Зейнеп няма да умре ще участва през новите сезони . Фраг ни отпуснаха .

Баджаначке нерде си ?
На мен ми е скапано, отпуснато . Не само аз като минах подфорума други хора така се чувстват . Братчеда мислим ще пътува дълъг полет .
Нямам желание да го преглеждам със субтитрите, започнах но се отказах, ще видим, може би след празниците. Разочаровах се

безвкусицата боде очите ,кефят ме двамата 

Керо изневерил , подписали договор да бъдат 3 години или 4 после битти ашк . 

И аз като тях не вярвам за Миконос, какво ще дири Ча там, направо ще си умре от скука да кисне по цял ден в басейна. Нито морето става да се топне в него, не върви и да се изтъпани да лови риба... А и рускините писаха нещо много интересно, собственичката започвала да следва в Инста или лайквала или поздравявала нещо си там съответната звезда която и гостува, така че пак не познаха жълтурите
Веднага са я прецъкали да видят дали случайно не е харесала Ча
А като се има предвид че в този хотел се изсипват сума и турски звезди Ча баш там ще отиде, да бе
Много са се объркали жълтурите. Сера и Керо са по луксозните почивки, Ча е по палатките, водоемите, риболова, яхтичката си и така...
Мен най ме шокира това 

Дуда можеше да я гримира друг, но не, гримира я гримьорката на булката
На паркинга не само че не хукна да бяга, а вървеше по петите и сякаш да я предпази, видимо тя беше по-смутена. Всъщност той никак не изглеждаше смутен, даже беше се наперил като петел

Препоръчани теми