Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 727
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Да изкажа и аз своите първи впечатления от новия фдт на Римел - Ластинг радианс, подобрена формула и версия на стария Wake me up. Да, формулата наистина е подобрена според мен, имайки възможност да сравня двата фдт. И да, новия е по добър. Много добър бих казала. Лека текстура, лесно разнасяне, дискретно озаряване, сливащ се с цвета на кожата. Засега не виждам оксидиране и свличане, не се набива в линийки и бръчици, с приятен озаряващ финиш, не лъщи. Усещам го на лицето си много лек и сякаш кожата ми диша. Покритието според мен е леко към средно. Чудесно изравнява и освежава тена. Всъщност това е фдт с който постигнах действително изравняване на тена и кожата ми изглежда освежена. Притеснявах се, че не съм си уцелила цвета и мислех, че 103 true ivory ще ми жълтее, но не, перфектен се оказа за цвета на кожата ми. Аз обаче мъничко го смесих с Афинитон-а, който ползвам и се получи перфектната комбинация. Много съм доволна и благодаря на всички които споделиха за този фдт. Засега се държи чудесно. И най важното - не ми люти на очите!!!

Пудрата 001 ivory също е прекрасна, изключително фина, нежна и деликатно озаряваща с чудесен финиш. Не оставя цвят, но фиксира фдт и леко озарява кожата. Един нежен полъх е тя, който дава свежест и дискретна сияйност на кожата.

Много съм доволна, че я купих и не я пропуснах независимо, че имам достатъчно озаряващи пудри. Определено си заслужава покупката особено на тази цена.

# 196
Тези от вас, които купиха новия фдт на Римел, усещате ли леко щипане? При мен го има това чувство в първата една минута след нанасянето и после изчезва. С чувствителна кожа съм, но не ми се е случвало досега такова нещо. Обяснението ми е, че вероятно е от наличието на витамин С в състава? Thinking

# 197
  • на последния етаж
А с какво нанасяте този нов ФДТ, как стои най-добре?

# 198
Welcometoheaven, при мен няма пощипване, напротив толкова леко досега не съм усещала фдт.

Лита аз нанасям с пръсти. Така и не свикнах с четки и гъбки. След като разнеса фдт, чак тогава ползвам една обикновена гъбка (бях си взела цяло пакетче от Джъмбо във формата на сърчица, които се разделят по средата и гъбките стават триъгълни) с която "блендвам" лекичко фдт.

# 199
  • Варна
Аз с тази четка:

# 200
И аз днес съм с него, не издържах. Днес го нанесох с малко по-навлажнен от обичайното блендер и си става супер, даже позволи наслояване. Сля се идеално и няма никаква граница.
Джасти, много си лоша,  значи. Ще ходя да я видя тая 001 сега, че и базите са намалени все още.

# 201
Тайга, доволна ли си от тази четка? Скубе ли си и оставя ли черти? Отдавна я гледам, но все не я взимам.

# 202
Джаста, благодаря за пореден път - много изчерпателно мнение. Имам още от wake me up, но ще взема пудрата. Heart

# 203
  • Варна
Тайга, доволна ли си от тази четка? Скубе ли си и оставя ли черти? Отдавна я гледам, но все не я взимам.

Много доволна, от три години я ползвам, пера, суша, нищо ѝ няма.

# 204
  • София
Основата на Maybelline Babyskin е много хубава. При мен страхотно матира кожата, прави порите по-малки, не ги запушва и стои добре с всичките ми фдт. Цената също е добра, защото е много икономичен продукт. Имах няколко несполучливи опита с други.

# 205
Тази на Есенс също е много хубава
Скрит текст:

# 206
Момичета, имате ли наблюдения в момента дали някой антицелулитен гел/крем/серум на Евелин е намален някъде? Благодаря предварително Simple Smile

# 207
Днес бях в "Елитис" и "Лили" за хайлайтър. Пробвах на "Gabrini"/цвят шампанско, 7лв. и нещо/, на "Catrice"/high glow mineral 010, 10лв./ и по препоръки на жената на касата на "Aura"/moonlight 220 - най-светлият е това, каза, че е намален на 6лв и някакви стотинки/.  Ето, снимчици:
Скрит текст:

Обърнах внимание на жената, която ми препоръчаше и също така ползва "Aura", и забелязах, че нейната кожа е светла, но розовееше, а моята е с жълтеникав подтон и ѝ го бях споделила, но тя не преставаше да ми го хвали, като текстура, цвят... всичко. Взех едно тяхно голямо огледало и отидох на дневна светлина и се оказа, че този хайлайтър на слънце има лилаво, розови отблясъци и е по-бял, и изобщо не е за моя цветови тип на кожата.

На "Gabrini и "Catrice" ми стояха еднакво/бях ги нанесла на двете скули/, близо 15 мин. се опитвах да открия някаква разлика между двата, за да мога да избера - плътни, преливащи, не толкова бели, леко кремави... Накрая, може и да съм си внушила, но ми се стори, че на "Gabrini" сякаш повече ми подчертаваше порите и бръчиците. И взех на "Catrice", но и другият беше хубав и стоеше много добре, по моите критерии.

Още веднъж благодаря на всички, включили се по темата!

Ще ви бъда благодарна, ако ми препоръчате и хубава четка за хайлайтър. От "Лили" не харесах на Лумс ветрилото, а там друга не ми предложиха.

# 208
+1 за четката на Real Techniques. Имам една скосена за ББ крем и е страхотна - не се скубе, перя я без проблем и я почиствам със спиртов разтвор. Нищо ѝ няма.

# 209
Момичета, за този фдт на римел ластинг радианс, ли става дума?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт