ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Радваме се Ча участва във фантастика  със световна компания  . Сюжета ,герой    кво ще измислят през новите сезони .  Както го разказвате Rolling Eyes
Зейнеп няма да умре  ще участва през новите сезони . Фраг  ни отпуснаха .

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 21:40 от femmi2

# 241
  • Варненска клюкарка
Ее Фемо гледай го, аз само изказах първите си впечатления, на теб може да ти хареса повече Peace

Не знам къде го гледаш, ето тук си е на турски. Сцената която те интересува е в 6-та серия
https://vk.com/ulusoycagatay?z=video-151294833_456240533%2F1f02b … l_wall_-151294833

Тука е с руски дублаж и в шеста няма такова нещо, номерацията ли са объркали що ли 33uu
http://fanserials.band/42406-zashchitnik-2-sezon-6-seriya.html

# 242
Ще го изгледам Бел ,харесвам фантастика  . Троновете пуснаха новия последен сезон . Там нещата са различни . Не съм гледала всички но ми разказват ,който го е гледал .  Очакванията са  големи ,особено като си го чакал  дълго .
Объркали са номерацията рускините . Оригинал е 6 - ти епизод .

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 21:38 от femmi2

# 243
  • Варненска клюкарка
Аха, разбрах как става, нищо не е объркано, трябва да се цъкне на субтитри Peace

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 21:07 от Беллора

# 244
Ехаааа ,супер фото Heart Eyes Баджаначке нерде си ?
Изкажи мнение ако си гледала  някой епизод .  Тук си във виртуалния си дом , гушкам те Hug HugНа мен ми е скапано,  отпуснато . Не само аз като минах  подфорума  други хора така се чувстват . Братчеда мислим ще пътува дълъг полет .

Материал има не може се оплачем и сесия излезе .

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 22:37 от femmi2

# 245
  • Варненска клюкарка
Те май снимките са по-интересни Rolling Eyes Не знам, дано това да не се окаже провал. Докато от първия сезон имаше сцени за които се сещах и можех да преразкажа, във втория нищо, ама нищичко не ме впечатли Rolling Eyes А Ча преиграваше #Puppy dog Нямам желание да го преглеждам със субтитрите, започнах но се отказах, ще видим, може би след празниците. Разочаровах се Rolling Eyes Мисля че и за любителите на фентъзито ще е така. Ако да кажем в първия сезон имаше минимум някакви евтини ефекти, във втория нямаше никакви, какво фентъзи е това, само на хартия ли, кой ще баламосат с това Shocked През цялото време раСождаха някаква бабка, която дори не разбрах каква е и откъде дойде. В трепането на безсмъртните нямаше никакъв стил а там трябваше да е кулминацията... Скука. Не искам да излизам права, дано не съм и сезонът да има голям успех Praynig

# 246
 Първи сезон за мен  е по - забавен . Да не избързвам докато не съм изгледала втори . Ча ако не играе добре ще си кажем  , какво като ни е патрон на черното не казваме бяло !
 Рюя е интересен образ . Минах през Бурчиновата тема там  се радват  на героинята  провокативна ,лоша . Целуваха се с  Левент .
Дано има успех  може да не го аресат втори сезон .

непубликувано от първата премиера  Heart Eyes   безвкусицата боде очите  ,кефят ме двамата YumYum
 Пазят за себе си лични  , някой фен след време ще извади  фото .  От сватбата  има такива ,които няма да видим .

конференцията  Сохо бар

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 10:14 от femmi2

# 247
  • Варненска клюкарка
Боядисах яйцата но повече боя има по мен Crazy

Ертука им сигурно се пукат от яд, какви парици изпуснаха за тази сценка Laughing

А това и аз да си го запазя, че не се знае скоро дали ще изглеждат така, много са хубави тука,  само за 5 месеца след тази снимка и двамата станаха двойни ooooh!
Така е Фемо, ако щяха да показват от сватбата досега да са го направили, за съжаление и аз мисля че няма да ги видим

# 248
 Боядисахме яйцата  , манджите са готови    още неща остават за вършене.  
 Тази сценка нищо  не е Хакан сънува  Лейла и Зейнеп  , у първи сезон  Сем изпусна си напълни джоба . Нека им бетер моралисти .

Ча сега е във форма , промяната е в брадата и косата .
На първата премиера  няма спор супер са двамата .

Бел може да видим   от сватбата след време   по някой повод да качът  или просто така .  
 Дуда  видях от  създадената група   как пеят с Джейда Дювенджи  . Ако не е Ча ще види известност   през крив макарон !  
  Днес хабера освен раздялата на Керем и Серенай  , какви смехории чета  Joy Керо изневерил , подписали договор да бъдат 3 години  или 4 после битти ашк .
Защо им е да го правят тези договори  .  Личеше им любовта  , изведнъж ряздала какво е станало те си знаят . Не са длъжни да се обясняват .
  Новината
Цитат
По сообщению издания Aksam Life Чагатай Улусой провел романтический отпуск со своей возлюбленной Дуйгу Сарышин на острове Миконос в отеле Cavo Tagoo. Влюбленные провели три дня наедине. Стоимость номера в отеле - 5 тысяч лир за ночь
Скрит текст:

Като четох пак острова Миконос бе гА   ходеха с колежката от Прилива Joy
 Рускините коментират халката , която ние забелязахме от сторито . Дали не са сгодени  да са го отпразнували там .
  Както  се изрази  Профи , той може да е готов макар че човек не  е съвсем сигурен . Ние не сме готови да го дадем и видим женен  Mr. Green

Чрез две седмици почват  заснемането на новите сезони на Протектора  със солиден бюджет .

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 19:54 от femmi2

# 249
  • Варненска клюкарка
Така е, макар и със закъснение рускините обсъдиха халката hahaha И аз като тях не вярвам за Миконос, какво ще дири Ча там, направо ще си умре от скука да кисне по цял ден в басейна. Нито морето става да се топне в него, не върви и да се изтъпани да лови риба... А и рускините писаха нещо много интересно, собственичката започвала да следва в Инста или лайквала или поздравявала нещо си там съответната звезда която и гостува, така че пак не познаха жълтурите hahaha Веднага са я прецъкали да видят дали случайно не е харесала Ча tooth А като се има предвид че в този хотел се изсипват сума и турски звезди Ча баш там ще отиде, да бе hahaha Много са се объркали жълтурите. Сера и Керо са по луксозните почивки, Ча е по палатките, водоемите, риболова, яхтичката си и така...
Фемо къде е пяла Дуда с Джейда Дювенджи newsm09
На мен не ми се вярва да видим нещо от сватбата, това са лични снимки и ако щяха да ги показват, досега да са го направили. Изобщо не се сънявам че имат снимки с младоженците, я как беше ги обгрижила Хазал, наравно с най-близките и хора, такова внимание получиха само шепа хора и Дуда беше сред тях Wink Мен най ме шокира това smile3502

И за другото са жълтурски глупости. Пак изтърваха клюката драскачите и сега се чудят каква причина за раздяла да си измислят. Ами че Сера и Керо изкараха 4 години заедно, това е достатъчно време просто да приключат да са си омръзнали и т.н. Непременно някой трябва да е изневерил ли? Идиоти, ама така съм свикнала с мисленето им че даже не обръщам внимание на подобни глупости.

# 250
Какво те шокира Бел  по пътя на логиката   независимо коя  кадъна е гадже на  ЧУ ще се блажи . Погрижиха се за нея щото е Чачовица     . Дуда не е близка с  Хазал.  Мен друго ме учудва си задавам тоя въпрос след случката на паркинга . Защо след като няма проблем да я изтъпани пред репортери    не влезе пред входа на сватбата с нея ?  
 С теб писахме катагорично няма опасност  , за първи път не познах . Познахме за премиерата .  
Башак и Дуда станаха аркадашки .
Как се променя  ,едно време  като го видят с някоя се смущава и бяга ,сега е станал зрял .
За Джеда Дювенджи и Дуда назад в темата сложих линк как припяват на музикален фон   .

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 21:47 от femmi2

# 251
  • Варненска клюкарка
А къде са се видели двете Дуда и Джейда, на какво събитие? Питам защото Джейда е от баш приятелките на Хазал, преди двадесетина дена Хазал и беше н РД и оттам нищо не пуснаха този път  да не би и кака да е ходила hahaha
Всички гости на сватбата се чувстваха удобно, но ме шокира това че грижата която получиха най-близките на Хазал- сестри, братовчедки, приятелки, я получи и Дуда. А примерно Сонгюл дойде облечена и направена и след купона си тръгна в същия вид Wink Дуда можеше да я гримира друг, но не, гримира я гримьорката на булката Shocked
Е Фемо как го виждаш Ча да се изтъпани с нея на входа, не би си го причинил дори и да беше сам Peace На паркинга не само че не хукна да бяга, а вървеше по петите и сякаш да я предпази, видимо тя беше по-смутена. Всъщност той никак не изглеждаше смутен, даже беше се наперил като петел hahaha

# 252
Сонга е аркадашка но дойде нагласена  и си тръгна след купона . Редно е след като се почерпили да  не шофират и някой са останали  в хотела.
Бел ще ти отговоря  според предположенията . Ча след като ще води приятелка и колежката е  осигурила  хотел за приятели и роднини    ,екип за красота   Дуда намаза .   Ако беше казала  ще дойде нагласена и няма нужда от нейния екип .   Такова внимание не се изпуска .
Мре да провокира и намеква  се изтъпани с надпис изненада .
Джейда е сред гостите  и се веселят .  Не Омаловажавам това ,че се погрижиха за нея .  Мина и замина   си дрънкаме тука ...

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 21:40 от femmi2

# 253
  • Варненска клюкарка
Понеже жълтурите от дни се занимават с клюката за брака на Мурат Боз и Аслъ Енвер се посмях с това Laughing
Цитат
Мурат Боз, которого журналисты заметили в районе Нишанташи, очень удивился новости о браке с Аслы Энвер 10 мая, сообщив, что ему об этом ничего не известно

Пък докато си смучат обичайните измислици изпуснаха новината за Серо и Керо, та сега започнаха и там да съчиняват и всеки ден излизат поне по две "сигурни" причини за раздялата hahaha

Фемо съмнявам се някой от гостите на сватбата да е шофирал на тръгване. За тази работа си имат шофьори, таксита, непиещи половинки, Ча е можел всякак да се прибере, ето че на подземния паркинг след купона на Башак си търсеха колата, значи единият може да шофира, вероятно Дуда щеше да я свърши тази работа. За друго говорех, както и да е....

Много накъсана беше тази романтика, ето че този момент на полянката с фенера съм го изтървала ooooh!

# 254
Честит Великден ! Hug  Ззраве и благоденствие  easter easter  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт