Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 066
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следобеден привет, момичета! bouquet

За след кафето...

Айре, Фенче, на мен нищо с озвучка не ми се гледа, особено ако е "одноголосная". Героите говорят, озвучителят говори бързо-бързо с някаква странна емоция, губи се оригиналът...

Фенче, съмнявам се, че Джансъз ще позволи да стрелят по Кадир. Това означава, че е избил всичките си роднини и не му остава нищо друго, освен сам да гръмне. И на мен не ми се мисли как ще реагира Кадир, като разбере за тайните, които не знам защо, майка му и Зейнеп пазят. Дали ще се възстанови доверието между тях, дали любовта ще е достатъчно силна, за да се прости нещо толкова голямо, не знам. Инфаркти серии ни очакват до финала.

Светле,  Peace!

# 526
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Става ми криво, като някой напише - "не съм ви чела".
 Мога да не пиша, да не отразявам поименно всеки,
 но да не ви прочета - не мога.
 Чета всичко и всички, преди да пиша. Такъв ми е характера.
 Светле, благодаря за поста!!!
 Да, изоставам от графика си този път и ми е кофти.
 Имам още близо час да гледам с превод.

Фенче, добре, че гледаш по няколко пъти.
 Нощеска бях задала един тъп въпрос в поста си, но го изтрих.
 Ами то отговорът в първите минути на серията.
 Иначе за този момент, за който си писала, го връщах няколко пъти.
 Не ми хареса превода, но пък и в оригинал не се чува добре какво казва Джансъз.
 Но ми става ясно по подразбиране, че този момент се чака.
 И понеже бързам да си догледам серията, сега ще отбележа
 само едно нещо, показано на два пъти в епизода.
 Голям чистник този Кадир, ей.
 Първия път, като влезе при началството и веднага видя,
 че не е бърсан прах в кабинета.
 Втория път, лампата беше избърсана, но той за всеки случай  
 пак провери >>>

# 527
Изчетох коментарите за серията, страхотни!!!
аз няма как да напиша нещо по-добро, но ще се спра на някои моменти от вашите.
Мамси Hug newsm10
Скрит текст:
Когато се съгласяваш да правиш бомби, знаеш, че са предназначени да убиват ХОРА, много хора, понякога накуп. Hands Point Up Както тази на стадиона. На стадион ходят хора всякакви, мирни хора. Ходят жени, ходят и деца с бащите си. Какво значение има дали е знаел Джансъз, или не. Защо животът на сина му да е по-важен от този на другите обикновени хора? ThinkingДа, Джансъз си има своята история. Превърнал се е в изверг след като е изгубил най-святото  – синовете и семейството си. А по чия вина беше убит големия син? По чия вина жена му избяга, за да спаси втория? Да не би да беше виновен някой друг, или беше някакво природно бедствие? Не беше ли затънал Ариф в л…ата преди всичко това да му се случи? Hands Point UpТой сам каза на Кадир, че заради него е платил синът му. Дори и да има някаква извинителна причина, нищо не може да го оправдае, че убива и измъчва. Не искам да ми го оправдават СЦ, не! Като е изстрадал толкова до отчаяние, що не си тури въжето, ами ще трепе невинни хора. Hands Point UpВярно е, че на Джансъз други му поръчват бомбите, ама все едно говорим за някой, който от това си вади хляба. Да не би да го прави от материална безизходица? Семейство ли храни, кредити ли връща? Или му е хоби..? И на мен актьорът ми е симпатичен, даже му се възхищавам на страхотната игра, но..., само актьорът, без да се трогна от сълзите на Джансъз. То и прякорът му е такъв  - мъртъв е и сълзите му са мъртви…
 Извинете ме още веднъж, но към атентати, бомби и убийства съм много чувствителна и за тях няма никакви извинения. Сорри..! Hands Pray
 Ами ако се окаже, че бомбата е била предназначена точно за семейството на Кадир? ThinkingТя избухна не в началото, а в края на мача. Време достатъчно дълго, за да може да се докладва на „шефа” кой къде е. И при цял стадион народ, избухна точно зад жената и детето на Кадир. Съвпадение ли е..? И пак ще кажа: няма значение за кого е била предназначена бомбата, а за какво. Съвпадение, или не – важен е резултатът. А това, че Кадир търси убиеца на жена си и детето си не значи, че другите жертви не са важни за него. Ами ако между загиналите беше някой наш близък..? Няма по-важен и по-малко важен невинен човек. Човешкият живот е еднакво ценен. Hands Point Up
абсолютно! на мен образа на Джансъз ми идва малко хиперболизиран Tired
и това, че е виновен и за смъртта на семейството на Вели, ми е малко изсмукано от пръстите. Както и не мога да приема, че заради едни пари и наркотици-може да бъде затрито с лека ръка-цяло едно семейство. Ще кажете, че в престъпния свят, това се случва често, но аз не мога да го приема.
Ако пък наистина Джансъз е имал впредвид/в края на серията/-да стрелят по Кадир-то тогава и смъртта му е малко-като наказание.
Цитат
Разговорът между Зейнеп и Джансъз в колата. Джансъз още веднъж видя една смела и обичаща Зейнеп и сякаш му стана по-спокойно. Тя пък не трепна изобщо, давайки му да разбере, че за нея Кадир е най-важен и място за страх няма. Изобщо тук, в този сериал, темата за силната и независима жена е много смело застъпена. По-малодушните тук са мъжете.
Peace
Хареса ми, че Джансъз се впечатляваше от любовта на Зейнеп към Кадир...и се радва, че синът му не е изсраснал покрай него.

Цитат
Откакто разбра кой е истинския виновник за смъртта на семейството му, Вели започна някаква промяна. Това разбира се в никакъв случай няма да го оневини и изтрие всички негови злини, но се вижда поне някакво желание да помогне. Разбира се това е Вели и той не би направил нещо без да има и за себе си облага, но като че ли осъзна, че е стигнал дъното. Пък и той винаги е спазвал обещанията си и това, че даде флашката с видеото, го правят малко повече човек. Но не ме напуска усещането, че и той ще даде фира накрая заедно с Джансъз, като логичен техен завършек.

Peace
определено промяната във Вели е очевадна, въпреки,че всичките му действия продължват да са си егоистични, но факта,че в момента са в нещо като съюз с Кадир, ме кара да си спомня първите серии на сериала и какви бяха отношенията им в началото. Ами харесва ми този завой в сценария.

И мен Мерал ме трогна.... наистина има някаква надежда за нея...след това осъзнаване... не искам да свършва в затвора, заради палежа.

Коте Hug много ми хареса и твоя коментар, с всичко съм съгласна!!! bouquet
Цитат
Отдавна съм на мнение, че смислените сценарий не са по сърце на комшиите, но пък не ми пука. Екипа създаващ продукцията много добре знае, че за всеки влак си има пътници, но те искат да избягат от клишетата и да се впуснат в нови начинания. За мен Сблъсък си е именно такъв проект. Съвременен, наблягащ едновременно на реални събития, случващи се в една държава, които остават скрити за обикновения човек. В същото време наблягат на образа как жените вече не са това, което бяха. Не се изисква от тях само да раждат деца и да бъдат домакини. Интелигентните и образовани жени имат полета за изява, стига да искат да се развиват. Смелостта вече не е само характерна черта на мъжете, както и че и жените могат да работят наравно с мъжете! В този ред на мисли, гледайки епизода се опитах да го гледам повърхностно, ей така на вереф. Ами не става. Не става за мен, защото така не мога да вникна в сюжета и да си дам отговор на въпросите, оформили се в ума след края на предишната серия. Убедих се, че Сблъсък не може да се гледа просто ей така. И е съвсем нормално да не се хареса от маса народ. Просто защото изисква внимание и умисъл.
така е!! Peace Peace
за това, че няма да посегнат към четворката ни на финала....и аз така мисля, но за съжаление ще убият/евентуално/ Асие, което отново ще е много голям удар за Кадир Sad

Светлее Hug, оо радвам се да те видя!!!
имах някакви подозрения Wink, че си се отказала от сериала.
та ме изненада приятно, че гледаш!!
Мерси за коментара Peace за играта на Къванч Peace
това, че Джансъз наказа така семейството на Ахмед....за мен дядко искаше да покаже колко може да бъде жесток към тези, които са имали намерение да посегнат на собствената му кръв.

и този кадър го оставих за накрая...пак думите не са случайни

надявам се Кадир все пак да разбере Зейнеп и защо отново го е лъгала и премълчавала толкова важни неща.

Кате Hug
Цитат
И на мен не ми се мисли как ще реагира Кадир, като разбере за тайните, които не знам защо, майка му и Зейнеп пазят. Дали ще се възстанови доверието между тях, дали любовта ще е достатъчно силна, за да се прости нещо толкова голямо, не знам. Инфаркти серии ни очакват до финала.
да ooooh!

Дива Hug bouquet

Цитат
Голям чистник този Кадир, ей.
Joy Joy

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 16:39 от Airra

# 528
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Диве, ами аз ви чета, но когато не съм гледала серията, избягвам да чета коментари, за да не ми вляят, а и да ми е по-интересно. А след като изгледам, ви чета, защото ми е интересно кой как възприема нещата. Понякога даже се учудвам как едни и същи сцени се възприемат по полярно различен начин. Това всъщност ми е най-интересно при коментарите - различният поглед. Много се замислям над това.
Понякога обаче наистина не мога да смогна да прочета всичко, в тази тема се пише много и много дълги постове. Нямам толкова време да ги изчета.
Ето, тази седмица например съм с 3 деца и почти не съм поглеждала темите. Нямам време да се обърна, камо ли да чета. Joy Не бива да ти става криво, то не е нищо лично.

# 529
Всички в каста ни играят страхотно Peace
и второстепенните-Ефеджан/Якуп/, Хакан/Демир/, Мерве/Мерал/
такива роли направиха,браво newsm10
особено в последната серия-сцената на гробищата м/у Белма и Демир или пък гневния търкалящ се на земята Якуп Whistling

от Мелиса

топ хаштагове за 4 май
6 место - #ElçinSangu
7 место - #ZeyKad
8 место - #ZeynepTunç
9 место - #Çarpişma
10 место , #KivançTatlituğ

ослушвам се за фраг Mr. Green

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 20:34 от Airra

# 530
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах серията, доста напрегната беше, интересна.

Най-много се изкефих, когато ония помияри Демир И Белма без малко да си прегризат гърлата от яд, злоба и безсилие. От голямата любов и страст нищо не остана. Съфър. После ми стана смешно, когато тя каза, че поне знаела винаги какво иска: хубави дрехи, скъпи бижута, много пари. И малко любов. А той какво искал? Белма с пари. Което е същото, без бижутата, може би. Не разбрах защо тя си мислеше, че е нещо повече от него.
Мерал ме изненада - не очаквах толкова крайна отмъстителност. И какво направи? Пак беля. Върти, суче, все в калта гази. Сега вероятно ще лежи в затвора заради изрусения глупак.

Сцената с детето на Ахмет, когато го водеха към смъртта му, като агне на заколение, ме  потресе. Особено, когато покорно се обърна с гръб и онзи идиот насочи пистолета към тънкото вратле, просто ми се обърна сърцето. Не обичам такива сцени с деца, не мога с нищо да ги оправдая. И за детето-артист се притеснявам в такива моменти, освен за екранното дете.

Най-силните емоции отново бяха оставени за Кадир. Направо го разкъсват тези емоции, а още дори не е стигнал кулминацията. Когато разбере, че този, когото е тръгнал да убива, му е баща, дори не си представям какъв вулкан от емоции ще изригне. Горкият Кадир! Къванч се раздава до крайност в тези сцени. Малко прекалено неконтролируем за човек на закона е героят му.

# 531
  • София
Здравейте.
Май не остана някой, който да не е изгледал вече всички епизоди.
Всичко беше много изпипано. Спомняте ли си една сцена, на гробището, когато Демир приемаше съболезнованията?  Как си държеше дясната ръка готова за следващия сякаш раздава благословия;  сякаш я държи така, за да я целуват. Това беше страхотно хрумване на режисьора. А Джемре стоеше отстрани,като че    не е тя опечалената дъщеря.

# 532
Здравейте кукундрелки  Hug Hug Hug

Със 100 год закъснение - Диве, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и обичана. Всичко друго е преходно и постижимо!  newsm59 bigdance2

Малко да помрънкям в спойлер  Crossing Arms
Скрит текст:
Пак съм с моите селски неволи. Вкъщи имаме фурна/пещ от едно време и печем агнетата на цялата махала. И освен, че трябваше да оправям нашето имахме и 100 други неща подготовка за утре. За протокола тука Гергьовден е вся и всьо - тържества на народите. Та цял ден бях мръсна и навънка и ми писна живота.  Crossing Arms Имах много за споделяне по 18та серия, ама време нямам и вие вече сте на друга вълна. Сега съм заредила 19та и дано ми стигнат силите да я изгледам. Надявам се във вторник след работа да изгледам и 20та и вече да съм в крак. Слава Богу след утре се приключва с празниците, че аман  #2gunfire

Помрънкях  Mr. Green Отивам да гледам 19та, че не съм простирала от хан Аспарух  ooooh!

# 533
Светле  Hug, много ми харесаха коментарите ти за последните 3 серии , благодаря!  bouquet
Особено това го мисля едно към едно по същия начин , просто ти си го написала много по-добре, отколкото бих могла да се изразя аз.
Цитат
Образът на Джансъз много ми харесва как го играе артистът (не му знам името). Показва и вътрешния мир на героя, не само действията. Много интересен образ, повече ми харесва от Вели. И образът, и изиграването му. Вели ме обърква мен - ту е много жесток и безскрупулен, ту е мек и хлъзгав, ту жалък. Добре го прави Онур, макар че него не го харесвам много и дори не помня другите му роли, които съм гледала. Джансъз е лош и жесток, чак плашещ, обаче има много силно мъжко присъствие. На ръст е кюфте, обаче в погледа и в осанката му има великан.
Направи ми впечатление още в серията, когато за пръв път го дадоха да отива у Асийе, дребен е, но има нещо много мъжкарско във фигурата му, в походката му, а и с тия цаки беше страхотен! Много добре си  описала и Вели - за мен лично той е с биполярно разстройство и шизофрения. Много добре го играе Онур  Peace Изобщо каста ни е подбран наистина перфектно  Peace
И за играта на Киво  newsm10 Особено в драматичните сцени няма равен на него за мен, прокарва всичко през сърцето си, на 100 % се раздава и му вярвам също на 100 %, за това го обичам толкова  Heart Eyes Страшно ми харесва и как се хили в този сериал  hahaha А героят му си е такъв, какъвто си го описала, той си е момче от улицата, но е умен и честен, и много го бива за тази работа, за това Хайдар бей колкото и да му се ядосва, не може да му устои  Laughing Но, неуравновесен стана за мен след атентата, след като го дебнат гадове отвсякъде,  просто нервите му не издържат вече, гадория след гадория му се налага да изживява, сценариста няма милост към героя му, просто не зная до кога ще издържи  ooooh! А му предстои да разбере най - ужасяващата истина - че родния му баща е убиец на собственото му семейство ... От сега си представям как ще ни хване за гърлото играта на Киво, има да ревем с него  ooooh!

Прави ми впечатление колко майсторски борави Киво с пистолета, все едно наистина с години си е служил с него  #Crazy Явно доста е тренирал за ролята Peace
Диве  Hug От сърце се надявам грешката да е в превода Praynig Защото иначе се обезсмислят сълзите на Джансъз за внучката и синът му, които малко преди това проля. Ще видим  Thinking
Божеее, ама колко си наблюдателна самооо - аз чак сега видях чистофайника Кадир, изобщо не съм обърнала внимание  hahaha Пак ще го гледам този момент  Joy Joy Joy

Айре  Heart Eyes абсолютно вярно, всички играят невероятно, много им се кефя!  Peace Ефеджан ми стана много интересен актьор  Peace
Цитат
не мога да приема, че заради едни пари и наркотици-може да бъде затрито с лека ръка-цяло едно семейство. Ще кажете, че в престъпния свят, това се случва често, но аз не мога да го приема.
Хич даже не ми е хиперболизиран образът на Джансъз  Naughty За пари на какви гадости са способни хората ... И аз не мога да го приема, но това е горчивата истина, за съжаление ooooh! Кадир нали каза с какви хора го е срещала професията  ooooh!
Благодаря ти за всичко споделено!  bouquet По този повод един колаж  Laughing

Кет  Hug Аха  hahaha Много смешно ми стана, как Джемре стои настрана, а "опечалената " вдовица приема съболезнования от хората, заедно с любовника си  hahaha много оригинална хрумка  Peace
Фиф  Hug  hahaha Ама то при вас май всички празници са тържества на народите  ooooh!  spoko spoko Ай тръгвай на работа, за да си починеш  Mr. Green Верно не си простирала от времето на хан Аспарух  Laughing

# 534
ню Heart Eyes

Фиф Hug
айде успех в гледанетооо
че пералнята ти хвана ръжда, от кога не си прала Joy
Светле Hug
и мен малкия Джан ми скъса сърцето и толкова убедително го изигра момчето!!!
и аз не харесвам подобни сцени с деца Stop
Фенче Heart Eyes Peace

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 22:19 от Airra

# 535
Айре  Heart Eyes  bouquet
Ох, бее ... страхотен е!  Heart Eyes

Гримьорите им са много добри обаче Peace Белега е като истински  Rolling Eyes

Фраг днес йок  Laughing Дано ни дадат утре  Peace

Лекинка!  Hug

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 23:23 от queen_fenka

# 536
Фенче Heart Eyes Wink Peace

Киво нали наскоро говори за футбол и как се вълнува като гледа мач Wink
е със сигурност тая вечер е много хепи!!
понеже в ТТ коментират, та затова проверих каква е работата

smile3524

# 537
Те ме тееее със среднощното пране от моята ръждясала "Перла" модел 1986 (гоУемия снег)  Party Party Party

Сега дали от много гледане на Чукур или по друга причина, ама да ви кажа хич не съчувствах на никой (почти) в тоя епизод.
Али бей продължава да ми налива белина, ама на мене тия не ми минават  Naughty
И чичо Пешо и Велю мине не мине обясняват как някой ще стане като тях. И видиш ли тва е кофти. Ми да кофти парчета сте, пичове! Ама чичо Пешо е по-кофти. Хем не заслужава син като Кадир, ама хем така лекинко у периферията да го съжалим, че 35 год не си е скивал отрочето. Ми не те съжалявам! Заслужаваш всичко, което ти се случва и ще се случи. Бяхте писали, че в крайна сметка някой му поръчва бомбите... Ми да поръчват ги, ама той не плете чорапи. Ясно му е за какво са тия бомби и не му пука. Не се учудих, че тоя льольо Ахмет гръмна жена си. За да гръмне себе си му трябват топки, които очевидно няма. Но като цяло сценката с детето ми беше у повече. И моя келеш е на 10г и хич не искам да си представям какво би му било на душицата в такава ситуация. И пак не мога да се начудя на турския СЕМ - глоба за целуфани, ама е ок да гледаме престрелки и терор над деца... Нейсе!
Много ме дразнят тия патки заспали Зейно и мама Божка. Лъжат ми Кадко най-нагло и само им треперят гащите да не се яви чичо Пешо или някой друг да го осведоми за кво иде реч  #Cussing out И като цяло линията дето Зейнеп мрънка на полицая Кадир да внимава ме напрега. Разбирам и мотивите, ама ме дразни. Началника е много по-сладък в ролята на досадната свекърва. Сладур!  Heart Eyes
Плешивия не мое да преживее Джемрето, нищо че се прави на мъж. Нали е дълъг, чуди се кво да ги прави тия крайници и вероятно за това се движи като Наоми Кембъл. Ама ме забавлява де. Него поне не се опитват да ми го избелват. А във връзка с Белма - не ми е жал за Селю. Каквото повикало, такова се обадило. Не може да си мишкар цял живот и около тебе да има стойностни хора. Единствения нормален човек в обкръжението му е Джемре, за мен неясно точно как. Но и тя му би шута като го разбра какъв е убавец.
Много се смях как Джемре му слагаше мутето на Керемджим като се ядоса  Joy Joy Joy а той завалията албански реотан  ooooh! требваха му 24 часа да се сети, че е ядосан на Плешивия  ooooh! hahaha hahaha hahaha Иначе обичам да си го гледам ядосан и да раздава шамари. Чоооок секси  Heart Eyes
Браво на Башачка дет ми беше барнала Кадко у туй черното блузе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и тук чооок секси. И да ми го барне у цаки в следващия епизод!  Naughty
Без да ме псуват ама в спаринга Чичко Тревичко срещу Папагала язе съм за Папала! Никъде не ме пипна прочувственото слово на Мералката. Ми като не искаш да се държат с тебе като боклук, не се дръж като такъв. Не била достойна дрън дрън.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Макар и по странен начин мисля, че Папагала наистина я обича. И в крайна сметка с пистолет не я взел. Ако толкова държеше на Керем, да си беше седяла на гъза. Ай сиктир!
Мисля, че в тоя епизод стана ясно, че Кадко и Велю не се мразят наистина. Кадко се чувстваше длъжник заради семейството на Велю, а той успокояваше собствената си съвест с обвиненията към нашето момче.
Няма да ми реалистично да си пият чая заедно на финала, ама би било добре драмата между тях да свърши и всичко да е пито платено. Знаем за пословичното милосърдие на Кадир та вярвам, че дълбоко в себе си той е простил на Вели всички мизерии. И много тенкю на Али бей, че на Велю му беше ладно и си свали само палтото, че още не ми е минало от предния път дето се вя по без гащи  ooooh! Да не си помислите, че съм реабилитирала Велю  Naughty просто в момента съм заета да псувам чичо Пешо (за протокола: прането ми е от 19та серия, та като изгледам 20-та може и друг да псувам). Остана ми лека нотка на съмнение дали това, че извика Зейнеп не беше нещо като разплата. На времето Кадир е закъснял да спаси семейството му, а сега - за да спаси Зейно...
И последно, но не по-важност - невероятна игра на Иво! Утепа рибата с мотика с тая риза хавайка  hahaha hahaha Наречете ме пристрастна, но за мен момчето игра на ниво. Все пак говорим за българин, играещ руснак в турско дизи Naughty Играе с едни от най-големите в бранша и влиза към края. Тия хора снимат заедно месеци наред, а той се мушка за 3 епизода, но по нищо не личеше. Смятам, че трябва да му свалим по една шапка за доброто представяне!

Както винаги със сигурност имам още, ама към момента толкоз! Много ми се гледа 20та серия сега, ама няма да имам сили за цялата. Та си я оставям за вторник вечер и с намерение повече да не изоставам!

Лека да ви е дружки!  Heart Eyes Hug

# 538
  • AMS

Благодаря ви, дружки, за интересните постове!!!
 Изгледах серията и пак ви прочетох.
 Сетих се за началото -
 Сблъскаха се не нашите коли, а нашите Съдби.
 Ако гледам още веднъж епизода, може и друго да ми дойде на акъла,
 но за сега в главата ми е Съдба Съдба Съдба.

Сблъсък - Ударите на Съдбата
 За който и герой да помисля -
 На никой не му е лесна Съдбата.
 На никой не пожелавам такава Съдба.
 Никой не може да избяга от Съдбата си.
 Никой не знае, какво може да му поднесе Съдбата.
 Не предизвиквай Съдбата си.
 Не си играй със Съдбата си.
 Научи се да управляваш съдбата си.
 Промени Съдбата си.
 Срещни Съдбата си.

На въпроса за Джансъз, дали ще позволи да стрелят по Кадир  
 мисля, че смисълът е - то да се стигне до Кадир, до този момент,
 тогава ще е късно, да давам нареждания.
 Джансъз търси смъртта си нарочно и ако може да е преди  Кадир да е разбрал, че му е баща.
 Усмивката изгря на лицето му, като го видя в последния момент.
 А на Кадир/Къванч се вижда пулса в гърлото му. Ще му изскочи душата.  
 Джансъз до последно ще прави всичко възможно, Кадир да не научи, че му е баща.
 Джансъз от доста отдавна играе опасна игра със Съдбата. Но Съдбата си знае работата.

Съгласна съм, че тук заради наш Иван, малко предварителния сценарий се попромени с това,
 че на Джансъз лепнаха и смъртта на семейството на Вели.
 Даже в първия момент си помислих, че не съм разбрала.
 Малко остър ми се видя завоя на Съдбата. Но Вели сам заслужи Съдбата си.
 Иначе не ми хареса, че Зайнеп не само крие истината, а и  координира действията си с Вели.
 Той я прати при началството, дето го смята за артист.
 Дано Съдбата е благосклонна към нея.
 И Асие не одобрявам, но да не се оплаквам, защото сценаристите, могат
 да решат Съдбата ѝ, точно преди, да каже истината на сина си.
 Съдбата понякога е жестока.
 .....
 Сблъсък - Ударите на Съдбата.

Фенче, Кате, Кети, благодаря ви!!!
 Светле, благодаря и извинявай!!!
 Благодаря за постовете ти по съдържанието!
 Ама ето Фифа със сто години закъснение ни е прочела,
 та и с грижите за  цялата махала се е представила.
 Благодаря, Фиф за поздравленията!!!
 Благодаря специално и за последния пост!!!
 Айре, много важна победа за любимия отбор на Къванч.
 Той даде прогноза 2:1 без да уточни за кого,
 но 2:0 е още по-добре. Вече са първи в класирането.

Хайде, дружки, дойде Герговден!!!
 Имам една молба по този повод.
 Подписът ми има имен ден.
 Моля ви, поздравете гого!!!
 Много малко му остава да проходи!!!
 Подкрепете gogo!!!

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 04:02 от * Diva *

# 539
Добро утро! Честит празник!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes супер!  newsm44
Фиф  Hug Диве  Hug  bouquet Много ми харесаха коментарите ви, благодаря!  bouquet
Диве  Hug, не случайно и хаштагът беше Кадер  thumbsup Може и да си права за Джансъз, тази усмивка когато се изправи срещу Кадир не беше случайна, да видим какво ни е приготвил Али бей  Thinking
Фиф  Hug като изгледаш 20 серия, може и да си промениш позицията спрямо Папагала  Thinking
 Joy Joy Joy Joy
Цитат
И много тенкю на Али бей, че на Велю му беше ладно и си свали само палтото, че още не ми е минало от предния път дето се вя по без гащи 
Не мисля, че Вели заради това извика Зейно, просто не издържа на болката. А Кадир едва ли му е простил всичко на Вели, просто сега се налагаше да играят в един отбор. Колкото и да е милостив, някои неща не се забравят и не се прощават ... За Иво съм съгласна, много добре се вписа в сериала ни и игра добре Peace Ама му се сърдя, че никъде нищо не казва за това си участие  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт