Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 705
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Джасти, кой цвят от фдт взе? Пудрата в цвят honeycomb, изглежда доста добре за бронзиране през лятото. Иначе аз също забелязах, че има значителна разлика между цветовата гама на старата версия и подобрената. От подобрената си взех porcelain (най-светлият уж), но е доста далеч от light porcelain, който ползвах от Wake me up. Не изключвам и възможността просто да не са внесени по-светли цветове.

# 166
Джасти, кой цвят от фдт взе? Пудрата в цвят honeycomb, изглежда доста добре за бронзиране през лятото. Иначе аз също забелязах, че има значителна разлика между цветовата гама на старата версия и подобрената. ....
Welcometoheaven, взех следващия след порцелана, води се 103 true ivory. Първо се насочих към порцелана, но ... светъл ми е и ще изглеждам леко призрачно с него. Обикновено ползвам цвета след най светлия, но при ластинг радианса нямаше  ivory, а направо  true ivory и правих проби, гледах, разнасях, трих, пак проба, пак триене, гледане, чудене и ... най накрая се спрях на втория. Вкъщи сравних със старата версия(имам повече от половин опаковка), цвят 100 ivory и има известна разлика, някак 103 true ivory е идея по тъмен и не точно жълтеещ, ами някак с карамелен нюанс(подтон), но само загатнат, поне така го видях, на не добра светлина, че е малко мрачно, а и лампата допълнително дава разлика и все пак мисля, че такава има. Пробите обаче са само на ръка, на лице не съм пробвала. Истината е, че като мине известно време цвета се адаптира към цвета на кожата и някак се слива. Да видим на фейс как ще е.

ПП Пудрата ми е от светлите - 001 ivory се води.  Иначе да, тази honeycomb може да изиграе ролята на не лош бронзър. Съгласна съм с теб.

# 167
И аз взех пудрата Lasting Radiance,  много е фина, лека и приятна, фиксира грима, но не придава допълнителна покривност и не матира. Смятам да я ползвам през деня, когато ми се наложи да освежа грима си, а сутрин да си използвам силно матираща пудра.

# 168
Хвърлих едно око на серума на Лореал с алое - Hydra Genus, но алкохол денат на трето място(там някъде) в състава ме спря, а почти го бях купила. Stuck Out Tongue Winking Eye
]
Доста количество е за около 15лв., но не се престраших и го върнах на стелажа.

# 169
Малко съм ви подвела, защото гледах римелския фон дьо тен в нотино и там има цвят ivory, но звъннах да питам в лили и там ми казаха, че номерацията им е 070 и следващия е 103, в магазинната мрежа го няма 100. Та коректора е 8,99 в лили да знаете ако някой се интересува, а фон дьо тена 10.99

# 170
  • Варна
Някой пробвал ли е тези?Търся алтернатива на Rituals, които страшно харесвам, но твърде рядко имам път към единствения магазин в града, в който ги продават.

# 171
Мързелива, по разните сайтове от типа ня пинк панда и в ибей.

# 172
Момичета,аз влизам да се оплача от спиралата на Голдън роуз Панорамик, ползвам я вече трета седмица, но е толкова гъста, че нищо не прави с миглите ми...взех я,защото четох хубави отзиви, но нещо не се сработваме до сега. Надявам се да поизсъхне малко и да може да си свърши работата.

Доволна съм от зеления хидратиращия крем на Биотен
https://www.beauty.store.bg/p182324/bioten-skin-moisture-revital … in-moisture-.html

Ползвам го в комбинация с глоу серум на Марион, който също е хидратиращ и съм много доволна. Приятно впечатление ми направи този серум,  тъй като полвам такъв продукт за втори път, след един неуспешен опит в ейвънски серум, който ми оставяше такива мазни следи, че започнах да го смесвам с фон дьо тена ми , когато кожата ми се изсуши през зимата.

# 173
https://www.parfimo.bg/rimmel-london-lasting-finish-breathable-2 … s-102-light-nude/

За този ли фдт говорите - нещо се обърках Mask Аз имам такъв коректор номер 100, приятен е за ползване, не се наслагва в линиите, но не покрива изцяло петна тип лунички.

# 174
Тайга, пробвала съм и на двете марки. За мен по-добрата пяна е тази на Дав. Не изсушава, измива отлично и мирише по-силно. За дълготрайност не смея да говоря, защото почти веднага след баня се мажа с лосион. В момента редувам Дав (кокосово масло) с новата пяна лимитка на Балеа.

# 175
  • Варна
Много ти благодаря, welcometoheaven!

# 176
Джасти, кой цвят от фдт взе? Пудрата в цвят honeycomb, изглежда доста добре за бронзиране през лятото. Иначе аз също забелязах, че има значителна разлика между цветовата гама на старата версия и подобрената. ....
Welcometoheaven, взех следващия след порцелана, води се 103 true ivory. Първо се насочих към порцелана, но ... светъл ми е и ще изглеждам леко призрачно с него. Обикновено ползвам цвета след най светлия, но при ластинг радианса нямаше  ivory, а направо  true ivory и правих проби, гледах, разнасях, трих, пак проба, пак триене, гледане, чудене и ... най накрая се спрях на втория. Вкъщи сравних със старата версия(имам повече от половин опаковка), цвят 100 ivory и има известна разлика, някак 103 true ivory е идея по тъмен и не точно жълтеещ, ами някак с карамелен нюанс(подтон), но само загатнат, поне така го видях, на не добра светлина, че е малко мрачно, а и лампата допълнително дава разлика и все пак мисля, че такава има. Пробите обаче са само на ръка, на лице не съм пробвала. Истината е, че като мине известно време цвета се адаптира към цвета на кожата и някак се слива. Да видим на фейс как ще е.

ПП Пудрата ми е от светлите - 001 ivory се води.  Иначе да, тази honeycomb може да изиграе ролята на не лош бронзър. Съгласна съм с теб.
Джасти, и в новата версия има номер 100, Ivory. Аз точно между него и True ivory се колебаех и взех втория. Явно при нас най-светлия (Light porcelain) не се внася, аз видях 70 Porcelain, 100 Ivory, 103 True ivory и нататък тъмните. Ето тук можете да видите всички нюанси:
https://www.rimmellondon.com/en_gb/products/face/lasting-radiance-foundation
Жълтее ми 103 и на мен, обаче на потъмняла кожа предполагам ще стои добре. И наистина се адаптира към цвета на кожата - и аз го забелязах, като го разносвах в неделя - след 3 часа изгреждаше значително по-добре на лицето ми и там, където го бях преляла на шията не личеше никаква граница.
Тая пудра ще я мисля сега значи. И без това едвам се удържам да не забърша едно Ivory, спира ме единствено факта, че имам Radiant lift на МФ, който ми пасва на сегашния тон на кожата и е доста подобен на римелския като качества.

# 177
Като гледам състава на Bioten Skin Moisture Revitalizing & 24Hour Moisturizing Face Cream,на 100% ще ми излизат пъпки...
Иначе изглежда интересен.

# 178
https://www.parfimo.bg/rimmel-london-lasting-finish-breathable-2 … s-102-light-nude/

За този ли фдт говорите - нещо се обърках Mask Аз имам такъв коректор номер 100, приятен е за ползване, не се наслагва в линиите, но не покрива изцяло петна тип лунички.
Не. За този:
Скрит текст:

Кати, не го намерих в ДМ този 100.
Dani-ela-80 писа, че го нямало в магазинната мрежа. Май само онлайн.
Както и да е купих вече 103. Grinning По натаък, ако намеря 100 ще си взема, ако съм одобрила новата версия, че старата ми налютяваше на очите. Да видим тази как ще е.

# 179
Джаста не нанасяй фон дьо тена около очите, от прочетеното от теб и ти си като мен не първа младост, гледах рутини в ютуб за коректори и хватки как да не се сбабичосваме допълнително с пудри под очите и прекалено мат в тази област.Та един от съветите беше да не се слага фон дьо тен в тази област.

Общи условия

Активация на акаунт