Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 765
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Доволните от Радиант лифт с каква кожа сте?

# 241
  • София
Моята е мазна. Нанасям го без основа и то пестеливо, защото е доста покривен. Нанасяла съм го с ръце и с гъбка. Единствения ФТД, при който кожата ми не лъсва.

# 242
  • София
А, идеално, и аз съм с мазна и точно се оглеждах за някой нов фдт Simple Smile

# 243
Аз днес пак го гледах Радиант лифт-а в Елитис, намален е на около 17.50лв. , но не знам защо ми се струва, че няма да пасне на засушаваща се кожа. Нещо не мога да се престраша да го купя. И сега като ви чета май доволните от него са с омазняващи се кожи. А сякаш ми се струва, че го спрягахте за суха кожа. Нещо се обърках.

# 244
  • София
Защо не вземеш проба да го поносиш няколко дни?

# 245
Защо не вземеш проба да го поносиш няколко дни?
Права си. Май трябва първо да го пробвам. Няма да е лошо. Благодаря за идеята.

# 246
  • София
Мен пък вчера ме разочарова ужасно Радиант Лифт. Като го купих много го харесах, но после го прибрах, понеже фдт, бб и цц кремове да искаш.
Вчера като се погледнах след 8 часа носене в огледалото беше трагедия. На места липсваше изцяло, а там където си стоеше кожата изглеждаше ужасно суха.
Днес не посмях да го сложа пак.
Утре ще го пробвам пак, че имам няколко по-кратки излизания и ще мога да го държа под контрол.

Върху каква основа го нанасяш? И запечатваш ли го с пудра/спрей?

Запечатах със свободната пудра на Аура 04 , за основа последно време всичко слагам върху Лиерак 30спф.

# 247
Моята кожа в момента е много суха.
А попринцип по-скоро комбинирана.

Но наистина, отсипи си и пробвай. От кожа до кожа има голяма разлика.
В ДМ от който го купих от 5-6 изложени цвята само 2 имаха тестери. Добре, че единия съвпадаше с моя цвят.

# 248
Аз днес пак го гледах Радиант лифт-а в Елитис, намален е на около 17.50лв. , но не знам защо ми се струва, че няма да пасне на засушаваща се кожа. Нещо не мога да се престраша да го купя. И сега като ви чета май доволните от него са с омазняващи се кожи. А сякаш ми се струва, че го спрягахте за суха кожа. Нещо се обърках.
Моята е суха, с фини линии и леки бръчки. Нямам никакъв проблем с него, даже в края на деня повече ми харесва от Lasting radiance на Римел.

# 249
Доволните от Радиант лифт с каква кожа сте?
Моята е мазна също.

# 250
Ще го мисля, момичета. Засега съм изключително доволна от Ластинг радианс-а на Римел.
Просто прекрасен и изцяло в съответствие с моите нужди. Получи се някаква симбиоза от пръв допир и не мога да се нарадвам на ефекта от фдт. Аз обаче си го смесвам с малко количество Афинитон и се получава просто перфектната за мен комбинация, а отгоре с римеслката пудра става още по хубаво. И изтрайва цял ден, без да мръдне. Чак не мога да повярвам, че открих точната комбинация за мен.

# 251
  • Пловдив
От Radiance lift-a аз имам коректора и не знам дали ще съм полезна с мнението за него, но според мен е добър за нормална към суха кожа. Не изсушава и не се впива. Сходен е с Wake me up (пак коректора) , но Wake me up според мен го превъзхожда.

# 252
Хм, ми казвайте ги тези неща по-рано Satisfied Щях да избера МФ пред Буржоа, но вече взех 1 2 3 преди седмица. Доволна съм, де. Даже много ми харесва, но така или иначе лицето ми лъсва в някакъв момент от деня. Но то май при мен е неизбежно това...

# 253
А пудрата на Римел за каква кожа е? Струва ми се, че не е подходяща за комбинирана/склонна към омазняване с тези блясъци.

# 254
  • вкъщи
Този фдт Радиант лифт къде е най-изгоден в момента? Сравним ли е с Лореал Тру мач като ефект?
Утре ще пробвам, но не искам да е поредната излишна покупка.

Общи условия

Активация на акаунт