Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 541
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен
Изключително съм доволна от фотоепилатора на Филипс,моя е купуван от Кауфланд миналата Коледа с точки за около 500лв,модела е 1995 ако не греша.Първо космите спират да растат ,но си трябват поддържащи процедури,второ имах сериозен проблем с подкожните косъмчета,вече е решен.

# 661
Alexa, аз съм доволна от Лактацид, най-вече този, който е със зелен етикет /fresh/.
п.с. моля, препоръчайте ми някакви маски за лице срещу проблемна кожа. Излизат ми отвратителни подкожни пъпки, около периода на МЦ, искам поне да ги облекча, че заради тях кожата ми става двойно по-мазна...

# 662
Момичета, препоръчайте гел, сенки за вежди?
Също така спешно за пърхут и заплитаща се суха коса, някакви ефикасни продукти 🙄

# 663
  • Варна
За вежди препоръчвам моливите на NYX. Преди време съм купувала спирала на Катрис, тя също беше хубава.

# 664
Охх аз пак да попитам за ружа-хайлатър на есенс good vibes, много ли е шимърен, исках да видя мостра, но нямаше та сега не знам дали да го поръчам онлайн. Предимно за руж мисля да го използвам.

# 665
  • София-Младост
Търсих в два ДМ маската за сън и няма...дали вече не ги предлагат?

# 666
  • Варна
Търсих в два ДМ маската за сън и няма...дали вече не ги предлагат?

Коя, на Mixa ли?

# 667

Скромно от мен. Хайлайта го взех, защото много го хвалят и да наистина е хубав. Соления спрей го взех за оформяне на къдрици, искаше ми се да взема крем за къдрици, но не можах да намеря такъв в ДМ, знам, че в професионалните магазини има, но са скъпи. Пробвах го, добре оформя, предвид, че аз съм с чуплива коса, ще видим колко ще издържат къдриците.

Ето този крем за къдрици ползвам аз и съм доволна. Ползвам го и като термозащита. 5-6 лв струва някъде.

# 668
  • София, България
Момичета, моля кажете ми каква е цената на фотоепилаторът в ДМ и колко точки ми трябват, за да го взема на тази цена?

# 669
324,90 лв. с 10 точки

# 670
Някаква разпродажба на избрани продукти на Есенс, в някои магазини на ДМ:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/krasota/lice/razprodajba-dekorativna-kozmetika

# 671
изпуснала съм нещо за какво става въпрос, какъв фотоелатор в ДМ?
Тайга почистващото мляко на микса изушава ли ти кожата?

# 672
  • Стара Загора
Цена 1 лев. сякаш не съм виждала. Предполагам няма да има други продукти намалени, освен скоро отпадащите от асортимента, които ги има на сайта на Essence. Поне аз само тях видях като ходих последно.
Червилата май бяха 3лв. и стотинки.

Това е програмата с точки на ДМ, от която може да се купи фотоепилатор, четки за зъби, сешоар, тример, уред за бебешка храна и уред за прически. Аз днес ще ходя за четките. Някой да си ги е взел?

Скрит текст:
Добре, че се намери от къде да взема точки, иначе не виждам как щях да ги събирам, при положение че нищо не си търся в момента. Служителите дават на свои хора май колкото искат точки, поне така разбрах, ама това е нещо нормално

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 15:46 от ❇Sisi_91❇

# 673
Аз ги събрах вече точките 😆 Днес взех още едни металически сенки и палитрата Ню Йорк, тези дни ще се спретна с тази комбинация.

Арабескче, червеното категорично за мен е керемидено. Ако търсиш наситено червено няма да ти допадне. Ако имаш с какво да го комбинираш е ОК. На мен обаче такива цветове не ми стоят и го пропускам.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт