ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Варненска клюкарка
Ако продължи да снима за Нетфликс, може и да му дадат да режисира някоя серия. Преди като гледах повече американски сериали често съм чувала името на някой от актьорите да го споменат като режисьор на епизода Peace

Хазал в НЙ.

И видео
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456248972%2F7f5e9448af6c0 … pl_wall_-58199741

# 226
Яяяяя, това йени Ча ли е?

# 227
  • Варненска клюкарка
Понеже си приказвам сама, допълвам поста с линк към сериите на Защитника сезон 2 във ВК. Засега са на турски но не се знае утре дали ще се намират на същото това място, аз смятам да ги разцъкам Peace

https://vk.com/ulusoycagatay?w=wall-151294833_17679

TOTAL:
1. Однажды в Чукурова (30 серия) - 13.01%⬇(-0.97)
5. Двор (39 серия) - 4.53%⬇(-0.10)
6. Наша история (67 серия) - 4.10%⬇(-0.84)
15. Единое сердце (11 серия) - 2.64%⬇(-0.33)
16. Столкновение (19 серия) - 2.53%⬇(-0.55)
17. Элита (37 серия) - 2.29%⬇(-0.44)

Не знам що за стилисти са това които подчертават недостатъците на фигурата. Какви са тези огромни подплънки, тези въздълги ръкави, за десенчето все едно са одрали някоя зебра да не започвам #Cussing out Направо ще я сложа в скритк текст защото не искам да я гледам ooooh!
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 13:30 от Беллора

# 228
Беееел ,Мерси за инфото и че го  публикуваш Flowers HibiscusFlowers TulipFlowers Tulip
През телефона не мога да слагам линкове  и фото .  Навън съм ,времето е супер Nature Sun With FaceNature Sunny
Ще ги  разцъкам като седна на компа  .
Любопитна ми е романтик сцената пред камината ,ако ги гледаш преди мен разкажи гореща ли е ?
Героинята на Бурчин  каква е ,май ще е от лошите .

# 229
  • Варненска клюкарка
Не гледам внимателно, в момента съм в началото на трета серия. Последно Хакан си шеташе навън, а от началото на трета е в психиатрична клиника, не ми се връща на предната да видя какво е станало. На всички разправя че е защитника и че ще спасява човечеството и естествено го броят за луд за връзване. Пазят го полицаи, може би да е затворническа болница, не знам 33uu Там за пръв път се появи героят на Енгин - Левент. Мисля че го играе санитар. Героинята на Бурчин е от лошите. не се задълбочавам много, нищо не разбирам, дотук всичко е някак много хаотично, някакви нови герои, единият стърчи с една глава над Ча и нашия човек изглежда като джудже до него ooooh! Лейля която е съживена с кръвта на безсмъртния се подчинява на Фейсал, който я владее по телепатичен път. Айча играе много добре страхът който изпитва героинята и, на моменти направо се тресе от ужас Peace
Ще се дописвнам нататък....

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 14:38 от Беллора

# 230
Хакан  в диспансера ,напраУ да идва при нас  без това станахме хахо  от неговите изненади и красота FlushedJoy
Как е попаднал там  и защо ?  Естествено  ще го мислят за луд  фантастични ризи  и сили .
Айча в фрагнанта видях добре играе ужас . Хакан и Левент ще се запознаят в клиниката и ще разбере че е жив .

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 16:24 от femmi2

# 231
  • Варненска клюкарка
Изгледах края на четвърта серия, Левент май ще е от лошите newsm78 Ще видим нататък. Лейля я държат затворена и завързана , водят я със завързани очи, защото Файсал може да я контролира по телепатичен път, разбира къде са, може да направлява действията и и т.н. Този който я пазеше свърши лошо от ръката на една от безсмъртните.
Ча като е сам изглежда добре, обаче на фона на останалите мъже, определено има нужда да свали някое кило...Пускам пета серия.
Ха, започва с Лейля и спящия до нея в леглото Хаканчо Mr. Green  Outta Joint Laughing Охх то било халюцинациите на ранения Хакан, кошмар със Зейнеп и Лейля в леглото Mr. Green
Ох колко работа имам ама утре може и да забършат сериалао та ще се постарая да го прегледам днес.

Това е от някоя от сериите

Левент е лошо момче, преди малко обра една банка, а преди това една маса за нелегален покер и гръмна няколко човека Peace
Ох измъчват Лейля, разпъват я на някакво съоръжение за мъчения, бият я и я душат ooooh!
Романтиката е в шеста серия, не ме питайте как стигнаха до нея че нещо ми се губи, ама хубава сцена беше- нощ, море, луна, камина и за момент се зачудих пукането на дърваета в огъня ли беше или яко мляскане, май е второто hahaha

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 16:28 от Беллора

# 232
  Голям бандит   Хакан няма да му е лесно с него . Левент ще се мисли за  Защитника .

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 16:56 от femmi2

# 233
  • Варненска клюкарка
Хаканчо пак прибра Левент, мотае се там нещо с другите добри хора, не ми е ясен образа му 33uu

Този път не разбрах Фейсал ли беше или Рюя въздействаха на Лейля по техния си начин и тя погна да гони Хаканчо с камата и Зейнеп я уби. Това на другата сутрин след романтиката ooooh! Ча такъв рев направи че се разхвърчяха някакви лиги....

# 234
Бел ,казвай за романтиката дървета ли пукат  ,страст ли . Като се добера  пускам шеста серия ,после ще се връщам в началото . Ще го цъкам набързо ,като ми остане време  ще го погледна  пак .
Ча се престарал какви лиги  що играе така .
Има ли снимки от нощта пред камината  или още не са спретнали  феновете .

# 235
  • Варненска клюкарка
Може и да има но аз не съм търсила че имам работа... Останаха ми две серии и тях ще прехвърля. Нещо още ми е трудно да обобщя за сезона пък той на свършване ooooh! Нещо много рязко прескача действието от сцена в сцена, или аз пропускам връзките не знам 33uu Сякаш и Ча нещо не ми харесва много, но както казах съм с мишката, не съм задълбавала много.
Сцената не е нищо особено, страст не усетих, по скоро нежност, а мляскане си имаше, направо заглушаваше пукането на дървата в камината Mr. Green

# 236

Мирай   един от епизодите на Защитника.  Каква го играе като го загледам ще  видим .

бонбооон пу, къв е сладък  Crazy Crazy Crazy Flutter

Бел като чета разказите не ми аресва сценария  Rolling Eyes Rolling Eyes
 Американски сценарист   и те ги мъдрят едни.... ooooh!
 Това за клиники , пък Левент неясен образ , пък сестра близначка .   Добре е през новите сезони да подсилят ефектите . Ча казвате куца нещо  трудно ми е да го повярвам . Ще видим като изгледам всичо пак ще коментираме .

# 237
  • Варненска клюкарка
Е, това са ми впечатленията с мишката и без превод, ако се задълбоча може повече да ми хареса. Образът на Хакан ми се вижда някак истеричен, Ча много крещи и не ми харесва как го прави Rolling Eyes Но ако знам какво казва може да не ме дразни чак толкова 33uu И един Господ знае какво е станало с хубавия му нос Rolling Eyes
Писаха че Мирай ще има епизодична роля, аз очаквах да ги съберат с Боран Кузум,миналата година поведоха в някаква международна класация за екранна двойка, минаха някакви американски големи любимци, та си мислех че от Нетфликс може да го вземат предвид, но Боранчо артиса още в първа серия.

# 238
 Забелязвам промяната в носа но си викам, че е от качеството на снимките но в епизодите е така .  Тези ноздри като ги разпери  .
Пуснах 6 - та серия не видях романтиката . Ще гледам една   по една . Днес няма да мога .
 Видях лошата награбиха се с един дакато го омайваше извади нож и го рани . После той прободе неговата кама в гърдите й но нищо и нямаше  . Онзи умря като го рани пак .  Зейнеп лежи в болнично легло , Хакан се вайка, че не може да  помогне каза нещо за ризата  
 Зейнеп се оправи . Сбараха Лейля и ще я отвличат .

Цитат
Ха, започва с Лейля и спящия до нея в леглото Хаканчо Mr. Green  Outta Joint Laughing Охх то било халюцинациите на ранения Хакан, кошмар със Зейнеп и Лейля в леглото
Нетфликс големи палавници Хаканчо  тройка  ще сънува   Mr. Green   такова нещо реално  няма да направят  . Турците ще вдигнат Олелияя  . Забравят едно време кви дизита са гледали .

Mr. Green Mr. Green Whistling

Скрит текст:
Не може да ме изненада със стил , освен ако се облече добре . Зебровото не е лошо , дизайна  не е тамъм . Черното колан ли е ,   ръкавите дълги  , полата къса  как сяда на стола .
Вижда се татуто на крачето .
 Избора е на Руткай  . Аз ако съм ще кажа не ми аресва и няма да го облека кво като е стилист Аман от такива .

Скрит текст:
Ханде Доандемир  не  уцели  роклята.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 19:52 от femmi2

# 239
  • Варненска клюкарка
В 6-та серия към 26-тата минута е сцената, опитай пак Peace Както казах сцените и връзките са доста разхвърляни, малко да мръднеш с мишката и не можеш разбра какво гледаш ooooh!
Казах аз навремето че с това перене на ноздрите ме е страх че ще дойде ден когато носът му ще си изглежда както изглежда сега ooooh!
Най интересно свърши последната серия. Зейнеп беше ранена сериозно, а може и да е умряла, като знам че Хазар ще играе и в новите сезони, дали и тя няма да пийне от кръвта на безсмъртния? Левент какъв е, що е нищо не разбрах, яко се млатиха, май и той отнесе един куршум на финала 33uu До Ча, Енгин изглежда като калинка, в същото време имаше някакви грамадни до които Ча изглеждаше неестествено нисък Rolling Eyes
Нямах време да чета във ВК, по-късно ще вляза, в коментарите все ще ми се изясни картинката.
Липсва ми комичния елемент от първия сезон, в същото време осъзнавам че тук стана сериозно и нямаше как, но с това дерене на гласа във всяка втора сцена нещо Ча не ми харесва Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт