Хазал в НЙ.

И видео
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456248972%2F7f5e9448af6c0 … pl_wall_-58199741

Направо ще я сложа в скритк текст защото не искам да я гледам 

Там за пръв път се появи героят на Енгин - Левент. Мисля че го играе санитар. Героинята на Бурчин е от лошите. не се задълбочавам много, нищо не разбирам, дотук всичко е някак много хаотично, някакви нови герои, единият стърчи с една глава над Ча и нашия човек изглежда като джудже до него
Лейля която е съживена с кръвта на безсмъртния се подчинява на Фейсал, който я владее по телепатичен път. Айча играе много добре страхът който изпитва героинята и, на моменти направо се тресе от ужас 

Ще видим нататък. Лейля я държат затворена и завързана , водят я със завързани очи, защото Файсал може да я контролира по телепатичен път, разбира къде са, може да направлява действията и и т.н. Този който я пазеше свърши лошо от ръката на една от безсмъртните.

Ча такъв рев направи че се разхвърчяха някакви лиги....
Нещо много рязко прескача действието от сцена в сцена, или аз пропускам връзките не знам
Сякаш и Ча нещо не ми харесва много, но както казах съм с мишката, не съм задълбавала много.

И един Господ знае какво е станало с хубавия му нос 

Както казах сцените и връзките са доста разхвърляни, малко да мръднеш с мишката и не можеш разбра какво гледаш

До Ча, Енгин изглежда като калинка, в същото време имаше някакви грамадни до които Ча изглеждаше неестествено нисък