Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 068
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Вече обеден привет!!! Hug
сутрешното кафе го пропуснах Whistling
Благодаря на Мелек Теам за поредния изключително скоростен превод!!!! smile3525
При положение и че рускините много се бавят Tired

Фенче Heart Eyes bouquet
да, това е в общи линии превода!!
има и един въпрос-

Ядосвате ли се, когато гледате футбол и вашия отбор губи?
-Разбира се, че се случва..
Хвърляте ли нещо по телевизора?
-е не чак толкова..но понякога се увличам
Питат го кой отбор поддържа, той не отговори. Но е голям футболен фен.

мерси за споделеното по серията!!! Peace
на снощната снимка, Киво е с Ali Yeşilırmak-треньора на Марс.
написал е в ИГ-"Моя скъп брат, нека усмивката никога не слиза от лицето ти"

Себи Hug, Кет Hug

и една Башачка Heart Eyes за цвят

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 13:34 от Airra

# 511
Здравейте Благодаря за всичко споделено,преведено ,гифчета,снимки  bouquet bouquet
Бях отпуска и писането през телефона ми е мисия невъзможна
Дива честит рожден ден на патерица Желая всичко най-хубаво

https://www.instagram.com/p/BxCjKDZliiw/?utm_source=ig_share_she … shid=dvqo22vwd3dt

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 15:27 от dterziiska

# 512
Терзи Hug Peace
Киво е постнал тая снимка в ИГ си Crazy

Джесур стайл Wink

Laughing

Катето Hug ще е доволна Wink

# 513
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте на всички съботно! Hug

Навън е дъждовно и мързеливо, точно за гледане на сериали и за разсъждения.
Благодаря на МЕЛЕК ТИЙМ за невероятната скорост по превода! Страхотни сте! Heart Kissing Heart

Благодаря и на всички ви за страхотните коментари! Heart
Дива,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен на патерица! Heart Kissing HeartВчера нямах възможност да пиша. Бъди здрава, щастлива с любимите хора и все такъв верен фен на хубавите сериали! Flowers Bouquet

Първо ще кажа нещо по тема, по която съм особено чувствителна, без с това да искам да засегна различното ви мнение. Просто аз така го виждам.

Аз пък друго не мога да разбера. Защо по дяволите мислим и говорим, че Джансъз е виновен за смъртта на семейството на Кадир. Откъде е можел да знае, че той ще заведе на стадиона жена си и детето си.  За първи път. Дотук  стана ясно, че той прави бомби. Но някой му ги поръчва - последната я поръча Иванчо.  Не е ясно предишните кой ги е поръчал. Ще ми се това да се изясни.
Мъртвият  прави бомби , мафиот е , убиец е ...но когато е правил бомбата за атентата  в ,който загина семейството на Кадир не имал и хабер , че Юсуф/ Кадир е жив и сем. му е там.
Това естествено не го извинява, но и той си има теория за това каква е причината за да стане такъв изверг.Всеки си има своята истина и мотив и той има своята житейска история.

Когато се съгласяваш да правиш бомби, знаеш, че са предназначени да убиват ХОРА, много хора, понякога накуп. Hands Point Up Както тази на стадиона. На стадион ходят хора всякакви, мирни хора. Ходят жени, ходят и деца с бащите си. Какво значение има дали е знаел Джансъз, или не. Защо животът на сина му да е по-важен от този на другите обикновени хора? ThinkingДа, Джансъз си има своята история. Превърнал се е в изверг след като е изгубил най-святото  – синовете и семейството си. А по чия вина беше убит големия син? По чия вина жена му избяга, за да спаси втория? Да не би да беше виновен някой друг, или беше някакво природно бедствие? Не беше ли затънал Ариф в л…ата преди всичко това да му се случи? Hands Point UpТой сам каза на Кадир, че заради него е платил синът му. Дори и да има някаква извинителна причина, нищо не може да го оправдае, че убива и измъчва. Не искам да ми го оправдават СЦ, не! Като е изстрадал толкова до отчаяние, що не си тури въжето, ами ще трепе невинни хора. Hands Point UpВярно е, че на Джансъз други му поръчват бомбите, ама все едно говорим за някой, който от това си вади хляба. Да не би да го прави от материална безизходица? Семейство ли храни, кредити ли връща? Или му е хоби..? И на мен актьорът ми е симпатичен, даже му се възхищавам на страхотната игра, но..., само актьорът, без да се трогна от сълзите на Джансъз. То и прякорът му е такъв  - мъртъв е и сълзите му са мъртви…
 Извинете ме още веднъж, но към атентати, бомби и убийства съм много чувствителна и за тях няма никакви извинения. Сорри..! Hands Pray
 Ами ако се окаже, че бомбата е била предназначена точно за семейството на Кадир? ThinkingТя избухна не в началото, а в края на мача. Време достатъчно дълго, за да може да се докладва на „шефа” кой къде е. И при цял стадион народ, избухна точно зад жената и детето на Кадир. Съвпадение ли е..? И пак ще кажа: няма значение за кого е била предназначена бомбата, а за какво. Съвпадение, или не – важен е резултатът. А това, че Кадир търси убиеца на жена си и детето си не значи, че другите жертви не са важни за него. Ами ако между загиналите беше някой наш близък..? Няма по-важен и по-малко важен невинен човек. Човешкият живот е еднакво ценен. Hands Point Up

Другото, заради което не мога да харесам Джансъз, е поръчката за убийството на семейството на Вели. Защо не Вели, а неговото невинно семейство? За да страда Вели, както е страдал и той ли? Егати егоизма…
Неговото наказание е Кадир никога да не му прости, никога да не го погледне с очите на син, жадуващ цял живот за баща, никога няма да го прегърне, така както гледаше и прегръщаше майка си. Единствената „прегръдка”, която усети Джансъз е когато Кадир го обискираше, преди да почнат разговора. Разперените му ръце, останали във въздуха, близостта и докосванията на сина му, дъхът му…, снимката на пожертваната от него внучка, го убиваха още веднъж бавно и мъчително. Няма по-голямо наказание…, дори смъртта не е… Hands Point Up

Страхотни сцени имаше в тази серия! Hands Plus1Ще спомена някои от тях, като започна от най-силната:
-   Разговорът между Кадир и Джансъз. Това закъсняло и никому ненужно вече откровение на Ариф нямаше как да не ни трогне. Тази надежда, която се четеше в очите му, очаквайки отговора на Кадир какво ще направи, ако си представи, че това е баща му и този баща е убиец. И отчаянието, когато чу отговора: "Ще изстрелям целия пълнител патрони в главата му". А нима е очаквал друго? Останаха му само мъртвите сълзи върху Мъртвото лице и…  да направи всичко възможно синът му да не стане отцеубиец. Ако го обича… Hands Point UpЗа да не са принудени близките на Кадир, от които има най-голяма нужда, да го лъжат, за да го съхранят. За да не загуби жената на живота си.

-   Очната ставка между Кадир, Бахар и майка му. Всъщност Асие, лъжейки, каза истината, такава каквато беше, за присъствието на Бахар в живота си. И въпреки, че Кадир усети лъжата в началото, той си даде сметка кое е по-важно. „Не си тръгвай!” – каза и с това даде прошка… Heart

-   Закуската и дългоочакваното „мамо”. Една майка друго не иска. Асие го доживя. И се опита да каже на сина си: Забрави какво е било вчера, живей за днес! За хората, които заслужават щастието да си с тях. За какво ни е отмъщение, то няма да върне нищо назад…. Innocent

-   Разговорът между Зейнеп и Джансъз в колата. Джансъз още веднъж видя една смела и обичаща Зейнеп и сякаш му стана по-спокойно. Тя пък не трепна изобщо, давайки му да разбере, че за нея Кадир е най-важен и място за страх няма. Изобщо тук, в този сериал, темата за силната и независима жена е много смело застъпена. По-малодушните тук са мъжете.

-   Разговорът на Мерал с Джемре и после с Керем. Тук се разплаках. Да видя осъзнаването на едно объркано момиче, което в началото на своя живот си мислеше, че морето е до колене. Не знам какво и е приготвила съдбата със запалването на Якуп, но във всички случаи за нея ще има смекчаващи вината обстоятелства.

-   Срещата на Айлин с Вели. Вели не остана равнодушен затова, че Айлин не го е забравила, че въпреки всичко, нито майка ѝ, нито Кадир са я настроили против него, че детето продължава да го обича като човек. Тук ми направи впечатление как, без да знаят, и Кадир и Вели нарекоха малката „фъстък, фъстък”, сякаш и за двамата тя е еднакво значима. Откакто разбра кой е истинския виновник за смъртта на семейството му, Вели започна някаква промяна. Това разбира се в никакъв случай няма да го оневини и изтрие всички негови злини, но се вижда поне някакво желание да помогне. Разбира се това е Вели и той не би направил нещо без да има и за себе си облага, но като че ли осъзна, че е стигнал дъното. Пък и той винаги е спазвал обещанията си и това, че даде флашката с видеото, го правят малко повече човек. Но не ме напуска усещането, че и той ще даде фира накрая заедно с Джансъз, като логичен техен завършек. Hands Point Up

Фенче Hug, напълно съм съгласна с поста ти. Hands Plus1 Ще си кажа моето мнение защо Ахмет не каза на Кадир, че Джансъза му е баща. Защото си припомни как уби жена си заради него и искаше Кадир да е безмилостен към Джансъз. Ако Кадир научи, че това е баща му, може да прояви слабост, а Ахмет точно това не иска. Той видя, че Кадир го е заловил и затова го предаде. А че Кадир няма да стреля ей така по Джансъз и аз съм убедена. Иначе по какво ще се различава от убийците.

Проснах си прането, да съм спокойна. Да му мислите вие, дето ще го четете... Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав ден, прекрасни! Hug

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 16:29 от mamsity

# 514
Здравейте Hug

Фенче, отказва ли се от Киво човек Grinning

Себи Simple Smile , и аз се възхищавам на този актьор, като се абстрахирам от ужасиите, които е извършил. Страхотна игра! Както, впрочем, мисля и за този, който играе Вели. Харесвам го много.

# 515
Привет, до сега само гледах Сблъсък без да чета в нито една тема където го коментират. Много ми харесва сериала. Радвам се, че е един сезон и няма да имат време да го развалят. Благодаря ви за всичко, което сте писали. Разбрах от вас, че рейтинга е лош, ама турския зрител отдавна ми къса нервите, не знам точно какви сериали харесват, поне тези които за мен са качествени все нещо не им се нравят. За Киво какво да кажа просто е прекрасен, добре му се получава ролята на полицай. На мен също ми се вижда слаба ролята на Зейнеп, Елчин е много добра актриса харесвам я, но тук просто няма много поле за изява, не развиха много образа й. Вели - е страхотна игра на Онур. Радвам се, че открих темата и поне до края на сериала, надявам се да мога да споделям впечатленията си и да чета вашите. Благодаря за преведения епизод отивам да го изгледам с голямо удоволствие!  bouquet bouquet bouquet

# 516
teseto  welcome
Включвай се в темата за Сблъсък, ще се радвам!!
тук си коментираме сериала качествено и емоционално.... въпреки, че напоследък не сме толкова активни, но пак си го гледаме с удоволствие.
за Елчин-добре се справя с ролята си, но все пак сериала е мъжки и е нормално да изпъкват мъжките персонажи.
но пък именно Зейнеп беше тази, заради която се случиха много важни събития-тя откри Асийе, тя каза на Джансъз-кой е синът му.

Мамсии Hug,качествено пране си простряла!!! bouquet минах го по диагонал, но ще се върна задължително Peace, като изгледам серията!

Хел Hug
Велко го разчепквахме доста Laughing...аз не съм му кой знае каква фенка, въпреки, че напоследък се попромени,но да- Онур Сайлак добре влезе в тая роля.
за Джансъз-харесвам актьора и образа който прави, не харесвам действията му и не го оправдавам.

и ново клипче от Мирър Peace
Kivanс Tatlitug/Kadir Adali - "Bum bum"

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 18:10 от Airra

# 517
Терзи  Hug Айре  Heart Eyes  bouquet
Мамси  Hug благодаря за удоволствието!  bouquet И аз съм се питала защо камикадзетата бяха решили да взривят бомбите след мача, а не вътре на стадиона и дали наистина това не беше наказанието на Джансъз за наглия комисар, който му проваляше сделките  newsm78 Но, винаги съм си мислела, че това е дело на Вели, защото той се беше заканил на Кадир да преживее същото като него  ooooh! Дано да разберем  Peace Но, дори да не е било специално заради Кадир, деянието си е също толкова омерзително и гнусно, както и да го погледнеш  Sick Толкова невинни хора загинаха  ooooh! Никога няма да прости Кадир, никога! А и Джансъз си нямаше работа, та му наговори толкова ужасни неща, за да го влуди, а сега сигурно горчиво съжалява . Но, толкова хубаво играе актьора, че неволно ми дожаля за него в сцената, когато плачеше за Дениз и сина си . Иначе в никакъв случай не му съчуствам на Джансъз  Naughty

Благодаря, че сподели какво мислиш за Ахмет, сигурно е това, той ненавижда Джансъз не по-малко от Кадир. Само дето за всичко, което им се случи е виновен единствено той и алчността му  ooooh!
Страх ме е, че не случайно Кадир каза тези думи на майка си - че най-много от всичко мрази лъжата ... Дано ги разбере и двете със Зейно защо се е налагало да го лъжат Praynig А Зейно милата, знае какво жертва и въпреки това е готова на всичко. Права си, много силна и смела жена се оказа Heart Eyes

Дано наистина сме прави за Кадир  Thinking Praynig Надявам се все пак гневът му да не му замъгли разума до толкова, той е полицай, не убиец. Въпреки, че като полицай му се е налагало, но това е друго. Направиха ми впечатление думите, които Джансъз каза на Зейно - че ако Кадир бил останал да расте около него е щял да стане същия. Значи все пак Асийе е била права, че му го отне, не е бил читав човек и преди това Peace Разчистване на сметки е имало, ясно е. Още тогава е бил забъркан с мафията.
А пък ако убие и Асийе както се предполага, тогава любовта, която показва към Кадир няма да струва нищо,  това ще съкруши синът му окончателно. Нямам търпение да дойде следващата серия  Praynig
Хел  Heart Eyes е, някои се отказаха  hahaha Радвам се, че ти не си  Peace
Целия ни каст е страхотен! Не мога да кажа кой играе най, най, в различните сцени всеки един от актьорите показва невероятна игра,  и младоците ни са върха, искрено им се радвам  Peace
тесето  wavey В други теми не зная да се обсъжда Сблъсък, ако се обсъжда е съвсем повърхностно.
Не съм съгласна, че е слаба ролята на Зейно , напротив. Вярно е, че не я дават през цялото време, но ролята и е значима. А Елчин показа, че е страхотна драматична актриса, справя се чудесно с ролята,която според мен много и пасна. Но, всеки вижда различно  Peace
При мен е същото  Laughing най-много ми харесват сериалите, които не са с особено висок рейтинг  Thinking
Айре  Heart Eyes супер клипче е направила отново Мирър  bouquet

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 18:54 от queen_fenka

# 518
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Иййй гюнлер къзлар Hug
Започвам с танца на радостта за да изразяза подобаващо и аз съболезнованията си към Белма и Плешомир Joy. Най-голямо густо ми достави как Джемре ги закопа и двамата. Мераците им ги забиха в дъното Grinning. Ама и Керемчи не им остана длъжен - Дойдох на погребението на Селим, па се оказа че и вас погребахме... Joy

Мамси Hug супер коментар, ейвалла! Не знам с коя сцена да започна и коя да оставя за накрая. Всички бяха великолепни без изключение! Но сцената с плачещия Кадир за дъчеричката си, която никога няма да види отново и плачещия му баща. Плачещ за мъката причинил на сина си и за внучката, която нито някога ще прегърне, нито ще помирише, още по-малко пък ще му каже "дядо". Джансъз и сълзите му в никакъвслучай не могат да ме накарат да му симпатизирам и да оправдавам действията му. Те ми показаха, че дори и най-безкрупулните убийци имат емоции и изпитват чувства.
Фенче Hug и за мен Кадир още в следващия епизод ще го видим да разбере, какъв му е Джанго бей. Вече ги навързва нещата, но остава да разбере, че е имал батко - Мурад Караджа, който е бил убит на седем години в престрелка. И май точно тази информация ще в разковничето да разплете паяжината, оплетена в живота му. Джансъз вече му каза, че е имал двама сина - единия мъртъв, а другия откраднат. Време е и да си спомни думите на Зариф, когато поиска да види снимка на Дениз - Ако искаш го приеми, като копнежа на един дядо да види внучето си. Нито една реплика не е случайно подхвърлена в сценария. И да ви кажа, радвам се че нещата се развиват динамично, следвайки определена логика! Да има моменти, които сами трябва да си довършим, но пък няма излишно време за подробни описания в някои сцени. Просто всеки зрител вникнал в контекста на епизода би могъл да ги навърже сам!
Отдавна съм на мнение, че смислените сценарий не са по сърце на комшиите, но пък не ми пука. Екипа създаващ продукцията много добре знае, че за всеки влак си има пътници, но те искат да избягат от клишетата и да се впуснат в нови начинания. За мен Сблъсък си е именно такъв проект. Съвременен, наблягащ едновременно на реални събития, случващи се в една държава, които остават скрити за обикновения човек. В същото време наблягат на образа как жените вече не са това, което бяха. Не се изисква от тях само да раждат деца и да бъдат домакини. Интелигентните и образовани жени имат полета за изява, стига да искат да се развиват. Смелостта вече не е само характерна черта на мъжете, както и че и жените могат да работят наравно с мъжете! В този ред на мисли, гледайки епизода се опитах да го гледам повърхностно, ей така на вереф. Ами не става. Не става за мен, защото така не мога да вникна в сюжета и да си дам отговор на въпросите, оформили се в ума след края на предишната серия. Убедих се, че Сблъсък не може да се гледа просто ей така. И е съвсем нормално да не се хареса от маса народ. Просто защото изисква внимание и умисъл. Отплеснах се сори.
Мерал! И аз едва повярвах, че в нея има капка съвест. Осъзна се, че няма близки, нито приятели на които да разчита. Ако не бяха добрите сърца на Керем и Джемре, досега да й бяха изяли халвата!
Жаждата за отмъщение премина и нейната граница. Сексека сам си вкара автогол, но и Плешомир ще си плати лихвите!
Вели! Изненада ме, че замълча в началото за Джансъз. Не разбрах мотива му да излъже кой е Зариф Thinking. Дали за да довърши сам Джанго, като по този начин отмъсти за семейството си и се успокои, или заради Зейнеп и в името на сбърканата му любов към нея, реши да предпази Кадир да стане убиец на собствения си баща! Но пък за разлика от него Ахмет, този долен продажен плъх му каза, кой е Зариф и го окуражи да бъде безмилостен! Точно и заради това не му каза, че го е пазел защото му е баща. Но не Джансъз гръмна жена му, а той предпочете да спасисобствената си кожа и да жертва майката на сина си. Как въобще си е мислел, че ще му се размине. И сега как ще продължи живота на сина му - с мъртва майка и баща в затвора - мерзавец!
Смятам, че съдбата, в случая Али бей няма да е толкова безмилостна и никой от главните ни герои няма да даде фира. За мен най-логично е на финала да се разделим с Вели и Джансъз! Все пак на всеки според заслугите. Селим вече получи за своите! Не искам Кадир да се раздели с майка си, която едва откри и се опитва да опознава, нито с любовта на живота си, която след толкова години се завръща, за да излекува раните му. А и за Джемкер няма да в хич честно, защото те едва се откриха в този живот пълен с помия и злоба. Но са ярък пример, че доброто ще оцелее и ще победи!
За финал само ще спомена, че аз все повече не вярвам, че Кадир ще стреля. Ако го направи наистина няма да се различи от него. А и това, че по нищо не прилича на баща си, ще е най-голямата болка забодена като пирон в душата на Ариф! А и Кадир ще си спомни молбите на Зейнеп, Асие и Хайдар, че все още има хора които го обичат и мислят за него. И най-вече че именно те му дадоха стимул да продължи да живее!
Нямам търпение да разбера какво са ни приготвили в оставащите 4 епизода до финала, но определено ми се ще да ни покажат причината за смъртта на Мурад и влизането на този мъж Орхан в живота на Джемре, като любимия на майка й! Аз обаче държа и да разбера причината за убийството на майка й!

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 19:20 от kotelina

# 519
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, добри хора!  bouquet Изгледах серията с превода, мерси за което! Скъпи преводачки, Синан, аферим!! Hug

Все по-хубаво ни става сериалчето! Отказах се да коментирам серията, защото от сутринта регулярно ви чета. Километрични постове сте написали...Peace Книга в няколко тома с коментари по сериала можете да издадете, бе хора.  Crazy Нямам какво особено да добавя, (макар, че това, съвсем не ми е в природата), защото сте се справили прекрасно с анализа! Hug Страхотни подробни детайлни емоционални постове! Hug И все пак ще споделя нещо... Някъде прочетох, че героинята на Елчин е недостатъчно ролево експонирана. Не е съвсем така (според мен). В началото на сериала и към средата беше доста отразена. Какво ли не й се случи... Изявите й бяха колкото и на Киво, (който всъщност е първият главен герой, неговото име е поставено на първо място в началните надписи на всяка серия. След това е Елчин - вторият главен герой). Смятам това за нормално. Супер игра на всички, браво! Нищо, че нашият Крал на емоциите ще ни раздере сърцата до края на сериала. Ама, той си такъв и... единствен. Heart Eyes Не ни оставя безучастни към терзанията на героя му.

Айреее, познаваш ме мнооого добре! Peace Ти си наясно, ама да кажа и на другите, които се включиха след излъчването на ДК: "Джесур е моят Къванч!". Така, че ти благодаря за напомнянето в снимки! Hug Страхорен!

# 520
Коте  Hug  bouquet Не става да се гледа повърхностно, нали ?  Peace Благодаря за споделеното, много ми хареса коментара ти за серийката bouquet
 Е, във фрага показаха, че Кадир разбра, че е имал по-голям брат Мурат Караджа. Преди да разбере това, мисля, че не му и хрумна, че  Джансъз може да му е баща, само се питаше защо го спасява човек, който иска да го убие, ей този въпрос не му дава мира. А  сега много бързо ще навърже нещата , всичко помни той  ooooh!  Очаквам още по-тежки сцени ...  само като си представя как ще се почуства Кадир, като разбере кой е баща му и настръхвам  #Crazy

И на мен не ми се иска толкова бързо Кадир да загуби майка си, която откри съвсем скоро, но едва ли Бирсен бърка  ooooh! А и като превеждах думите и , когато каза на Зейно , че дали ще бъдат готови или не, ще си получат заслуженото, когато му дойде времето, после, когато каза на Кадир, че се опитва да изживее дните с него, които е пропуснала, че след днешния ден тези дни и стигат,  тогава го усетих като подготовка за сбогуване, защото се сетих за инфото от Бирсен ... Ама да видим  Thinking
Кате  Hug  bouquet Винаги има какво да се добави, я ме виж мен  Laughing
Джесур е страхотен, много си го обичам и аз  Heart Eyes Но, сега съм влюбена в Кадир  Wink

Кралят на емоциите ... хареса ми!  thumbsup
Лекинка!  Hug

# 521
  • AMS

Ох, как остана без глас Къванч  в тази сцена.
 И музиката в стил "притури са планината".
 Лека да ви е нощта, дружки!!!
 Хелън, Терзи, Мамси, благодаря за пожеланията!!!
 Благодаря за превода на епизода!!!
 Е, и на мен се случи да кажа - още не съм изгледала серията с превод.
 Но пък ви прочетох и благодаря за изключително интересните постове!!!

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 03:52 от * Diva *

# 522
Добро утро, дружки! Hug Hug Hug

Диве   Hug   Party  Пък аз го изгледах още веднъж и заради теб  Laughing И побеснях на Джансъз  #Cussing out Първия път не обърнах внимание, реших, че е от превода нещо, но после схванах, че след като Джансъз разбра, че Кадир никога няма да го приеме, когато разбра, че няма никакъв шанс да му прости, каза на неговия човек, ако трябва да избира, да стрелят по синът му  #Crazy А аз го съжалих за момент  ooooh! В този човек наистина няма никаква съвест  Twisted Evil Дано Вели го убие, за да отмъсти и да се свърши  Praynig Ама едва ли  Thinking
Благодаря за прекрасните гифчета от най-сърцераздирателната сцена в тази серия  bouquet
Ох, фенките на Елчин ВК разсъждават как ли би постъпил Кадир със Зейнеп, когато научи, че го е лъгала ... Някои от тях допускат, че може да се скарат жестоко и дори  да я удари  #Crazy Личи, че не са гледали нищо друго с Киво  hahaha

Опитах се да гледам ОД 2 с озвучка ... е, не ми се получава и се отказах  hahaha Дано скоро го пуснат със субтитри  Praynig
Новичка

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 11:01 от queen_fenka

# 523
Привееет wavey
и от мен едно късно кафенце...

Фенче Heart Eyes, Дива Hug, Коте Hug, Кате Hug
Благодаря за споделеното и коментарите по серията bouquet
Последните ще прочета тепърва, след я като изгледах снощи и естествено много ми хареса! Peace

най-обсъжданите двойки за април!

Фенче Heart Eyes, и на мен не ми се гледа Организето с озвучка Whistling дано да има и субки Praynig
за Джансъз-не знам, това което ни показват, все си мисля че няма да поиска да се стреля по сина му, въпреки, че той е мъртъв за Кадир....

хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 12:17 от Airra

# 524
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Поизпуснах ви аз, ама вече наваксвам.
Изгледах 18-та и 19-та серия, сега съм се заредила за 20-та, но реших да ви нагледам преди това. Но се отказах да чета, че много сте писали и ще ми я разкажете, преди да я гледам последната серия. Joy  искам да съм изненадана.
18-та ми хареса, имаше много хубави моменти Кадир/Зейнеб.
19-та ми беше доста кървава, особено онази реплика на наш Иво, че искал да намерят човек да реже главите и да ги опакова, направо ме застреля!
Много ми харесва Къванч как играе Кадир обаче. И Зейнеб на Елчин ми харесва. Щях да съм още по-щастлива, ако имаше повечко щастливи моменти между тях, да си почине малко човек от лошите, ама..Кадир с Айлин беше едно от най-хубавите неща в сериала. Много сладки!
Образът на Джансъз много ми харесва как го играе артистът (не му знам името). Показва и вътрешния мир на героя, не само действията. Много интересен образ, повече ми харесва от Вели. И образът, и изиграването му. Вели ме обърква мен - ту е много жесток и безскрупулен, ту е мек и хлъзгав, ту жалък. Добре го прави Онур, макар че него не го харесвам много и дори не помня другите му роли, които съм гледала. Джансъз е лош и жесток, чак плашещ, обаче има много силно мъжко присъствие. На ръст е кюфте, обаче в погледа и в осанката му има великан.
Не можах обаче да разбера за какво му беше да иска от Ахмет и жена му единият да убие другия newsm78 Какво целеше? Дали беше само за негово лично забавления - да си играе с живота и съдбата на хората и да се чувства велик по този начин? Или имаше някакъв скрит смисъл, който ми убягва? Не я разбрах тази сцена, но беше удивително жестока и поради безмислието си чак като плод на болен мозък изглеждаше.
Замислих се вчера, че в почти всеки турски сериал има по един психопат най-малко. И жени в това число.

Нашто момче Иво ми хареса в общи линии, но малко ми приличаше на комиксов герой, не на действителна личност. И беше елементарно как си оголва зъбите като улично куче, за да покаже, че е раздразнен.

Джемре ми хареса много как преодолява ревността си от предните серии и помага на Мерал. Става по-земна покрай Керем. Но любовта им някак остана на втори план покрай другите събития.

Над всички обаче изпъква Киво. Много хубаво играе, харесва ми как се справя. Малко не ми допада, че са  направили Кадир арогантен полицай и скандалджия, ама това са му написали на Киво, това играе. Добре играе и хашлашката част от характера на героя си. Бива го ядосан, псуващ и с маниери на момче от приют, справя се. Нищо, че е елегантен. Joy
Елчин е много хубава в последните серии. Тия топли кадифени очи на сърна не могат да се сравнят с никои други, много я харесвам. Любимка си ми е тя. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт