ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Хелоууууу. Party
Влизам и разбирам, че едно слънце е родено днес.
Ивчееееее,
Скрит текст:
love001 от здраве и любов да не се отърваваш и ти, и с-вото ти.
Промо.

# 106
  • Варненска клюкарка
Надее благодаря ти Hug

Какво промо, някакъв си афиш или как да го нарека newsm78 Премиера втора нещо не ни оправда особено очакванията. След въпросната премиера втора, имаме и втора пресконференция че от първата посланника им беше по мил и нищо не разбрахме, не че и от повторението сме чули нещо Laughing

# 107
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Почнаха да правят пресконференции от затворен тип. Mr. Green

# 108
  • Варненска клюкарка
Мишови излизали от клиника в Нишанташъ... Съмнявате ли се какво са гледали там двамата, аз не.

https://medyanotu.com/hazal-kayadan-akillara-hamile-mi-sorusunu- … -klinik-ziyareti/

Превода с Гуги
Преди около 2 месеца, омъжена за бляскава сватба, в която присъстваха много имена от света на изкуството, е Хазал Кая - бебето на двойката Али Атай? Както е известно, въпросът „дали Hazal Kaya бременна inden за дълго време не излиза от дневния ред на списанието. Снимките на Хазал Кая със съпругата му Али Атай, напускащи клиниката в Нишанташи, върнаха същия въпрос на ум.

Дали Хазал Рок е бременна?
Двойката на Хазал Кая-Али Атай се омъжи за великолепна сватба, вчера лекарят излезе от очите си в Нишанташи. Хазал Кая, който изразяваше очакването си да бъде бременна през последните седмици, беше доволен да каже „Благодаря ти много, лесно идвам“.

Почнаха да правят пресконференции от затворен тип. Mr. Green
Joy Joy Joy
Ами така се оказа hahaha Изводът е че Чачослав следващия път трябва да обяви нещо скандално, да вземе Дуда и да я нареди на първия ред която да му праща въздушни целувки или и аз не знам- тогава гарантирано жълтурите ще са там под строй Laughing
Шегичка tooth
Както ви казах обаче се говори че в тази "липса на интерес" у много журналисти към родния им световен проект, (чудех се дали да не кажа хит) се дължи на lвлиянието и парите на родни мастити продуценти което спомага за добрата им комуникация с журналисти работещи в медиите. Някои собственици на филмови студиа дори сами притежават национални медии, същите вероятно палят защото Нетфликс им хапе парче от баницата, или най малко провокира огромен интерес у актьорите и съответното желание да работят с Нетфликс Wink И в крайна сметка се оказа че жълтурите които мрът да си пълнят парцалите с клюки и новини за Ча когато има истинско събитие предвид продуцента на проекта и редките появи на Ча сега отказаха да го отразят - парадокс #Crazy Може и да дрънкам разни али-бали но че се случват нелогични неща е факт newsm09
Аз все още имам надежда за няколко снимки на Ча или няколко изречения, ако не, дано Гинчо да пусне нещо Praynig

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 17:50 от Беллора

# 109
  Честит  Рожден ден Бел bdbaloni  
 Здраве и късмет на теб и твойте  близки  Hug

Подаръка

https://vk.com/cagulsoy?z=video461868951_456244328%2F394a8d5d118 … -101396376_142879
  двойна наслада

Цитат
в крайна сметка се оказа че жълтурите които мрът да си пълнят парцалите с клюки и новини за Ча когато има истинско събитие предвид продуцента на проекта и редките появи на Ча сега отказаха да го отразят - парадокс #Crazy Може и да дрънкам разни али-бали но че се случват нелогични неща е факт newsm09
Аз все още имам надежда за няколко снимки на Ча или няколко изречения, ако не, дано Гинчо да пусне нещо Praynig
Дрънкам разни али - бали  Joy Joy Joy  Бел  , моята личност кви ги дрънка  , нали ви казах на себе се чудя  , това е форум за споделяне . Нашия е в състояние да те обърква , те подлужда .

Преди щях да кажа абсурд се покаже и говори с коя си ляга ,  сега ни дойде като гръм от ясно небе  newsm09    Настроение  говори с журналята  ,  впрочем  на паркинга видях само един репортер , не беше блъсканица .  Замотаха се  , ако бяха намерили колата щяха да им  пожелаят приятна вечер  но пак щяха ги нащракат .    По този  репортаж контакта мернах дискусия.
 Фащането за ръце не си пада по такива демонсрации не значи че няма ашк . Току виж това направил .
  Бяха сложили фото на кака  с един фотраф   , гадже  или  просто приятел  не знам  рускините писаха тогава са в период на криза в Отношенията с Ча  Joy   Излезе хабера битти ашк може да е имало  33uu
 Ча каза непрекъснато пишат такива новости няма да им се обяснява в подробности .
 Как не ги питаха за сватба и чаавета редовния въпрос .  Като  им е паднал го питат  за важните срещи в Америка .    Неговата кола ли са били аудито  , брех това ауди по засконсперирано  от Ча   кО ми сфащате мисълта .

Случват се нелогични неща . От къв зор напрайха пресконференцията като няма нищо за почитателите . Егати строго  секретната конференция  Mr. Green ooooh!     Сохо , мохо нямат жал  Crossing Arms Crossing Arms
 Още се надяваме да  пуснат  нещичко .

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 23:54 от femmi2

# 110
  • Варненска клюкарка
Фемо благодаря Hug

Бяха екип от двама- един репортер и операторът който снимаше, даже репортерът казва на онзи да снима госпожа Дуйгу  Laughing

Ще намерят начин да се пише за него, гаранция няма да оставят така нещата Peace Има и сериозни издания не са само жълтите парцали. Ча и Енгин си акаунти в социалните мрежи. Друго си е да го раздъвчат за масова употреба, но са предпочели да гушнат по някоя пара...

# 111
Дуда не е сквикнала на медийно внимание   ,щото преди никой не я знаеше . На яхтата го налази от масата ,а той  ръчкаше тела .   Асансьора колкото  са луди двамата  няма да прават сеир и шоу  . Ча да го направи трябва  бая алкохол да  изпие  не му пука ще е по страниците .    За него иска се пише  за актьорството не за лични неща .  Случката с паркинга и театъра е факт .   Целуфан  с тоя грозофил нема да понесЪ #Crazy Sick Sick

Сериозните издания дано пишат нещо за прословутата конференция .

Излизат от клиника в Нишанташъ  , ясно кво са прайли там  преглед на състоянието . Като свърши НИ ще се разбере .

Бел видя ли си поздрава  , дано съм уцелила подаръците

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 20:49 от femmi2

# 112
  • Варненска клюкарка
То и с тениската в профил и личи че има корем Peace А и за да тръгне нахилена на доктор с половинката си и въпросната полонвинка  цъфнал до ушаците, работата е ясна. Даже вчера като гледах видеото на мишо много му се искаше да се похвали но тя го пресече hahaha

# 113
Гуги не му е силата турския  наистина ли са посетили клиника в този район ?  Ча го бяха првели Хасан Joy  
 Превода при рускините го минах набързо.
 Проекти няма да има скоро при това състояние . Като роди ,възстанови ,поотрасне бебока . Както казах може се съчетае стига да иска да си хареса нещо и да я търсят за роли .  Ако е имало планове за ХазаЧаг ще почакат . Тоя отговор ще разберете кога я питаха на премиерата .  Бързо забременя ,на сватбата и нямаше нищо гаранция . Като филмите .
Интервюто на ХазаР не можах да го гледам ,но у форума чета че няма общо с Гала . Както предполагах няма  се дигне дойде до тук за Преди Обед .
Марги ,ако намине да издири ако са сложили интервюто по бТВ  да го метне тук . Flowers SunflowerFlowers Tulip

Какво ще дават след Майка ,дано е нов и да ни хареса . Тези четох ,че Фатих Аксой отново е привлякъл Джансу Дере . Познайте кой канал ще излъчва дизито ,този на бившия мъж на Шейма Субашъ   . Бизнеса си е бизнес ,оная не знам с кво остана след развода .Гаджето й е италиански диджей . Ча беше грозно набутан в тази история . Мина и замина .

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 22:54 от femmi2

# 114
  • Варненска клюкарка
Айча Heart Eyes Такъв модел панталон като на първата снимка и стои по-добре от белия на предишната и изява. Само дължината нещо... Thinking
Е, значи все пак може да излязат няколко снимки, ама на най-важния няма все още Crossing Arms

# 115
От конференцията ли е Айча ? Хубава е  харесвам и  косата.  Нямам такава ,ама пусто трудно расте .  Всичките едно и също говорят за сюжета ,наизуст го научихме . Снимки искаме да им се радваме ,нашия направо си мина лимита Joy театри ,премиери ,изненадващи конференции . Никъде не беше обявена предварително .

# 116
  • Пришълец
Феми,

https://ladyzone.bg/video/videa/turskata-zvezda-hazar-ergjuchlju … -gimnazijata.html

https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/hazar-ergjuchlj … -mnogo-filmi.html

А на мястото на Майка ще дават Сълзите на Джанет или нещо подобно беше... Главните не са ми познати отпреди и не си направих труда да им запомня имената, но пък разбрах, че участва Юсуф Акгюн.
Чета тези дни ”ще гледате ли новият сериал с Чаатай Улусой” и помислих, че ще пускат Ичерде, (въпреки, че заради жанра изпитвам съмнения дали това някога ще стане),  а като продължих по-надолу става ясно, че имали предвид Делибал hahaha Е, тоз филм мина и го пропуснах, но като ви прочетох постовете в събота следобед се сетих какво съм щяла да гледам. Joy

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 23:39 от Maргaритa Н

# 117
  • Варненска клюкарка
Марги не си изпуснала много hahaha

Фемо пише че е от пресконференцията. Колко по-добре изглежда с пусната коса Heart Eyes Значи, забелязала съм че в турция точно недостатъчите си подчертават сакън някой да не ги пропусне. Всичките с високи и широки чела лъснали като месечини опънали едни коси назад. На Сера чак плешивите и слепоочия лъщят като се опне, пък Хазал с нейното тясно чело замацва един бретон на една страна през половината му и съвсем го скрива ooooh! Ние обвиняваме стилистите но те в ежедневието  на хората които обличат нямат думата.

Леле мале doh

# 118
Цитат
Вечерняя бомба! Журналисты передачи Gel Konuşalım утверждают, что Хазал Кая, которая была в клинике вместе со своим мужем, действительно беременна. Однако срок очень маленький, поэтому Хазал боится сглаза и пока не объявляет официально. Кроме того, журналисты утверждают, что беременность спланированная. Хазал и Али "подгадали" ее к окончанию сериала Наша История, после чего они отправятся в Лос-Анджелес, где Хазал останется до родов. Ребенок пары родится в США, где актриса собирается задержаться на некоторое время. Правда это или нет, узнаем совсем скоро.
Нося ви вечерна бомба  - наЩА  по думите на журналиста е хамиле и ще ражда в Америка . След НИ ще заминат с Мишо .  Много обичат да ходят там звездите , хеле пък нашите хора .  Ще видим колко е вярно  това за Щатите .

Мале Хазар и нейният дядка  #Shocked #Shocked   Мишо е китка пред този .
Марги , как дръста шаманката , не я оставам на мира пък и нашия   зимам точилката и ги почвам  hahaha КО ми падне шЪ забрай за тая  , пък и въпросите нема му се разминат .  Ама нищо не казвате  репортера не им зададе редовния въпрос за сватба и чаавета .   Знаят къде да дебнат  трябваше  колата да снимат да видим с аудито ли е  ?

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:16 от femmi2

# 119
  • Варненска клюкарка
Каква е хубава Хазал на колажа с Ча Heart Eyes А на Айча много и отива белият цвят Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт