Пазаруване от LC WAIKIKI тема 2

• 68 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Много благодаря, няма да се мъча повече, още в понеделник ще отида в офиса. С наложен платеж съм платила. Но предполагам не е проблем да ми ги върнат в картата.

# 481
Аз три пъти връщах в офис, докато се усетя, че парите от lcw портфейла може да си ги прехвърля по сметката. Така и направих и се спря драмата.

# 482
Много благодаря, няма да се мъча повече, още в понеделник ще отида в офиса. С наложен платеж съм платила. Но предполагам не е проблем да ми ги върнат в картата.
Задължително попълни и сложи вътре бланката за връщане, носи също другите листи, дето са като товарителница, за да сканира от там служителя на Спиди ваучера за връщане.

# 483
Аз не съм попълвала нищо. Просто отивам в офис и казвам, че искам да върна нещата. (Нося същия плик с дрехите и листите вътре). Там го запечатват пак и готово.

# 484
Това имам предвид, да се носят листите. А не единия от тях отбелязваш какво връщаш, то си е написано там, гърба на фактурата мисля, че беше.

# 485
Върнах я още днес . Добре, че открих темата, всичко стана много бързо, а аз вчера се мъчех като грешен дявол..Та много се разочаровах защото чантата съм я виждала на живо, но много бързах и не успях да я купя. На следващия ден вече затвориха всичко. Но въпреки всичко я огледах добре в магазина. Тази,която пристигна вчера беше на няколко места с лепило, по дръжките, по самата чанта,все едно е правена в час по трудово..Иначе детето ми е облечено главно от там и съм супер доволна.

# 486
Здравейте, записвам се и във вашата тема. Пазарувала съм от магазина в мола за децата на много ниски цени. Понеже идва нов сезон, мола е затворен реших да поглена в сайна. Пълна скука и от цени и от наличност. Така ли е по принцип, или нещо уцелвам кофти момент.?

# 487
  • Плевен
Скрит текст:
Здравейте, записвам се и във вашата тема. Пазарувала съм от магазина в мола за децата на много ниски цени. Понеже идва нов сезон, мола е затворен реших да поглена в сайна. Пълна скука и от цени и от наличност. Така ли е по принцип, или нещо уцелвам кофти момент.?
Така си е .

# 488
Предлагането е ограничено, цените на някои артикули са добри, купих маратонки 2 чифта по 17 и 20 лв. последни бройки, това преди 2 месеца, доволна съм, но трябва да се следи и да, предлагането, изборът са ограничени.

# 489
Здравейте! В събота получих пратка, но туниката, която поръчах за мен, се налага да я върна - въпросът е, че дойде с отрязан етикет и скъсан плик. Не съм я прала, не съм я носила, етикетът си стои в пакета, но ще ми приемат ли рекламацията, или да очаквам проблеми и да не си правя труда да я връщам? Thinking

# 490
Здравейте! В събота получих пратка, но туниката, която поръчах за мен, се налага да я върна - въпросът е, че дойде с отрязан етикет и скъсан плик. Не съм я прала, не съм я носила, етикетът си стои в пакета, но ще ми приемат ли рекламацията, или да очаквам проблеми и да не си правя труда да я връщам? Thinking
Попитай тях. Пиши им или се обади на безплатния телефон.

# 491
Винаги в моите пратки(поне 5 досега) блузи,рокли и дънки идват с наполовина срязани етикети. Вчера намерих такъв срязан етикет ... Ако туниката е здрава, добре изглеждаща - пери, пробвай и реши дали ще я задържиш.

# 492
Не говорим за срязан наполовина етикет, а за прерязана връзчицата, дето се закача за дрехата, туниката ми е голяма - затова искам да я върна. Притеснява ме единствено фактът, че не аз съм прерязала връзката, и ако това е причина да ми откажат рекламацията....

# 493
Аз бих върнала, но ако се опасяваш, първо говори със служител от кол центъра.

# 494
  • Пловдив
Дрехи ,които ще се връщат не се перат !

Общи условия

Активация на акаунт