Пазаруване от LC WAIKIKI тема 2

• 68 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Помните ли дали миналата година имаше някакво намаление на детски дрехи за 1 юни?

# 496
Момичета, поръчвали ли сте от турския сайт? Има страхотни неща, а тук скръб ... Предполагам, че трябва до адрес в Турция и след това с превозвач.

# 497
  • София
Началната страница започва с този сукман. Но не мога да го открия, дали го има или е просто снимка

# 498
Началната страница започва с този сукман. Но не мога да го открия, дали го има или е просто снимка
Няма го в българския сайт, този линк е от турският https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/3973866/673164
Общо взето, в бг сайта май качват старите колекции, каквото е останало...

# 499
Сайтът им като цяло е пълна трагедия, но не мисля, че качват стари неща. Миналата година купих детски рокли, които гледха в сайта близо 2 месеца  преди да ги заредят в магазина. Явно са просто различни търговци.

# 500
  • София
Честит празник на всички 🤗
Да ги похваля за бързината. В петък сутринта пуснах поръчка - днес куриерът ми я достави. Доволна съм, само една от детските тениски ми се струва умалена. Чорапите с плодчетата са готини 😉
https://www.lcw.com/bg-BG/p/socks-0SA711Z8-J1W

# 501
Моята поръчка също е от петък сутринта, но все още нямам никакво известие за нея. А така ми се искаше днес да дойде.

# 502
Детските момичешки дрехи умалени ли са? За момиченце на 1г. и 9мес. размер 18-24 или 24-36 да поръчам?

# 503
За мен са уголемени и то доста.
Вървете в магазин и се ориентирате в размерите.

# 504
Детските момичешки дрехи умалени ли са? За момиченце на 1г. и 9мес. размер 18-24 или 24-36 да поръчам?
Според мен 18-24, ако детето не е доста по-едро.

# 505
Е аз ако мога да отида до магазин няма да питам тук! Поръчах по-големите, май сгреших. Детето не съм го виждала на живо, и като дойдат пак няма да мога да се ориентирам много...

# 506
  • Сливен
Здравейте,момичета!В понеделник си пуснах първата поръчка с наложено плащане,днес и проверявам статуса излиза "чака изпращане",проблем ли има според вас?

# 507
Не, до 2-3 дни ще я изпратят. Това означава. Simple Smile

# 508
За първи път ще връщам част от поръчка. Искам куриер да я вземе от дома. Но стъпките обяснени в сайта и на една листовка в пакета са различни. През сайта попълних заявка за куриер, но не съм сигурна дали се получи защото нищо не изписа, показа. На листовката пише да се пише на имейл на Спиди...

# 509
Не е много сигурно, че ще дойде куриер у дома. Ако имаш възможност, иди лично до офис и предай пакета.Има процедура по генериране на товарителница за връщане, прави го служителят в офиса на Спиди, сканира листа с формуляр за връщане/получен с пратката/.

Общи условия

Активация на акаунт