Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 628
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Аз пък гледах видео на една уникална чернокожа, която си прави вълни от естествени ситни къдрици с помощта на curl formers - едни такива тръбовидни от странен материал форми за къдрене, в които се вкарва косата с помощта на пръчка. Много интересно и супер се получи при нея.

Ако ви е интересно, ще дам линк.

# 466
  • София
Аз пък гледах видео на една уникална чернокожа, която си прави вълни от естествени ситни къдрици с помощта на curl formers - едни такива тръбовидни от странен материал форми за къдрене, в които се вкарва косата с помощта на пръчка. Много интересно и супер се получи при нея.

Ако ви е интересно, ще дам линк.

Ако няма да те затрудни. Обожавам да гледам такива видеа, въпреки че не мога да си направя нищо от това сама. 😄😄

# 467
Аз освен, че си оскубах стабилно косата с тези "ролки", друго не постигнах. Grinning

# 468
Какво сте направили, 5 страници от сутринта? Joy Не мога да ви изчета Heart Eyes

Взех двуфазната розова вода на Нивеа и я пробвах току-що. Много ми хареса, беше 5,99 лв в Елитис.

# 469
Наскоро си купих няколко неща - някои по препоръки, други ей така.
Купих си спиралата Lash Sensational на Maybelline, която ми стана любима! Лесно се нанася, придава хубав обем и дължина, не се рони и още по-хубаво - и с вода, и с мицеларна вода се сваля много лесно и бързо! Много благодаря на тези, които ми я препоръчаха!
Скрит текст:

Серумът на Eveline - Advance Volumiere - най-накрая успях да си взема този 3в1 серум... Като основа за спирала е уникален! Самостоятелно също го ползвам когато съм вкъщи и ми струва, че миглите ми са по-дълги. Ще видим за по-дълъг период от време как ще се държи.
Скрит текст:

Нищо, че имах вече един Glow серум си купих и хидратиращ серум на Marion с хиалуронова киселина. По-лесно го разнасям от Glow-а, овлажнява приятно, даже със силната миризна свикнах, но не мисля, че ми е достатъчен. Биотенският серум за сега ми е на първо място.
Скрит текст:

Крем за лице с грозде за нормална до комбинирана кожа Garnier  - едно голямо разочарование.. Трябваше ми крем, защото когато пътувам, кожата ми има нужда от хидратация. Влязох в ДМ и даже не се сещам защо, но избрах този на Гарниер. Все едно се мажех с крема на Балеа с Aqua. Даже миришеше подобно. Трудно попива и оставя едно неприятно лепкаво усещане по кожата. Щях да го преглътна, ако не ми беше направил кир ефект. Щях да излизам, та реших да си сложа малко коректор върху крема и докато мацах с гъбичката гледам, че не стои както трябва. (Върху крема на Биотен с хиаурон съм слагала и коректор, и ББ крем - страхотно стоят.) Мацам да пробвам на друго място и ми прави още кир... Пълен ужас! Няма да повторя, но сега се чудя как да я измазвам тази гад...
Скрит текст:

Поднових си и мицеларната вода за комбинирана и чувствителна кожа на Гарниер. Тук няма засечка. А и балсамът за боядисана коса на Елсев е бомба! Grinning

# 470
  • Стара Загора
Аууу, че и аз го купих този крем! Дано при моята суха кожа е по-добре. Не знам защо реших да поръчам, но сякаш някой го беше похвалил. Confused

# 471
  • Пловдив
Ариа, наистина не е уместна такава ирония при обяснението за спойлерите. Още повече към човек, направил си труда да ни снима каталога.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 18:00 от marzeliva

# 472
Бихте ли препоръчали пудра за зоната под очите? Търся нещо, което да използвам върху коректор.

# 473
Аз използвам Stay Matte на Римел. Минавам съвсем леко и с малко продукт с по-малка четка.
Не мога да кажа, че не си личи. Личи си, но не толкова много.
Според мен няма пудра, нанесена под очите, която да не се впива във фините линии и да не си личи.  Освен ако не си 16+.

# 474
  • русе
Ревлон с нова опаковка на фондьотена ли са ?
Май и номерацията е с промени.
Мразя им промените , объркванията са за нас клиентите..

# 475
Не мога да си спомня тази маска ли беше хвалена тук:
https://www.beauty.store.bg/p235700/garnier-fructis-oil-repair-3 … oshtena-kosa.html

Видях я в Елитис на промоция и я грабнах импулсивно, дано да се разберем с нея.

# 476
Ей тази е мацката с ролките, за която ве писах.

https://youtu.be/F6l12DaKVB0

# 477
https://www.beauty.store.bg/p235700/garnier-fructis-oil-repair-3 … oshtena-kosa.html

Аз я купувам за 2ри път. Доволна съм. На каква цена е в Елитис?

# 478
Ариа, наистина не е уместна такава ирония при обяснението за спойлерите. Още повече към човек, направил си труда да ни снима каталога.
Благодаря ти за забележката, ще си посипя главата с пепел най-прилежно.

И за да не е само спам, да похваля матиращата база на Флормар. За цената си е чудна. ФДТнсе държи много добре, порите са ОК. Сега не очаквам чудеса за 10 лева, но е прилична. Взех я инцидентно, но ще си я ползвам.

# 479
Скрит текст:

Аз я купувам за 2ри път. Доволна съм. На каква цена е в Елитис?

Струваше 6.40, но не погледнах докога е промоцията.

Общи условия

Активация на акаунт