Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 703
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Мързелива, по разните сайтове от типа ня пинк панда и в ибей.

Жалко, че не е по дрогериите, искаше ми се да пробвам на кожата как ще е...
Разрових се и намерих тяхна страница във Фб/W7 Bulgaria/ и пише някакви адреси със снимки на козметиката им, но ми се струва, че  тези адреси са в София, а аз утре ще бъда във Варна и най-вероятно ще си купя някой хайлайтър.

Ето, линк ако някой иска да разгледа, може пък да познае местата от снимките и да знае адресите Simple Smile :
https://www.facebook.com/pages/category/Health-Beauty/W7-Bulgari … -582897511860171/

# 181
Вече съм в къщи, та впечетления от серията на Римел и други неща.(ще бъде дълго Grinning ) В интерес на истината Римел са ми една от любимите марки и всичко, което съм опитала ми е харесало. Кожата ми е комбинирана към суха и чувствителна и ми е трудно да намеря подходящи продукти. Фон дьо тенът е много приятен, гъст като текстура. Цветовата гама е доста кофти и най-светлият цвят ми е малко тъмен, но прелят добре не се забелязва. Доста сочен като завършек и матов в никакъв случай. Блестящите частици са дотта ситни и нежно озаряват, като на дневна светлина изглежда просто като сияйно, не като нещо блестящо. Лек го усещам, с лека покривност, която позволява напластяване. Не се врязва във фините линии и сухи участъци. Гримирах се в 7:30 и се разгримирах около 18:30 нямаше поражния, но може би е заради един друг продукт.
Заради кой друг продукт нямаше поражения фдт?

# 182
Някой пробвал ли е тези?Търся алтернатива на Rituals, които страшно харесвам, но твърде рядко имам път към единствения магазин в града, в който ги продават.

Обожавам пяната на Дав, но вариант с кокос.

# 183
  • Варна
Супер, задължително ще я купя Simple Smile

Последно от мен по темата с Lasting Radiance. Ако сте светли, със студен подтон, имайте наум, че ФДТ + пудра е възможно да не ви допадне особено като комбинация. Оранжевее върху лицето ми и не изглежда естествено. И тъй като обстойно тествах ФДТ в събота при продължително носене, изводът ми е, че просто пудрата не е за мен.
Оставям я за лятото като лек бронзант, засега ще си разчитам на Метеоритите.

# 184
Цитат
Обожавам пяната на Дав, но вариант с кокос.

И от мен глас за кокоса на Дав. Дълготраен аромат след баня и уникален по време на баня.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 19:42 от bubanka

# 185
Кати, не го намерих в ДМ този 100.
Dani-ela-80 писа, че го нямало в магазинната мрежа. Май само онлайн.
Както и да е купих вече 103. Grinning По натаък, ако намеря 100 ще си взема, ако съм одобрила новата версия, че старата ми налютяваше на очите. Да видим тази как ще е.
Точно в ДМ го видях аз, когато избирах в събота. Може би се е изчерпал бързо заради добрата цена, но го има по магазините. В нашето Лили пък изобщо няма от светлите цветове. Само порцелан беше останало и тъмните. Дано заредят 100 до края на месеца.
Тайга, благодаря!   bouquet Спести ми дилемите. Аз не съм точно с розов подтон, по-скоро неутрален, но жълтеещите нюанси не ми допадат. Ще се карам с русалката, а да лятото имам една лимитка на Есенс, която е с жълтеникав нюанс и ми стои хубаво, като потъмнея малко. На ще се въздържа засега от пудрата.

# 186
В нашата дрогерия (не на известна верига) се е появил фон дьо тена, но отново няма 100 и изрично попитах момичетата дали е имало, а и то си личеше, че беше току що зареден стелажа.

# 187
  • Бургас
Хвърлих едно око на серума на Лореал с алое - Hydra Genus, но алкохол денат на трето място(там някъде) в състава ме спря, а почти го бях купила. Stuck Out Tongue Winking Eye
]
Доста количество е за около 15лв., но не се престраших и го върнах на стелажа.

Малко мирише на мъжки автършейв,но хидратира супер и прави кожата мека и напомпана,дори самостоятелно ползван, дори на много суха кожа.И аз го грабнах импулсивно заради целите 70 мл за 13 и нещо от Елитис и хиалуроновата киселина и алоето,и марката разбира се.И се прибрах предоволна и видях,че пише за нормална и мазна кожа.Ама идеше ми да си прасна един.Обаче пени се не пени,ще го мажа...А взе,че ми хареса.Наистина изглажда и напомпва кожата.Но удря на спирт,не отричам.И въпреки това не дразни кожата,дори около очите мацам-не щипе.
Чак сега се усетих,че имало и за суха кожа.Мислех,че е само един вид.Ще ходя да се номинирам за най-голяма муня...Можех да го сменя...Ама вече го отворих...

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 22:12 от mariqivanova799

# 188
Защо му е този алкохол в състава не знам,и то на толкова предно място.

# 189
  • Бургас
Вероятно за консервант,макар че и феноксиетанол си има.

# 190
Нещо ми е влязла муха в главата да си взема база за ФДТ. По принцип не ползвам такава защото винаги фиксирам с пудра и ми издържа, но ми се иска нещо за по-равномерно разнасяне. Оня ден загледах в ДМ - имаше намалени озаряваща на Буржоа и матиращи на МФ и на Мейбълин. Сякаш за Бейби скин съм чела добри отзиви, но ще съм благодарна на всякакви коментари.

# 191
Аз ползвах на Бейбискин,със смесена кожа съм  и отгоре матиращ фдт.Сложих само веднъж, затова мнението ми нз колко е меродавно,но не ми се отрази добре на мен.Толкова мат,че ми стоеше неестествено,а на места се белех и беше мн кейки(май беше такъв термина).А бях чела толкова добри отзиви...

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 23:08 от BaklavaTa

# 192
Точно това ме притеснява и мен, да не стане цапаница. Тази на Буржоа ми хареса - лека беше и като я размазах, нямаше силно изразен блясък, но пък някои от ФДТ ми са озаряващи и с озаряваща основа се притеснявам да не стане прекалено.

# 193
Вече съм в къщи, та впечетления от серията на Римел и други неща.(ще бъде дълго Grinning ) В интерес на истината Римел са ми една от любимите марки и всичко, което съм опитала ми е харесало. Кожата ми е комбинирана към суха и чувствителна и ми е трудно да намеря подходящи продукти. Фон дьо тенът е много приятен, гъст като текстура. Цветовата гама е доста кофти и най-светлият цвят ми е малко тъмен, но прелят добре не се забелязва. Доста сочен като завършек и матов в никакъв случай. Блестящите частици са дотта ситни и нежно озаряват, като на дневна светлина изглежда просто като сияйно, не като нещо блестящо. Лек го усещам, с лека покривност, която позволява напластяване. Не се врязва във фините линии и сухи участъци. Гримирах се в 7:30 и се разгримирах около 18:30 нямаше поражния, но може би е заради един друг продукт.
Заради кой друг продукт нямаше поражения фдт?
Rimmel Insta fix and go! спрея. Simple Smile

# 194
Скоро го взех и аз този спрей, забравих да пиша тук. Харесва ми, струята е фина за разлика от други, които съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт