Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 545
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
ВечеПетя, косата ти чуплива ли е или си е къдрава? Моята е чуплива и трудно ми пасва нещо....

# 646
ВечеПетя, косата ти чуплива ли е или си е къдрава? Моята е чуплива и трудно ми пасва нещо....
Между чуплива и къдрава 😁
Сериозно, косата ми е на периоди... Ту е къдрава като на негърка, ту се поизправя и става чуплива. Даже и фризьорката ми се чуди. Не знам от хормони ли, що ли...
Но в тези два продукта съм сигурна. И в двете ми трансформации са ОК за косата ми.

# 647
Между чуплива и къдрава 😁
Сериозно, косата ми е на периоди... Ту е къдрава като на негърка, ту се поизправя и става чуплива. Даже и фризьорката ми се чуди. Не знам от хормони ли, що ли...
Но в тези два продукта съм сигурна. И в двете ми трансформации са ОК за косата ми.

Ще се пробват значи Wink Благодаря ти Simple Smile

# 648
Момичета ползвате ли интимни гелове и от кои сте доволни?

# 649
  • София

Доволна съм от Жая и количеството е доста, Everyday, Билка, Лактацид.

# 650
  • Варна
Кремът за къдрици на Балеа никак не ми харесваше. С чуплива коса съм. Просто някакъв никакъв.. преди доста време го имах, но споменът ми е за нещо неприятно.
Интимен-ползвам Лактацид, взимам голяма опаковка с помпа, мн по-удобна ми е. Имах и Жая за бременни, много ми допадна, имаше лек, ненатрапчив аромат /не съм бременна😛/.
Лимитката руж на Есенс го издирвах под дърво и камък тук /Варна/. Накрая по случайност срещнах представителката за Варна, докато зареждаже единия регал в ДМ. Бил доставен само в два магазина, по 2 бройки?! Потресен съм 🙄Ще се поръчва от Додис, няма как,с доставката почти колкото ружа.
 Нещо ефективно за избелване на зъби дали може да се намери в Дм или Лили?
Фотоепилаторът с точки /на Филипс/ дали е ефективен? Мн бързо ми растат космите на краката, побъркват ме.

# 651
Това същият епилатор на Филипс, който е почти 1000 лв в Технополис ли е? Нещо не ми се вярва май.

# 652
Това същият епилатор на Филипс, който е почти 1000 лв в Технополис ли е? Нещо не ми се вярва май.
Филипс имат доста модели фотоепилатори.Цената варира заради екстрите на всеки модел, но принципно действието им е едно и също.
Да, уредът работи при доста от ползвателите , при мен направи чудеса.Ползвам сходен модел от 5г.

# 653
  • Варна
Ааа не, те са няколко модела. Този го засичах в няколко други магазина и цената беше около 150лв. нагоре /нещо такова/. Тя разликата, ще се компенсира с парите дадени за закупена стока де, но все пак, не е на вятъра.
ДХ3 супер, благодаря за отзива ✌️

# 654
Не съм запозната с тези машинки, затова попитах. А днес някъде ми излезе реклама точно на фотоепилатор Филипс и цената беше над 900 лв, а изглеждаше почти по същия начин. Благодаря!

# 655
  • Стара Загора
Тези, които са над 900 лв, са Philips Lumea Prestige. След като тук в темата за фотоепилатори на Philips прочетох, че доста имат по-базовите модели и вършат работа, не се чудих много си и взех малко по-нов модел от този в ДМ (от промоцията в Кауфланд - 97/00), беше 399,90 лв.

Кремът за къдрици на Балеа преди го използвах, моята коса е по-скоро чуплива и в краищата се образуват къдрици, не беше толкова лош, но миризмата не ми допадаше много.

# 656
Единствения, от който съм доволна и мога да препоръчам, е този на Себамед.

# 657
Филипс имат доста модели фотоепилатори.Цената варира заради екстрите на всеки модел, но принципно действието им е едно и също.
Да, уредът работи при доста от ползвателите , при мен направи чудеса.Ползвам сходен модел от 5г.

Този тип уреди не се ли предполага, че след определено време ползване спират да растат нови косми, или аз нещо не съм в час? Зачудих се, защото казваш, че го ползваш от 5 г. ... не се ли предполага за това време вече да са спрели да растат космите?

# 658
Последните 3 години използвам само розовия на Лактацид. Пробвала съм и зеления и оранжевия, но розовия ми е фаворит.

И да похваля памучните тампони за лице на Бевола (марката на Кауфланд).
120 са на цена лев и нещо. Не се късат, не се разпадат, не боцкат. Смятам, че са супер попадение, като бройка, качество и цена. Няколко вида бяха, аз взех в синята опаковка. Нещо не намирам снимка в интернет, ако някой е заинтересован, утре мога да кача снимка.
Другите, които и преди съм препоръчвала са тези на Pompon. А тях между другото скоро видях да се продават и в Джъмбо.

# 659

Този тип уреди не се ли предполага, че след определено време ползване спират да растат нови косми, или аз нещо не съм в час? Зачудих се, защото казваш, че го ползваш от 5 г. ... не се ли предполага за това време вече да са спрели да растат космите?
Прави се поддръжка , космите не спират да растат завинаги.
Вече правя процедура 2-3 пъти годишно, би трябвало да е всеки месец.
При всеки различно влияе.
Извинявам се за спама.

Общи условия

Активация на акаунт