Влизам и разбирам, че едно слънце е родено днес.
Ивчееееее,
от здраве и любов да не се отърваваш и ти, и с-вото ти.

Премиера втора нещо не ни оправда особено очакванията. След въпросната премиера втора, имаме и втора пресконференция че от първата посланника им беше по мил и нищо не разбрахме, не че и от повторението сме чули нещо

Изводът е че Чачослав следващия път трябва да обяви нещо скандално, да вземе Дуда и да я нареди на първия ред която да му праща въздушни целувки или и аз не знам- тогава гарантирано жълтурите ще са там под строй 
И в крайна сметка се оказа че жълтурите които мрът да си пълнят парцалите с клюки и новини за Ча когато има истинско събитие предвид продуцента на проекта и редките появи на Ча сега отказаха да го отразят - парадокс
Може и да дрънкам разни али-бали но че се случват нелогични неща е факт 

Бел , моята личност кви ги дрънка , нали ви казах на себе се чудя , това е форум за споделяне . Нашия е в състояние да те обърква , те подлужда .
Настроение говори с журналята , впрочем на паркинга видях само един репортер , не беше блъсканица . Замотаха се , ако бяха намерили колата щяха да им пожелаят приятна вечер но пак щяха ги нащракат . По този репортаж контакта мернах дискусия.
Излезе хабера битти ашк може да е имало 
Сохо , мохо нямат жал

Има и сериозни издания не са само жълтите парцали. Ча и Енгин си акаунти в социалните мрежи. Друго си е да го раздъвчат за масова употреба, но са предпочели да гушнат по някоя пара...

театри ,премиери ,изненадващи конференции . Никъде не беше обявена предварително .
Е, тоз филм мина и го пропуснах, но като ви прочетох постовете в събота следобед се сетих какво съм щяла да гледам.

Значи, забелязала съм че в турция точно недостатъчите си подчертават сакън някой да не ги пропусне. Всичките с високи и широки чела лъснали като месечини опънали едни коси назад. На Сера чак плешивите и слепоочия лъщят като се опне, пък Хазал с нейното тясно чело замацва един бретон на една страна през половината му и съвсем го скрива
Ние обвиняваме стилистите но те в ежедневието на хората които обличат нямат думата.

Мишо е китка пред този .
КО ми падне шЪ забрай за тая , пък и въпросите нема му се разминат . Ама нищо не казвате репортера не им зададе редовния въпрос за сватба и чаавета . Знаят къде да дебнат трябваше колата да снимат да видим с аудито ли е ? 
Препоръчани теми