Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 030
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Фенче Hug Много мило, благодаря Heart Чарпъшмата ми е влязла под кожата и няма как да се откажа да го гледам Heart Eyes
Айре, направо разногледа ставам в туитър в дните на излъчване, а и не само, за да ги поддържам. И това ми стана навик сега покрай нашето сериалче, а иначе туитър не го ползвам за друго. Само за сериали Grinning

# 661
Фенче Hug Много мило, благодаря Heart Чарпъшмата ми е влязла под кожата и няма как да се откажа да го гледам Heart Eyes
Айре, направо разногледа ставам в туитър в дните на излъчване, а и не само, за да ги поддържам. И това ми стана навик сега покрай нашето сериалче, а иначе туитър не го ползвам за друго. Само за сериали Grinning
радвам се!!
ехее не знаех,че си толкова активна, значи туиткаш и заради мен Joy

# 662
Туиткам, туиткам Joy За трима, минимум Joy
Трябва да сме напред в СМ Wink

# 663
Туиткам, туиткам Joy За трима, минимум Joy
Трябва да сме напред в СМ Wink
там нямаме равни Joy Joy

романтичната вечер беше страхотна!!!
бяха забравила колко е готин Къванч, когато играе влюбен...мммм прекрасен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 664
аз съм в шок ooooh! ooooh! ooooh!
Джансъз как застреля Асийе, пред очите на Кадир newsm45

# 665
Вай бе ... май бащата на Зейнеп се оказва, че е бил от продажните полицаи  ooooh! Как уби Асийе тази гадина ... Не знам какво ще става, сега взе и Зейнеп  ooooh! Този заслужава да го направят на пастет  #Cussing out #2gunfire
Айре  Heart Eyes  smile3521 Ама поне да го бяха разсъблекли малко  Laughing
Кикс  Hug браво, браво, туиткаш и за мен  Heart Eyes
Серийката никак не беше лоша, да видим с превод как ще е  Peace
Айре  Heart Eyes да бе  Cry Какво ще става, нямам идея, само се моля да не убие и Зейно този ненормалник  Praynig Praynig Praynig

# 666
Тоя Джанго  определено ми идва вповече.Извратено откачено човече.ImpImpImp

# 667
много ми е мъчно за Асие, толкова беше щастлива със сина си и Зейно Cry Cry Cry
Фенче Heart Eyes,не ми се мисли какво ще става ooooh!
Мери..и на мен ми дойде много в повече Stop Close

лека от мен Hug

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 00:15 от Airra

# 668

Оф, какво и каза на края Джансъз на Зейно  newsm78
Мери  Hug и на мен! Искам вече да изчезне това изчадие  ooooh! Дано другия епизод най-сетне се отървем от него  Praynig Божеее, а Кадир как полудя, че всички около него са лъжци  ooooh! Асийе няма как вече да отговаря, ама не ми се мисли за Зейно  ooooh! Не, че Кадир няма да и прости, много я обича, само да не я похарчат  Praynig А пък сега като разбере, че и тя е изчезнала ... нямат край мъките на това момче , с какво е заслужил всичко  newsm78
Лекинка, дружки!  Hug

# 669
Луд за връзване е този джанго, няма нищо човешко в него просто е отвратителен.Отвлече Зейнеб дано този извратен мозък да не я убие.Баща бил той е чудовище, втори път наранява сина си, а иначе ми хареса особенно романтичната вечер на красивите ЗейКад.

# 670

Изгледах цялата серия , но съм объркана напълно от действията на Джансъз.Действа като откачен малоумник.
Застреля Асийе , защото я смята за единствен виновник  за разигралите се събития около Юсуф/Кадит.
Много диалози имаше но останаха неразбрани от мен.Ще чакам превода.

Компенсация беше вечерта  с Кадир и Зейно.Нежност и любов и доста недоизказани  тайни.
Важното е че консумираха връзката си /май така се казваше. Wink/

Нямам настроение нещо защото ми се обадиха , че голямата ми внучка е болна  и аз съм безпомощна от такова разстояние.

Лека нощ Hug

# 671
  • София
Побъркаха ни тази вечер с този епизод.  Джемре е в капан, Зейнеп също,  Кадир няма да е на себе си, а като разбере че и Зейнеп я няма наистина ще откачи.  Ами Айлин?   Тя май остана сама.
Обаче постъпката на Вели ме изненада, той спаси Кадир.
Изобщо не разбрах откъде се взеха тия всичките в черните костюми. Рускините по-бързо да превеждат, че да можем да се наспим.

# 672

Оф, какво и каза на края Джансъз на Зейно  newsm78
Мери  Hug и на мен! Искам вече да изчезне това изчадие  ooooh! Дано другия епизод най-сетне се отървем от него  Praynig Божеее, а Кадир как полудя, че всички около него са лъжци  ooooh! Асийе няма как вече да отговаря, ама не ми се мисли за Зейно  ooooh! Не, че Кадир няма да и прости, много я обича, само да не я похарчат  Praynig А пък сега като разбере, че и тя е изчезнала ... нямат край мъките на това момче , с какво е заслужил всичко  newsm78
Лекинка, дружки!  Hug
пита я дали ще може да живее, ще види дали ще може защото ще живее с него, по откачено нещо не съм чувала дъртака да отвлече любимата на сина си

# 673
  • AMS

Дружки, жестока серия!!!
 Без думи съм.
 Впрочем много думи напират, но не мога
 наведнъж да ги изрека в момента.
 Хаштагът # babaoğul е сбъркан.
 Трябваше да бъде само # oğul.
 Белината свърши!!!
 Слагам само тези два момента  ^
 които са "за пред хора"  >

# 674
Добро утро!  Hug Hug Hug

Още не мога да дойда на себе си след финала на серията  ooooh! Какво ли ни чака  Thinking ooooh!
Сами  Hug  bouquet Не,на този наистина му е изгорял чипа  #Cussing out
Що ли взех да си мисля, че именно Кадир ще му пръсне мозъка на този изрод т.н негов баща  ooooh!
Диве  Hug bouquet
Както и предполагах, отново са съкратили целувката на ЗейКад  hahaha преди малко я видях при американките цялата  ooooh!
На нас ни дадоха това ... ама пак е хубаво, де  Wink
https://vk.com/sanguclub?z=video-132999259_456243450%2F6fdd51e25 … -132999259_265541
Възможно е да има и още орязани нещица  Laughing Какво да се прави ...

Чакам превода с нетърпение ...
Хубав ден, дружки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт