Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 751
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Хубави са им ружовете. Другите хубави, за които се сещам са на Никс. Имам два цвята, пигментирани са, лесно се нанасят.

# 226
  • Бургас
Търся препоръка за руж.Имам перлите на Ейвън, ама вече ми омръзнаха. Бронзиращите са.
Препоръчвам ти Nars Orgasm/МНОГО ЛЮБИМ руж/ ако си склонна да дадеш повече пари.Иначе виж това Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour цвят Ultra Fair,ружът е жесток точно Оргазъм имитира,със златни частици е и има прасковен оттенък,дава едно разкошно сияние на кожата.Цялата палитра ми харесва и е супер бюджетна.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Някой похвали на Римел големия руж.

# 228
  • Варна
Аз хваля Nyx, Буржоа също.
И на Max Factor са супер ружовете.

# 229
И от мен глас за Creme Puff ружовете на Max Factor, аз имам Nude Mauve и е изключително универсален нюанс, който може да се съчетава с почти всеки грим:

Тези ружове обаче са слабо към средно пигментирани и самите цветове са деликатни, аз съм със среднотъмна кожа и придават дискретна руменина, но не са с наситен цвят, по-скоро изискват известно напластяване на цвета, но пък трудно може да се прекали.

# 230
  • Бургас
И аз май искам някакъв нов руж , тези на Римел или на Боржуа а да намалени някъде в момента?

# 231
Бяха намалени до вчера всички продукти на Римел и Буржоа в ДМ.

И в Лили има намалени продукти на Буржоа, но не съм сигурна дали ружовете са  включени.
Аз харесвам тези на Макс фактор, показани по-нагоре.

# 232
Ружовете на Римел са намалени в Лили, силно ги препоръчвам.

# 233
След 8 часа тест на Радиант Лифт на Макс Фактор го обявявам за новия ми любимец!
Нанесох го с пръсти и блендер, след това запечатах леко със Shine Killer-a на Аура.
Не е мръднал цял ден! Няма оксидиране, няма свличане, няма впиване по фините линии и сухите участъци.
Направо ми блърна и глоуна лицето (но в никакъв случай не изглежда мазно, лъснало или блещукащо). Grinning Чак на приятеля ми му направи впечатление.
Явно съм в период и възраст в която кожата и нуждите и се променят.
Допреди 2 години не исках да чувам за друг фдт освен Revlon Colorstay, а сега ми седи трагично (вярно, че и формулата промениха).

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 18:14 от Меmento

# 234
  • София
Мен пък вчера ме разочарова ужасно Радиант Лифт. Като го купих много го харесах, но после го прибрах, понеже фдт, бб и цц кремове да искаш.
Вчера като се погледнах след 8 часа носене в огледалото беше трагедия. На места липсваше изцяло, а там където си стоеше кожата изглеждаше ужасно суха.
Днес не посмях да го сложа пак.
Утре ще го пробвам пак, че имам няколко по-кратки излизания и ще мога да го държа под контрол.

# 235
  • София
След 8 часа тест на Радиант Лифт на Макс Фактор го обявявам за новия ми любимец!
Нанесох го с пръсти и блендер, след това запечатах леко със Shine Killer-a на Аура.
Не е мръднал цял ден! Няма оксидиране, няма свличане, няма впиване по фините линии и сухите участъци.
Направо ми блърна и глоуна лицето (но в никакъв случай не изглежда мазно, лъснало или блещукащо). Grinning

Абсолютно и при мен ефектът е същия! Направо съм влюбена и скоро няма да го сменя. Единствения ФДТ, който не мърда буквално 12 часа. Отгоре слагам матираща пудра на Бенекос, но и без пудра съм го носила и отново е бетон!

# 236
Мен пък вчера ме разочарова ужасно Радиант Лифт. Като го купих много го харесах, но после го прибрах, понеже фдт, бб и цц кремове да искаш.
Вчера като се погледнах след 8 часа носене в огледалото беше трагедия. На места липсваше изцяло, а там където си стоеше кожата изглеждаше ужасно суха.
Утре ще го пробвам пак, че имам няколко по-кратки излизания и ще мога да го държа под контрол.

Върху каква основа го нанасяш? И запечатваш ли го с пудра/спрей?

Лейс, точно това забравих да напиша. Друг път контур/руж/хайлайтър се свличат или събират заедно с ФДТ, но днес не са мръднали изобщо.

# 237
При мен Радиант лифт също не мърда цял ден, не оксидира и не се свлича.Цветът доста добре се слива с моята кожа, търпи надграждане на други продукти.

# 238
  • Варна
Дооообре, ще го купя Grinning

# 239
На Макс фактор ли ФДТ? Много странно, при мен е изключително траен.

Общи условия

Активация на акаунт