Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 742
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, имате ли наблюдения в момента дали някой антицелулитен гел/крем/серум на Евелин е намален някъде? Благодаря предварително Simple Smile
Аз си ги поръчвам от storebg и изобщо не чакам да ги намаляват някъде.Или от сайта на Евелин,там доста често са намалени,погледни ако искаш Simple Smile И имат видове,които ги няма по физическите магазини.Поне аз не съм виждала.В Нотино също Simple Smile

# 211
Мацки, аз съм изпуснала новата тема и пиша само в другата тема за евтини продукти.
Вчера се жалвах от проблемите си с кожата.
Днес не се сдържах и си взех серума на Марион с хиалурон.
Яд ме е, че не ви прочетох по-рано за новия ФДТ на Римел.
Аз си взех Радиант Лифт на Макс фактор.
Изкуших се от SPF 30.
Може ли да го сравните с новия на Римел?

# 212
Момичета, за този фдт на римел ластинг радианс, ли става дума?
Скрит текст:
Не, този е ластинг финиш, ние говорим за този: https://www.rimmellondon.com/en_gb/products/face/lasting-radiance-foundation

Относно сравнението с Radiant lift на МФ, писала съм и назад в поста с първите си впечатления за римелския, някъде в неделя или понеделник. Имам ги и двата и сякаш този на МФ ми харесва повече - по-лесно си улучих тона, защото има повече светли нюанси, малко по-покривен е и позволява повече наслояване, изобщо като цяло сякаш повече ми харесва как остава на лицето. Иначе блясъкът и сочния финиш си ги има. Приличат си доста, те и бутилчиците им си приличат визуално. Но това с уговорката, че днес за пръв път разносвам римелския стабилно. Ще видим другата седмица как ще мисля.  Laughing Но като цяло, Memento, няма за какво да съжаляваш. Все пак и факторът е по-висок. Така че и Radiant lift си е добър ФДТ.

# 213
Мацки, аз съм изпуснала новата тема и пиша само в другата тема за евтини продукти.
Вчера се жалвах от проблемите си с кожата.
Днес не се сдържах и си взех серума на Марион с хиалурон.
Яд ме е, че не ви прочетох по-рано за новия ФДТ на Римел.
Аз си взех Радиант Лифт на Макс фактор.
Изкуших се от SPF 30.
Може ли да го сравните с новия на Римел?
На мен Радиант лифт ми харесва много.

# 214
  • Бургас
Memento,няма за какво да те е яд според мен,Радиант лифт е много по-добрият фдт-н за мен.

# 215
Благодаря ви много, момичета! Дано не съм сгрешила Simple Smile
Преди малко пробвах серума на Марион. Попи за 10 секунди и усетих едно леко опъване. И при вас ли е така или просто кожата ми е много суха?

# 216
  • Бургас
Еее нямате спирка значи... Сега ще ме накарате да купувам римелската пудра, че може и фдт...
Аз пък си мисля, че нещо с мен не е наред, пробвам коректори на Римел, Мейбълин , ами не, тези на Есенс ми харесват най-много, с другите не се спогаждаме.

# 217
Преди малко пробвах серума на Марион. Попи за 10 секунди и усетих едно леко опъване. И при вас ли е така или просто кожата ми е много суха?
При мен не е така, кожата ми е мазна.

# 218

и при мен е така
но серумът така или иначе се слага под крем
кожата ми е суха, но не чак много

# 219
Как пръскате фиксиращия спрей insta fix rimnel? Пише преди или след грим. Исках да си фиксирам грима и щях да си залепя окото, искам да пръскам най вече нос и брадичка.

# 220
  • Бургас
Нямам точно този спрей, но по принцип се пръскат от разстояние, за това е трудно да напръскаш точно определена част, по лесно е цялото лице. Може би си пръскало от много близо и е попаднал прекалено много продукт за това е имало такъв ефект.
А преди грима се ползва по същия начин, но като база.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 13:40 от elichka4

# 221
Да, пазейки уж очите намалих разстоянието. Ще пробвам пак 😊

# 222
Търся препоръка за руж. Имам перлите на Ейвън, ама вече ми омръзнаха. Бронзиращите са.

# 223
Търся препоръка за руж. Имам перлите на Ейвън, ама вече ми омръзнаха. Бронзиращите са.

Ползвам на Bourjois и съм доволна. Ето този:

Скрит текст:

# 224
  • София
Нямам лични впечатления, но за тези ружове на Буржоа съм чела доста положителни отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт