyesHug
Защо само 4 серии? Знам, че съм изпуснала много, но няма как да прочета всичко Simple Smile

# 500
Айре Heart EyesHug
Защо само 4 серии? Знам, че съм изпуснала много, но няма как да прочета всичко Simple Smile
ами финал на сериала на 30 май, с 24 серия!

# 501
Айре Heart EyesHug

Оф, яяяяя... Не ми се иска... Sad Има още какво да се покаже, накъде да се развие сериала...

# 502
Айре Heart EyesHug

Оф, яяяяя... Не ми се иска... Sad Има още какво да се покаже, накъде да се развие сериала...
и на мен не ми се иска да се разделям с Киво Sad
но сериала е замислен 1 сезон, по сценарий.
и с този трагичен рейтинг Mr. Green, добре че не го финализираха по-рано Peace
голямо треперене му беше Whistling
ето едно видео с Киво от вчера-там говори и за това

# 503
Диве  Hug  bouquet
Ехааа ... кой се е появил  newsm78 Хел  Heart Eyes искрено ме изненада и мен, бях те отписала вече  Joy Joy Joy Много се радвам, че продължаваш да гледаш Сблъсък и ти харесва както на нас  Peace Много ми хареса коментара ти, благодаря!  bouquet
За съжаление още малко ще му се радваме на Киво на екран, ама и по-добре, че ще е един сезон, няма нужда да разтягат локуми, както става обикновено във втори сезон. А и с този рейтинг , дори и да искаха, няма как да стане  Mr. Green За това пък в СМ сме винаги сред първите 5  Peace
Айре  Heart Eyes хади бакалъм  Thinking Каквото и да е, само да снима , защото много ще ми липсва  Heart Eyes
Невероятен е  Heart Eyes

Цитат
Статен,строен и красив глаз не оторвать
От его красоты ослепнуть можно😍
Превода на репортажа с Киво
Цитат
Журналист: Добър вечер.
Къванч: Добър вечер.
Журналист: Вие, като бивш баскетболист, ще давате награди на „футболните асове”.
Къванч: Да. Всичко е много добре организирано, вечерта е пълна с изненади. Като бивш баскетболист, който е израснал със спорт, в спортните кръгове и като често гледащ футбол,  съм много щастлив, че взимам участие в тази вечер. Благодарен съм на всички, които я организираха. Всичко е обмислено отлично , от "а" до "я ". Благодаря ви много. Пожелавам на всички да прекарат страхотно времето си тук. Надявам се, че тази вечер ще бъде весело за всички нас и ни очакват изненади, ще видим ...
 Журналист: Има ли футболни или баскетболни срещи между вас и вашите приятели?
Къванч: Аз, като бивш баскетболист, често гледам футбол, но не мога да взимам участие и в двете. Но , да понякога играя баскетбол.
Журналист: Кой отбор подкрепяте?
Къванч: Няма значение. Но ще кажа, че съм запален футболен зрител. Не искам да разказвам всичко подробно.
Журналист: Как вървят снимките?
Къванч: Вървят отлично. Остават 4 епизода. Планирахме 1 сезон. След това е финала. В момента върви тежка работа
Журналист: След края на сериала имате ли някакви планове?
Къванч: Не и лятото. Но за есента има планове. Ще чакаме.
Журналист: Ще почивате ли през лятото?
Къванч: Защо не. Разбира се, ще има почивка. Благодаря ви. Пожелавам ви приятна вечер.
Лекинка, дружки!  Hug

# 504

Хелен аз май съм соло с възхищението си от Джансъз и се радвам ,че споделяш с мен усещането за невероятна игра на дребен, некрасив, почти неизвестен за мен актьор. Гениален за ролята на  , убиец,мафиот и много изстрадал  баща  згаубил и двамата си сина.Всеки в този живот има своята истина и мотив да е добър или лош.Нашият човек в оъчаяниети си е решил да е гаден и лош.НЕ ГО оправдавам , но се мъча да го разбера,

Фенчето май спомена за подушването Sad на аромата на детето му. Страхотно беше.Мислех ,че ми се е сторило в цялата суматоха от вълнения, но не истина е и чакам сцената с нетърпение.
   Не помня кое око му беше затворено или и двете когсто вдиша аромата на Юсуф/Кадир.Душевадци са сценаристите,да не гогоря за гениалната актьорска игра.

Това са героите ,които ще оформят физиономията на сериала ни .

Фенче Heart Eyes благодаря за интервюто - точни и ясно по Кивовски.Чудесно!

Лека нощ Hug

# 505
Фенче Heart Eyes, видеото на Тамара е по-добро и подробно от към превод,тук са го претупали. утре ще го напиша Peace

лека Hug

май е нова

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 00:41 от Airra

# 506
Добро утро!  Hug Hug Hug

Нося ви нещо с кафето  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=dcL89nH6nok&fbclid=IwAR08EnN … 1TtR0A5DZohhm4nRc
Айре  Heart Eyes мисля, че е нова снимката, това си е Кадир зад кадър, благодаря!  bouquet
Чакам да видя дали в другите групи ще дадат видеото на Тамара, ако не, ти допълни ОК  Peace
Себи  Heart Eyes ааа, не си соло  Naughty И ние се възхищаваме от играта на този дребен, но голям актьор  Peace
Хубава събота!  Hug

# 507

Добро утро Hug Hug Hug Hug

Фенче Heart Eyes чудесно кафе, чудесна компания и мнооооооггго благодаря за експресния превод на серията.Благодарности към всички участвали в това добро дело newsm51 smile3525 newsm51

Аз малко да се изфукам Wink Laughing с възхищението си към този малък-голям дребосък.

И тук се  радва на добрия шанс ,синът му да намери подходящия човек до себе си.

Сега докато всички около мен спят или са отишли да дишат чист въздух  аз започвам серията.

Приятен ден Hug

# 508
  • София
Здравейте.
Аз вече я свърших.  Гледах я демек.  Благодаря на всички, които ми доставиха това удоволствие. Много сте бързи,  поздравявам ви.
Този път нямаше стрелба, но затова пък имаше много емоции. Бездушният плака,  не е за вярване. Вели започва да се очовечва - и това не е за вярване.
Вече искам да разбера кой и защо стреля по колата на Ариф и Асие и уби детенцето. Дали са искали точно това,  мишената не е била Ариф, а са искали да го накажат за нещо.
Е, надявам се всичко да стане ясно в следващите четири епизода и да видим хепи енд.
Желая ви приятен ден.

# 509
Себи  Heart Eyes bouquet
Кет  Hug и аз я изгледах! Страхотна! Вярно е, беше изпълнена с емоции, които те разтърсват Peace Ще разберем за Джансъз, надявам се, че няма да пропуснат да ни разкажат и неговата история , дали това, че изгуби за миг всички, които е обичал го превърна в това чудовище или и преди това не е бил читав човек  Thinking Както не веднъж съм казвала, ужасно ми харесват диалозите в този сериал, динамиката, развитието на героите, а за играта на всички съм без думи ... От къде намират тези страхотно играещи деца, бе ?  Rolling Eyes Без никакво преиграване, евала!  Малкия Джан беше направо невероятен!
Казах ли ви колко бързо ще се изпари любовта на Демир, когато Белма остане без пари  hahaha Тя ги била унищожила, а той е невинен, горкия  Mr. Green Джемре направо го смаза, много се изкефих  Wink И ме е яд, че Якуп не успя да му види сметката на този мръсник, много съм агресивна  Mr. Green
Мерал ме изуми, каква омраза трябва да я разяжда отвътре, за да накаже така Якуп  #Crazy Само да видим с нея пък какво ще се случи ... Хареса ми в тази серия, беше напълно честна с всички, за пръв път. Надявам се, че Джемре отново ще и помогне. Не ми е жал за оня гад, той щеше да убие и тях с Керем, но дали постъпи правилно като го запали, а не извика полиция ? Или може би реши, че това е единствения начин да се отърват от него веднъж завинаги ? Защото той все някога ще излезе от затвора ... Видяхме и Орхан ... явно наистина Джемре много прилича на майка си и може би той ще я потърси  Rolling Eyes
Мисля, че още в следващата серия Кадир ще научи кой всъщност е Джансъз. Няма нужда да му казва някой, достатъчно е умен, за да навърже нещата. Разбра, че е имал по-голям брат, ще се сети за разказаното от Ариф ... много ще е интересно, нямам търпение  smile3508 Нямам никаква идея  как ще се развият събитията, но не знам защо съм убедена, че Кадир няма да стреля по Джансъз. Не само заради това, че около Джансъз има толкова въоръжени мъже, просто няма да може да го направи Thinking Но, може пък да греша, няма да стреля само защото ще му попречат, я колко хора хукнаха след него, знам ли ? Припомни си всичко в колата, докато отиваше към Джансъз, думите на Зейно, думите на Джансъз, да видим  newsm78
Стана ми интересно и защо Ахмет не каза на Кадир, че Джансъз го е спасил, защото му е син ? Жест към това, че не даде да го унижат пред неговия син ли беше това или защото много иска Джансъз да умре  Thinking
Репортажът с Киво е преведен и от американките  Peace

Не харесват някои Елчин в тази роля, обаче я как обсъждат Зейнеп пък други Peace

В тази табличка ми липсват само Кадир и Джансъз или Вели  Laughing
Айре  Heart Eyes това ли е пълния текст ?  Rolling Eyes
Цитат
Журналист: Добър вечер!
Къванч: Добър вечер!
Ж.  Вие, като бивш баскетболист участвате във връчването на спортните награди?
K.  Да. Всичко е много красиво организирано, вечерта е пълна с изненади. Като бивш баскетболист, като човек, израснал в спортна среда, като почитател на футбола, аз съм много щастлив, че се присъединих към тази церемония. Благодаря на всички, които се трудиха за организацията на тази вечер. Пожелавам на всички да си прекарат страхотно. Чакаме изненади, аз също съм заинтригуван. Ще видим.
Ж.  Организирате ли баскетболни или футболни мачове с приятелите си?
К.  Футбол предпочитам да гледам, а тъй като съм бивш баскетболист, предпочитам да играя баскетбол.
Ж.  Кой отбор подкрепяте?
К.  Да не говорим сега за тези подробности. Ще кажа само, че съм запален почитател на футбола
Ж.  Как вървят снимките на сериала ?
К.  Много добре. Останаха 4 епизода, тъй като и в самото начало бяхме планирали един сезон, вървим към финала. Снимките вървят с бързи темпове.
Ж.  Лятото ще има ли някакъв проект?
К.  В момента за лятото няма нищо. Но в началото на новия сезон, някъде в този период ще има ново раздвижване, трябва да определим, може би по средата на сезона нещо ще има.
Ж.  Лятото планирате ли почивка в чужбина?
К.  Защо не? Ще видим.
Благодаря на всички. Пожелавам ви хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт