Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 684
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Много са хубави тези червила, глас и от мен.

# 151
И аз днес с радиант Римел, взех номер 70. И коректор 30.прилича на радиан лифт на Макс Фактор, но е по-лек. Ще видя как е като трайност.

# 152
Моля, съфорумки,които са си купили 3ката палитра на Кейт Мос и Римел да ми подскажат къде  на опаковките пише кои номера са,гледах,блещих се,но така и не намерих ..
Погледнах моята, никъде не пише номер. Отпред пише само "blush palette".

# 153
Тази тройка добра ли е , харесах си Coral?

# 154
Някоя добра душа, ще провери ли цветовете на фон дьо тена RIMMEL lasting radiance 100 ivory, дали е по-светъл от 103 на wake me up и колко струва коректора от новата серия (lasting radiance) в лили.

# 155
Някой може ли да ми каже къде се предлага марката Gabrini?

Някой беше питал за най-евтиния хайлайтър и понеже още не съм си взела и проверявам, мисля, че на Alverde видях в ДМ, беше намален за около 3лв. и нещо.

А друг се интересуваше от душ геловете на Жая - ползвала съм този с козето мляко и с какаовото масло. Силничка миризма, дори и след изплакване, остава по кожата. За мен бяха приятни и ненатрапчиви, но зависи от предпочитанията. Между другото сега ползвам душ гела на Нивеа/синята опаковка creme care/ и го харесвам, мека миризма и прави мека кожата ми.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 10:33 от M.K.S.

# 156
Gabrini има по левчетата и лавките за козметика.

# 157
  • Варна
И в "Елитис".

# 158
Gabrini има по левчетата и лавките за козметика.

Благодаря, Pelli!
Утре ще обикалям Лили и Елитис, /след като обиколих ДМ/ и много се надявах да я срещна там, защото последно се спрях на хайлайтъра на Gabrini, който е копие на The balm - Mary lou manizer и сега търся откъде да си го закупя, след като го изпробвам, разбира се.

П.С О, благодаря, Тайга! Тъкмо пишех, че утре съм там Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 14:21 от M.K.S.

# 159
  • Бургас
M.K.S имай предвид, че е около 8лв. в Елитис, даже преди време го бях видяла за около 14 в едно квартално магазинче, а за тази цена можеш да вземеш и на по-добра марка.

Сега ме зарибихте с този фдт на Римел, а имам 5 други в момента. Коректора хич не ме изкушава, wake me up хич не ми харесва, взех най-светлия и ми е тъмен, по-точно е моят цвят на лицето, но за под очите търсене да е малко по-светъл, а и нищо не покрива, застоява си в шкафа, а бях толкова развълнувана. Пудрата обаче ме привлече, някой със смесена кожа пробвал ли я е, нямам проблем да изглежда сочно, стига да не светят като диско топка. И някой, ако се сеща за цената й?

Някой беше питал за измивен гел, който да не опъва, аз препоръчвам новата пяна на Балеа с авокадо и мед,която видях от Джаста, много нежна и пухкава, мирише много приятно.

# 160
  • Варна
Аз съм със смесена кожа, за мен пудрата се доближава доста като усещане и ефект до мозайката на Essence.
Цената беше 10-11 лева, от Елитис я купих.
В Лили май я продават за 14 лева този месец, но нямаше най-светлия нюанс.

# 161
M.K.S имай предвид, че е около 8лв. в Елитис, даже преди време го бях видяла за около 14 в едно квартално магазинче, а за тази цена можеш да вземеш и на по-добра марка.

Скрит текст:
Сега ме зарибихте с този фдт на Римел, а имам 5 други в момента. Коректора хич не ме изкушава, wake me up хич не ми харесва, взех най-светлия и ми е тъмен, по-точно е моят цвят на лицето, но за под очите търсене да е малко по-светъл, а и нищо не покрива, застоява си в шкафа, а бях толкова развълнувана. Пудрата обаче ме привлече, някой със смесена кожа пробвал ли я е, нямам проблем да изглежда сочно, стига да не светят като диско топка. И някой, ако се сеща за цената й?

Някой беше питал за измивен гел, който да не опъва, аз препоръчвам новата пяна на Балеа с авокадо и мед,която видях от Джаста, много нежна и пухкава, мирише много приятно.
[/spoiler]

Благодаря, elichka4!
Конкретно за този хайлайтър повече от 10лв. не смятам да давам. Просто четох положителни мнения за него в интернет пространството и гледах клипчета, където го сравняват с на the balm и ми стана любопитно, но ако не ми пасне като нюанс на светлата ми кожа, няма да го купя. На марката съм ползвала само лакове, от които не останах очарована.

# 162
Хайлайтърът на W7 Glow comotion също е копие на theBalm Mary Lou.

# 163
  • Пловдив
Аз не ползвам уж фдт /някак си по-комфортни са ми бб-кремовете и на Нивея тонирания флуид/, но Lasting radiance-а го взех. Влязох, за да го видя, беше останал само един от моя цвят и го взех. Тествам в момента и на първо четене ми харесва. Единствено ме притеснява да не изсушава, но няма  такива изгледи. Добре се комбинира с контуриращ стик отгоре.
Разгледах коректора, според мен няма съществена разлика с Wake me up и не го взех. Wake me up имам два цвята и ги смесвам.

esmeralda23,  къде може да се намери този хайлайтър?

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:25 от marzeliva

# 164
Кой питаше за разликата между 100  ivory на Wake me up/Римел и 103 true ivory на Ластинг радианс/Римел.
Има известна разлика в цветовете, да. Тrue ivory е една идея по тъмен и малко по жълтеещ според мен.
Май се прецаках с цвета. Карай, дано за лятото да е добре. Не е фрапантна разликата, ама аз я виждам, но не съм пробвала на лице, само на ръка. Като пробвам пак ще пиша.
Цената на пудрата в ДМ с намалението е към 11лв., 10лв. и стотинки.

ПП Както се сещате аз съм поредната зарибена от форумската лудост. Купих фдт и пудрата. Коректора го пропуснах.

Общи условия

Активация на акаунт