Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 070
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Айричка Hug и на мен ниииикак не ми се иска никой от мухтешам четворката да умира Cry Ама като пуснаха в туитър мълвата и почнах да си разсъждавам, та това измислих. Да видим накрая Blush
Мери Hug и мен ме издразни психясалия изблик на Кадир в фрага. Има моменти, когато ме дразнят някои негови реакции. Някои ги оправдавам в реда на случващото се, за някои го обвинявам, но именно затова обожавам сериала. Никой не е идеален! Всеки си има своите демони и не се идеализира никой. Добро, лошо, лудост се преплитат у всеки, при някои едно в повече, при друг друго!
Бирсен по принцип много рядко подвежда с инфо и сълзите на Кадир от фрага най- вероятно ще са за майка му. Джансъз си каза, че ще я убие и като нищо ще го направи, особено след като ги видя прегърнати,а той никога няма да има възможността да бъде в обятията на сина си. Тъжно! Очаквам вече и смъртта на Джансъз при това положение...

# 451
Кики Hug Peace
оххх на мен пък хич не ми се връзва Джансъз да убие Асийе. ooooh!
За изблиците на Кадир...нека да видим цялата сцена в контекста на серията и тогава и аз няма да му спестя критика, както съм правила и преди.
Очаква ни много интригуващ епизод....да видим и за какво плаче Кадир-има няколко предположения.
-за това, че разбра, че Зариф е Джансъз
-за това, че разбра, че Джансъз е баща му
-за майка си

и Башак е споделила фрага в ТТ си
#kader #kadir 👌🏻
https://twitter.com/basak_dizer/status/1123907903667228672

# 452
Привет отново, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички за споделеното!  bouquet
Себи  Heart Eyes о, давам си добре сметка колко трудни са образите и на двамата ни любимци, а те се справят перфектно  Heart Eyes
Мери  Hug много съм съгласна и с теб!  Peace Чак изкуствена не бих я нарекла сцената, особено без да съм видяла все пак какво се случва, но и на мен ми е малко преувеличена  Thinking Все пак да видим, де  Thinking Нещо взеха да ми портят образа на Кадир в последните серии и това не ми се нрави особено ... вярно е, че той винаги си е бил избухлив  - животът го е направил такъв , а и да не забравяме, че гена си е ген, луд е като баща си  ooooh! Но, за разлика от Джансъз, Кадир поне има добро, милостиво и доверчиво сърце, та ми е страшно симпатичен като герой. За това ме е яд на всички около него, дето го лъжат непрекъснато , уж за негово добро #2gunfire Превърнаха момчето в истерик, сега отново ще се почувства предаден от всички, за кой ли път вече ... Обаче пък как играе гняв  #Crazy Това момче наистина прокарва всичко през сърцето си ...

Кики  Hug много хубав коментар, джанъм, благодаря ти!  bouquet Аз също като теб не мисля, че Кадир може ей така да убие човек, който и да е той, макар да го ненавижда, просто не е такъв тип като Вели, за който убийството на човек не е проблем. За Зейно ... Не, само това не!  Naughty Достатъчно е, че Айлин загуби баща си, не може да и отнемат и майка и ... а и Кадир нали трябва някак да живее след това ? Айлин няма да може да му помогне  ooooh! Няма да убият никого от тях двамата, надявам се да не е толкова несправедлив сценариста  Praynig Praynig Praynig Според мен може би ще умрат Асийе, Вели , Джансъз, но не и някой от четиримата ни сладури, така ще е честно.
Аз пък се замислих за друго ...Въпреки, че за нашия сериал не се направи почти нищо от продуцентската компания , както правят гледам за  други сериали, особено за  Ранобудната Птичка дори се уляха с рекламирането им - то не бяха реклами, фотосесии, интервюта, участие в тв. предавания, снимки зад кадър и т.н / нашият сериал въпреки всичко оцеля  #Crazy  Та те дори гала нямаха, бе  #Cussing out  Една фотосесия и то на второстепенните герои, нищожна реклама в началото  и това беше ... Неден  newsm78  Вярно е, че Елчин и Киво нямат нужда от представяне,  но защо наистина го оставиха без никакво внимание ?  И това не е за първи път, за ДК не беше ли същото  newsm78 Там поне интервю имаше, и пак не заедно с Туба , а поотделно  ooooh! И сега Керем Чатай ще казва, че е тяхна грешката ... ами тяхна е, добре, че са прекрасните актьори, та поне в СМ сме все по първите места ... Бясна съм им, като гледам какво се прави сега и за Вятърните  Twisted Evil Нейсе, свърши, било каквото било  Whistling
Айре  Heart Eyes тая па Бирсен що не ни разкаже и серията  #Cussing out Всичко да се знае, та може и да не гледат и тия, дето до сега го правеха hahaha Ясно ми беше, че Кадир няма да е дълго с майка си, още когато му каза, че не знае колко време и остава, но иска да го изживее с него ... Ако наистина това се случи в серията довечера, може и за това да плаче така Кадир във фрага newsm78 Е, не, няма милост към Кадир Али бей ... тъкмо я намери  Cry Трябва да му остави Зейно тогава !  Praynig След няколко часа ще разберем  Peace
Кики  Hug  smile3521
Айре  Heart Eyes да, и аз това предложих, да гледаме, пък ще видим дали ще го критикуваме наш Кадир  Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 15:43 от queen_fenka

# 453
Привет отново, дружки!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Благодаря на всички за споделеното!  bouquet
Себи  Heart Eyes о, давам си добре сметка колко трудни са образите и на двамата ни любимци, а те се справят перфектно  Heart Eyes
Мери  Hug много съм съгласна и с теб!  Peace Чак изкуствена не бих я нарекла сцената, особено без да съм видяла все пак какво се случва, но и на мен ми е малко преувеличена  Thinking Все пак да видим, де  Thinking Нещо взеха да ми портят образа на Кадир в последните серии и това не ми се нрави особено ... вярно е, че той винаги си е бил избухлив  - животът го е направил такъв , а и да не забравяме, че гена си е ген, луд е като баща си  ooooh! Но, за разлика от Джансъз, Кадир поне има добро, милостиво и доверчиво сърце, та ми е страшно симпатичен като герой. За това ме е яд на всички около него, дето го лъжат непрекъснато , уж за негово добро #2gunfire Превърнаха момчето в истерик, сега отново ще се почувства предаден от всички, за кой ли път вече ... Обаче пък как играе гняв  #Crazy Това момче наистина прокарва всичко през сърцето си ...

Кики  Hug много хубав коментар, джанъм, благодаря ти!  bouquet Аз също като теб не мисля, че Кадир може ей така да убие човек, който и да е той, макар да го ненавижда, просто не е такъв тип като Вели, за който убийството на човек не е проблем. За Зейно ... Не, само това не!  Naughty Достатъчно е, че Айлин загуби баща си, не може да и отнемат и майка и ... а и Кадир нали трябва някак да живее след това ? Айлин няма да може да му помогне  ooooh! Няма да убият никого от тях двамата, надявам се да не е толкова несправедлив сценариста  Praynig Praynig Praynig Според мен може би ще умрат Асийе, Вели , Джансъз, но не и някой от четиримата ни сладури, така ще е честно.
Аз пък се замислих за друго ...Въпреки, че за нашия сериал не се направи почти нищо от продуцентската компания , както правят гледам за  други сериали, особено за  Ранобудната Птичка дори се уляха с рекламирането им - то не бяха реклами, фотосесии, интервюта, участие в тв. предавания, снимки зад кадър и т.н / нашият сериал въпреки всичко оцеля  #Crazy  Та те дори гала нямаха, бе  #Cussing out  Една фотосесия и то на второстепенните герои, нищожна реклама в началото  и това беше ... Неден  newsm78  Вярно е, че Елчин и Киво нямат нужда от представяне,  но защо наистина го оставиха без никакво внимание ?  И това не е за първи път, за ДК не беше ли същото  newsm78 Там поне интервю имаше, и пак не заедно с Туба , а поотделно  ooooh! И сега Керем Чатай ще казва, че е тяхна грешката ... ами тяхна е, добре, че са прекрасните актьори, та поне в СМ сме все по първите места ... Бясна съм им, като гледам какво се прави сега и за Вятърните  Twisted Evil Нейсе, свърши, било каквото било  Whistling
Скрит текст:
Айре  Heart Eyes тая па Бирсен що не ни разкаже и серията  #Cussing out Всичко да се знае, та може и да не гледат и тия, дето до сега го правеха hahaha Ясно ми беше, че Кадир няма да е дълго с майка си, още когато му каза, че не знае колко време и остава, но иска да го изживее с него ... Ако наистина това се случи в серията довечера, може и за това да плаче така Кадир във фрага newsm78 Е, не, няма милост към Кадир Али бей ... тъкмо я намери  Cry Трябва да му остави Зейно тогава !  Praynig След няколко часа ще разберем  Peace
Кики  Hug  smile3521
Айре  Heart Eyes да, и аз това предложих, да гледаме, пък ще видим дали ще го критикуваме наш Кадир  Mr. Green
хм, не съм съгласна, че пък е нямало баш никаква/нищожна реклама в началото.
Да не говорим, че сериала беше готов за Мипком/есента на 2018/още преди да е излязла първата серия.
за мен рекламата ни беше нормална-нито по-слаба, нито прекалена. Голяма работа, че нямали гала Laughing
не мисля, че фотосесия или интервю с Елка и Киво биха променили кой знае колко нещата.
за мен Керем Чатай си върши работата професионално. Дали се харесва проекта-зависи от сценария.
Но пък за мен Улуч Байрактар- не даде максимума от себе си, знаем на какво е способен.
Сякаш се демотивира заради рейта или вече е изморен./мое мнение Peace/

еее кво толкова, че Бирсен била издала,ами който се интересува ще гледа и/заради края на Асийе.

за другото Peace Peace

Къванч на тия снимки с тия вишневи устни ми е..... Whistling Confused

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 16:03 от Airra

# 454
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря за новините и споделеното!!!
 Благодаря за постовете по съдържанието!!!
 Бяхте ми много полезни!!!
 Пътят към финала на Сблъсък нека е открит!!!
 Реших да пусна на няколко части
 традиционния си пост за четвъртък.
 В този пост обърнете внимание на резюмето.
 Малко го редактирах и поподредих.

До сега в епизод 19 >>>

В епизод 20 очакваме >>>

Резюме >>>

Кадир ще гледа право в очите  Зариф.
 В главата му има милиони въпроси,
 а в сърцето му  голямо подозрение, че Джансъз е Зариф.
 Вели също ще гледа Джансъз с голяма омраза.
 Положението е напрегнато, Зейнеп е в огромен стрес,
 защото и най-малката грешка може да предизвика това,
 Кадир да стане убиец на собствения си баща.
 Кадир и Зариф ще започнат да разчистват сметки.
 От друга страна, Керем и Джемре ще доведат Мерал в болницата.
 А загубилият пълен контрол Якуп ще намери Демир и ще заплашва живота му.
 Демир и Белма ще измислят план да премахнат Якуп от пътя.
 А Мерал гори с пламъка на отмъщението.
 Джемре ще направи крачка, която напълно ще унищожи живота
 на Демир и Белма. Джемре ще прочете и дневника на майка си
 и ще открие всичко ново в живота си.
 Керем и в лошите, и в добрите дни е до Джемре.
 Кадир не може да намери отговори на въпросите в главата си,
 но и няма намерение да пусне просто така Джансъз.
 Зейнеп е категорично против това Кадир да научи истината
 за своя баща. Зейнеп много се страхува, че Кадир ще разбере
 всичко и ще стане убиец на собствения си баща. Тя ще почука
 на вратата на последния човек, който може да спре Кадир
 и ще му разкаже всичко.
 Но ако Кадир научи, че Зариф е Джансъз,
 тогава никоя дума, или действие, няма да може да го спре.

И хаштага е впечетляващ.
 Спомних си веднага катастрофата в началото  
 и как ми се стори, че Зайнеп освен Кадир,
 каза и # Kader >>>

# 455
Мараба кукувички  Hug Hug Hug

Работя си и аз и ви хвърлям по едно очо  Mr. Green
Избягвам да гадая какво са ни приготвили, защото напоследък хич не ми работа боба дет гледам на него. Имам чувството, че в името на рейта и интереса на зрителя сценаристи, режисьори и екип като цяло прибягват до всякакви лудости. За мен все още е загадка вкусът на турския зрител. Та смятам, че той е основният виновник за ниския ни рейт, както и за неоправдано високия на разни бози.  Mr. Green
Що се отнася до Бирсен - за нейното инфо съм със смесени чувства. От една страна хубаво, че пуска сламки, особено за нашия сериал, където инфото е сведено до миниум. Не разбирам защо не пускат снимки и клипове зад кадър  Crossing Arms От друга страна обаче като плясне нещо Бирсенката и знам, че 99% е вярно, ми остава един горчив вкус. Така ми остана за главната в Чукура, така ми стой и за някой от нашите главни  Rolling Eyes та може би понякога е по-добре да си дезинформиран...

# 456
# 457
# 458
Аз едно не мога да разбера... Защо, по дяволите, Зейнеп толкова се противи Кадир да разбере, че Джансъз е баща му. Ами той Кадир, дори и без да знае този факт, иска да го убие заради това, че загуби детето и съпругата си по негова вина. Само, където знаейки истината, ще изпита нещо много по- силно, отколкото, ако не знае...
Дива, благодаря за озета.
И за мен до голяма степен турският зрител има вина за рейта. Сериалът като цяло се приема супер добре и там, и навън, съдейки по различно инфо. Тези, чрез които се отчита оф. рейт обаче, просто не харесват такъв жанр. И това е видно не само по нашия сериал. И негови подобни завършват този сезон заради нисък рейтинг, а в СМ са много напред.
Айре Hug Фенче Hug

# 459
  • AMS

Синан, благодаря за откъса!!!
 С тази нова и стара версия,
 не винаги ми излиза,
 че има пост преди.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 17:49 от * Diva *

# 460
Айре  Heart Eyes ами хубаво, не е задължително да сме на едно мнение Wink
За Мипком си права. Но, все пак нищо не им пречеше да имат поне гала, както е при всички нови сериали, да дават повече снимки и клипове зад кадър. Може и да не помогнеше кой знае колко, ама знае ли се ? ДК в сравнение със Сблъсък си имаха поне колективно гледане на 1 серия и интервю с ГГ, тук нищо  Thinking Още повече, че започна по никое време ... Като гледам за други сериали какво се прави, ами яд ме е   Mr. Green Сигурно след време може и да излязат разни снимки зад кадър, ама ще е след дъжд качулка. Както и да е  Peace
Бирсена можеше и да си трае  hahaha  И за Улуч съм съгласна, че не даде всичко от себе си този път Thinking Въпреки, че някои сцени ще останат в историята на турската дизи индустрия  Peace
А на Киво му гледам изражението, как му е изпъкнала вената на челото, не малиновите устни  Mr. Green
В тази връзка, попаднах на един коментар за играта на Киво под един клип в Ютуб за КСШ, който много ми хареса  Peace
Цитат
Павел Жуланов
Дело не в красоте. Если он так передает чужие чувства, то как может чувствовать сам....
Диве  Hug благодаря!  bouquet
На времето гледах няколко пъти финала на 1 серия, Зейно каза единствено Кадир ...
Цитат
Но ако Кадир научи, че Зариф е Джансъз,
 тогава никоя дума, или действие, няма да може да го спре.
Ами видяхме, че нищо не може да го спре, но дали ще убие Джансъз, дори и да не знае, че това е баща му  newsm78  Аз мисля, че няма да може, пък да видим Thinking

Фиф  Hug вкусът на турския зрител не съвпада с моя, това знам със сигурност Mr. Green
А Бирсен ... точно, защото знам, че обикновено инфото и е вярно, и се ядосах  hahaha
Установих, че музиката на Сблъсък ми действа също като тази на КГ , като я чуя и както казват подругите - мурашки по коже  Heart Eyes

Синан  Hug  bouquet

# 461

Синан Hug благодаря ти bouquet

А аз си мисля , че Мъртвият толкова обича  изгубения си 35 г син , че за да не го направи отцеубиец   ще се самоубие, а Кадир ще плаче толкова отчаяно  за майка си според мен Sad

На линия съм , стига да е добър нета.

Не му пука на мъртвия.

Интересно как ще продължат отношенията м/у Кадир и Зейнеп след тази криза.

# 462
  • София
Аз пък друго не мога да разбера. Защо по дяволите мислим и говорим, че Джансъз е виновен за смъртта на семейството на Кадир. Откъде е можел да знае, че той ще заведе на стадиона жена си и детето си.  За първи път. Дотук  стана ясно, че той прави бомби. Но някой му ги поръчва - последната я поръча Иванчо.  Не е ясно предишните кой ги е поръчал. Ще ми се това да се изясни. Ако е искал да избие на Кадир семейството има други начини. Къщата му беше незащитена, вратата се отваря с един ритник и никой нямаше да разбере какво и кой го е направил.
Както и да е, сега да не мъдрувам. Чакам с нетърпение да стане 9 часа довечера. Все нещо ще разбера. Ако наистина майка му почине, Кадир поне няма да разбере, че го е лъгала за баща му. Иначе би било просто нечовешко. Не знам Зейнеп как ще оправдае лъжата си.

# 463

Да Кети Heart Eyes права си.
Мъртвият  прави бомби , мафиот е , убиец е ...но когато е правил бомбата за атентата  в ,който загина семейството на Кадир не имал и хабер , че Юсуф/ Кадир е жив и сем. му е там.
Това естествено не го извинява, но и той си има теория за това каква е причината за да стане такъв изверг.Всеки си има своята истина и мотив и той има своята житейска история.

Продължавам макар и странно за самата мен да изпитвам доза симпатия към очите и мустака на Джансъл Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes...толкова са изразителни и откакто знае за сина си излъчват -мъка ,съжаление ,надежда.

# 464
Благодаря за коментарите bouquet
Дива Hug
Фенче Heart Eyes
Цитат
да дават повече снимки и клипове зад кадър.
ами това зависи от желанието и настроението на актьорите и хората от екипа Peace не е работа на К. Чатай Wink
Фиф Hug
Цитат
та може би понякога е по-добре да си дезинформиран...
за мен май е по-добре, че се разбра, че ще изгубим Асийе, вече се настроих и няма да ми е толкова гадно в самата серия.

Кики Peace

обсъжданите двойки Peace

линка за гледане
https://www.youtube.com/watch?v=inOugVa_NYA
.....

.........
ню Peace

и клипче с Къванч
https://twitter.com/fuvgo/status/1123996696789377024

някакви футболни награди, Супер лига Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 20:23 от Airra

Общи условия