Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 687
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм го взимала от Лили -харесва ми Hands Plus1

# 376
  • София
От кои гъбки тип бютиблендер сте доволни?
Последно взех на Ебелин, но не ми харесва, гълта много продукт и не нанася добре.
На РеалТехник имам, не е лош, но търся заместител на оригинала и май ще ударя на камък.

# 377
Аз съм доволна от този на Аура.
Възможно най-отвратителния е този от Джъмбо.

# 378
И аз харесвам този на Аура, но в нашето Лили го няма в момента. Уж казаха, че не е спрян, ама да видим. Загледах този на Llums, който е намален в момента, ама не ми се експериментираше. Ще изчакам, моят още не е за подмяна.
Тотално дърво е този на Парса бюти от ДМ. Просто ужасен. 

# 379
И аз взех едно дърво l.a.b.2 от ДМ. Някой има ли опит, много ми е твърд.Имам едно мини не помня аура или лумс, много приятно.

# 380
  • Варна
Аз имам само на Nyx и не знам бива ли я или не, понеже друга не съм ползвала. Върши работа при нужда, но винаги ще предпочета една удобна четка.

# 381
  • София
И аз харесвам този на Аура, но в нашето Лили го няма в момента. Уж казаха, че не е спрян, ама да видим. Загледах този на Llums, който е намален в момента, ама не ми се експериментираше. Ще изчакам, моят още не е за подмяна.
Тотално дърво е този на Парса бюти от ДМ. Просто ужасен. 
Преди малко в The mall имаше 3 вида, силиконова, едни бели супер тънки и розови по-тумбести - мини и истински размер. Взех розовите - и голям и малък, мисля че работят. Но тъй като съм супер невежа, мокрят ли се преди употреба? Спомням си че нещо такова правехме в училище с едновремешните, но от години ползвам само четка (веднъж годишно слагам ФДТ, но сега се събраха доста събития и ще се наложи да съм красива).

# 382
Аз имам само на Nyx и не знам бива ли я или не, понеже друга не съм ползвала. Върши работа при нужда, но винаги ще предпочета една удобна четка.

И аз така. Иначе харесвам блендера на Ебелин. Ползвах само него много дълго време, после започнах да купувам каквото видя, всичките са ми едни и същи. 30 лева за оригинален няма как да дам обаче 😄

# 383
Аз лично го мокря добре, изцеждам и после попивам леко със салфетка. Трябва да удвои размера си.

# 384
Последно взех на Ебелин, но не ми харесва, гълта много продукт и не нанася добре.
На РеалТехник имам, не е лош, но търся заместител на оригинала и май ще ударя на камък.
Аз ползвам на риал техник само

# 385
Мокря и изцеждам хубаво. Много естествено става, харесва ми ефекта. С четка не съм пробвала, нямам толкова време да я оправям сутрин. Гъбката я изплаквам с малко бебешки шампоан и я оставям да съхне. От време на време я пера с препарата, с който си мия четките, обикновено събота, когато си почиствам основно другите четки.

# 386

Аз ползвам на Ecotools и ми харесва повече от тази на Реал Техникс.

# 387
Аз пък от зоя бг си бях взела гъбка блендер същия е като на аура и съм доволна, 4 и нещо струваше.

# 388
Здравейте! Да се отчета и аз с Великденски покупки. Някой беше споделил за новата серия лусиони за тяло на Belea с лъскави частици. Е взех си този. Само в неговото описание пише, че има. Нямаха тестери и не рискувах да пробвам тайно, затова се доверих на описанието. Доволна съм. Нанася се лесно, не ти оставя мазни или леплави следи по кожата и си блестя.
Душ гела е добър, но нещо повече на химия ми мирише.
СС крема си го купих по препоръка на козметичката, харесва ми как се нанася и успя да ми изравни тена.

# 389
  • София
И аз взех новия фдт на Римел. Дълго отлагах понеже не предлага цвят като за мен, но накрая си купих 2 и сега смесвам Joy Аз очаквах повече блясъци честно казано, но по- скоро кожата изглежда сочно. Вчера го носих без пудра, само пръснах от фикса на Мак с частици( абсолютно безмислен продукт, добре че го взех на намаление, а не на реална цена) , след 7-8 часа седеше ок. Сега искам и пудрата, обаче и там май няма моя цвят, първия номер ми белее, втория оранжева.

Общи условия

Активация на акаунт