Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 745
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Да кажа за черното олио на Балеа - да, нова е опаковката, но е същото според мен като качества. Сега е една златиста... Ще снимам утре, ако някой иска.

# 301
Купих флуида на Лореал с алое, моят е за суха и чувствителна кожа. Няколко пъти го пробвах - изключително приятен. Има млечна консистенция, бързо попива, много лек. За няколко минути има аромат - тип Инканто шайн Simple Smile По никакъв начин не се усеща алкохола в състава.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 09:12 от White Silence

# 302
Аз взех продукта на лореал за нормална и смесена кожа, за сега нямам проблем. Лек и приятен Simple Smile

# 303
  • Бургас
Да,хубав е продуктът на Лореал.

# 304
Интересува ме този лореал, за който говорите с алоето.. Става ли за самостоятелно носене, без да е необходимо слагане на крем от горе. Все пак се води флуид. Знам ли. Искам за топлите дни да не пляскам по 2-3 продукта един върху друг. Та ще ми свърши ли работа така?

# 305
Интересува ме този лореал, за който говорите с алоето.. Става ли за самостоятелно носене, ......
.....Та ще ми свърши ли работа така?
Мисля, че това е много индивидуално. Много зависи от нуждите на кожата ти.
Ако кожата ти е по мазна мисля, че няма да е проблем. Ако е нормална, за лятото евентуално също би могло.
Но всичко е много относително. Ако по принцип ползваш серуми и после не чувстваш нужда от крем би могло да се предположи, че и този флуид би ти бил достатъчен, но няма как да знаем със сигурност. Мисля, че най добре е познавайки потребностите си да прецениш сама. Защото на някой може да му е достатъчно, но това не означава, че и за теб ще е или пък обратното. Малко проба-грешка е работата, но, ако добре познаваш кожата си вероятността да сгрешиш не е много голяма.

# 306
Интересува ме този лореал, за който говорите с алоето.. Става ли за самостоятелно носене, ......
.....Та ще ми свърши ли работа така?
Мисля, че това е много индивидуално. Много зависи от нуждите на кожата ти.
Ако кожата ти е по мазна мисля, че няма да е проблем. Ако е нормална, за лятото евентуално също би могло.
Но всичко е много относително. Ако по принцип ползваш серуми и после не чувстваш нужда от крем би могло да се предположи, че и този флуид би ти бил достатъчен, но няма как да знаем със сигурност. Мисля, че най добре е познавайки потребностите си да прецениш сама. Защото на някой може да му е достатъчно, но това не означава, че и за теб ще е или пък обратното. Малко проба-грешка е работата, но, ако добре познаваш кожата си вероятността да сгрешиш не е много голяма.
Благодаря! Намерих го на 12 лева и на заплата обмислям този за нормална към комбинирана кожа. По принцип са ми определяли кожата с някакво апаратче, че е нормална към суха, но предвид, че ще го нося в топли дни ще заложа на нормална към комбинирана. Мисля, че ще е идеален. Само дано се задържи следващата седмица две на тази цена хаха

# 307
Флуида на лореал го ползвам самостоятелно.Правя реакция от повечето хвалени бюджетни серуми. А ако сложа два продукта, серум и крем следва кир ефект при нанасяне на фдт.

# 308
Ееей, ще ме изкушите с този серум въпреки спирта в него. Stuck Out Tongue Winking Eye
МаунтинКристал, къде го намери на 12лв.

# 309
mountain_crystal , аз чак сега се зачетох в опаковката и си коригирах горния пост. Не е серум, течна грижа е, дават го да се ползва след серум, или самостоятелно. Наистина е нещо различно и хубаво. Точно като се намазах първия път си помислих, че в много топло време е подходящо за хидратация вместо крем. Аз съм с нормална към суха кожа, но не понасям много натрупани продукти, кожата ми "протестира". Дори и да вземеш варианта за суха и чувствителна кожа, няма да съжаляваш, той не омазнява и не прави филм върху кожата, изцяло попива. Аз го слагам и върху шия и деколте. Със сигурност ще купя още веднъж. Simple Smile

# 310
  • Сливен
И мен ме зарибихте.За сухи бузи и леко омазняваща се кожа на Т-зоната на кой да заложа според вас?Освен спирала,червило и пудра не ползвам друг ,грим мисля да го ползвам самостоятелно.

# 311
Ееей, ще ме изкушите с този серум въпреки спирта в него. Stuck Out Tongue Winking Eye
МаунтинКристал, къде го намери на 12лв.
Не съм запозната със споделянето на връзки, ако не излезе така го копирай от връзката.. Съжалявам.
http://miraonline.bg/index.php?route=product/product&product … real+hydra+genius

# 312
....
Не съм запозната със споделянето на връзки, ако не излезе така го копирай от връзката.. Съжалявам.
http://miraonline.bg/index.php?route=product/product&pro … real+hydra+genius
Благодаря ти. Flowers Hibiscus
Той мисля и в Елитис е толкова или стотинки над 13лв., но около тази цена е. Обаче не знам дали още е намален там.

# 313
Да кажа за черното олио на Балеа - да, нова е опаковката, но е същото според мен като качества. Сега е една златиста... Ще снимам утре, ако някой иска.

AraBesqUe, това ли е олиото с новата опаковка(май не е излязло на поста ми на предната страница):
Скрит текст:

Доста се чудих, когато го купувах и сравнявах двете опаковки, като реших, че е то Simple Smile

И да направя едно уточнение за това:
Скрит текст:

Освен, че е по-малко като количество/30мл./ от олиото/100мл./, а е на една цена/около 7лв./, това е серум за изтощена коса, а не олио, прозрачен на цвят, като го размажа между пръстите е мазничък, но сякаш е по-леко от олиото.
Вчера си направих експеримент. Тъй като имам в момента и серума, и олиото, на измита, подсушена с хавлия коса, сложих от едната страна серума, а от другата - олиото, изсуших със сешоар и сравнявах. Олиото прави косата еднааа идея по-лъскава и жива, по-мазно е и миризмата му е малко по-трайна.
Ако трябва да избирам, бих избрала олиото, защото косата ми е с изтощени краища и боядисана. Но то е според нуждата на косата, може да дойде тежко за не толкова увредена коса.

# 314
  • Варна
Някой забелязал ли е, че формулата на Камуфлажа на Катрис е сменена или си въобразявам ?

Купих си наскоро един с леко променена опаковка. Като се опитам да го блендна с пръсти става на места кирлив и се рони. Винаги съм го блендвала с пръсти и се е нанасял гладко и без проблеми.

Взех си също Snapscara na Maybelline и действително удължава миглите, но се маха и само с пръстите на ръката, за лятото не знам ще издържи ли на жегите.

Общи условия

Активация на акаунт