ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
 Това за чуждо издание  отдавна го предполагаме.  Rolling Eyes След успеха що пък не .  Турският консул в   Лос Анджелис рекламира  протектора  втори сезон .   Като почне сезона ще пуснат сесията   дали за чуждо ,  турско списание или просто фотосесия заснета от ам.  фогографа за  Нетфликс .
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 22:13 от femmi2

# 211
  • Варненска клюкарка
Може да е за интернет издание, няма как да знаем. Като излезе първия сезон, с изключение на латините, по света Ча никой не го знаеше, следователно се изповядваше само пред местното Айше и Ранини, но сега доста хора извън Турция са го гледали в Защитника и си мисля че може би да има нови любопитни към неговата персона и в известен смисъл да опитат да задоволят това любопитство Crazy Кой знае, може би Варайъти, Венити Феър, някое малко каренце плюс 1-2 снимки... дали е възможно или съм литнала из облаците?

Каква е слабичка Айча на стари снимки Heart Eyes

# 212

от групата  създадена за нея видях това . Наистина е била в Япония на снимката пише Токио  , виждат се цъфнали дръвчета .

двете убавици  

https://vk.com/duygusarisin/video-40525391_456239043?z=video-405 … pl_wall_-40525391
 за сефте го мяркам от Хазаления купон на 6 - ти февруари . Дуда и  аркадашката на Хазал пеят .  Не беше на хорото но се върти покрай приятелите им  . Ако не беше Ча  щеше види Хазалена сватба през крив макарон .  Така ще е със всяка  ще се блажи от славата . Отвътре ми иде да я сола кво да направа  Mr. Green

https://vk.com/duygusarisin/video-40525391_456239043?z=video-405 … pl_wall_-40525391

Скрит текст:
роклята убава

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 13:08 от femmi2

# 213
  • Варненска клюкарка
Ох Селен Шекерджи с Дуда Laughing Да не вземе да се окаже че тая облещената ще е новата ни колежка че с Марга имаме такива страхове, пу пу дано не се сбъднат че не знам направо  bishop Вече сме ги споделяли как Ча и Шукрю си менят един друг колежките- то Гизема, то Сера, Бенсу, Айча, рускините писаха че играл и с Лейля Лидия (не се сещам в какво) Остава тая на снимката, макар че тя тука доста прилично изглежда, но не се заблуждавайте, истинска страшилка е.

Мдам, кака явно се е вдигнала до Япония Crazy

Фемо на снимката с бялата рокля я каква кръшна фигура има Дуда, вижда се от всички страни. Слаба е но без да стърчат кокали, красиви рамене, тънка талия, само тая глава.... Rolling Eyes И преди сме писали че на галата на Ичерде, тя беше най-добре облечената, останалите не бяха за разправяне начело с Бенсу. Тя пък красива като кукла в лице, а каква рокля и какво гнездо си беше направила newsm09

# 214
  Така е Бел  Дуда я сола  признавам на събития се облича добре .   Гнездото на Бенсу  ooooh!  Айча и отива спусната коса на Бенсу също .  

Пази Боже ококорената  да партнира на Ча  bishop   Заснемането предстои за каста пълна мъгла освен Ча  главната зведа  Хазар , Енгин и Бурчин .  Мирай Данер ще има малка роля  .  Не знам коя искам тия дето желаем няма да стане за този проект . Хазал Кючуксе има дизи но   го финализират  . Интересно да си партнират с нашия . Добър образ изгради в Кара Севда .

Мдаам дигнала се до Япония  опазихме го нема време за романтики у Америка  . Севгилито без него обикаля света . Не им пречи , като се върнат се събират .  Така правят други хора  . Моя  почива отделно но повечето пъти  сме неразделни . Дуда и Ча като им остане време ще идат да гледат двамата японската вишна ,  нЕма нужда шегувам сЪ  hahaha
Снимката не знам истинска ли е или колаж ? Къде са играли двдете или са приятелки .

гифчета от Еми двамата и любимци играят бокс . Толга е потвърдено есента  ще  участва  в сериала Шампион по държавната тв . Там не се влияят от рейтинг . Момента излъчват хитови сериали .  Мислех ще гледа бебока но Еми позна ще се върне .

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 22:20 от femmi2

# 215
  • Варненска клюкарка
Фемо той Ча беше в САЩ по работа, по разни подсказки от Гинчо и от онзи репортаж с Ча разбрахме че им предстоят важни срещи. Много ми се иска да разбера за какво са преговаряли. А иначе знаем и че почиват заедно Wink
Появиха се по едно и също време с Дуда, едва ли е стояла цял месец в Япония, чудя се далии тя не е отишла и до ЛА 33uu Чачун ми се вижда дебел, а тя много е отслабнала, но както е приказката че на мъжа любовта минавала през стомаха пък влюбената жена от любов била готова от глад да умре напълно отговарят на картинката която видяхме преди няколко дни hahaha Добре че поне самочувствие не му липсва, ходи изпънат и наперен като петел Laughing Ама и двамата с Хазал ми идва да ги ошамаря, огледала вкъщи нямат ли си, какви са тези опнатите клинчета, защо сами подчертават това което трябва да крият или са такива заслепени че въобще не им пука как изглеждат Rolling Eyes

ПП От понеделник 29.04. от 21:15 по испанската Нова тв започва Фериха.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 21:42 от Беллора

# 216

чужда марка  е купил  струва 69,95$
Илка така да го ооблича  не скинита и балтони . Харесвам мъже с часовници , този не ми допада . Емир носеше тузарски часовници в  дизито .

Добър ден на Велики  Четвъртък !  easter easter easter
Редактирам  няма никой писал след мен
 Хазалинда и Мишо на турски  ресторант в Ню Йорк
Не мислех  ще го придружи като е заета с НИ , намерила е време  или в момента не снимат  Rolling Eyes

Ханде Доандемер е публикувала това

усмивкиии
 като четох нова си помислих нашата тв ще го излъчва си викам нафталина пак ни зове  hahaha  било испанската нова
Пощуряха по тяхлатиносите .  Турските дизита се продават по света . Джансу Дере  я харесват латиносите и сериала Майка .

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 11:05 от femmi2

# 217
  • Варненска клюкарка
Хазал е в НЙ с Мишо, представят филма Ноев ковчег. Там са Халюк Билгинер, Ханде Доандемир и още някакви. Това момиче ме смайва. Ако е бременна и с тоя диабет се е хванала на такъв дълъг полет  Shocked

Казах ли ви аз че Сера и Керо са се разделили, днес всички пишат за това. Сега някой от нейните познати драскачи ще я срещне някъде "случайно" и ще я попита и тя ще потвърди. Тези дни щяха да празнуват 4 години, но стават такива неща.... Да видим кой ще е следващата и жертва. Керо обедня и стана ненужен, освен че е завел дело срещу АЯ за неизплатените си хонорари за Градът, вчера излезе информация че и от ТИМС не са му изплатили парите за Великолепната двойка, а преди това затънаха с Бурак Й. с филма в който играха и продуцираха двамата. Има да снима сега реклами....

Е, в Испания не може да се каже че са цъфнали и вързали с турските сериали. Тези които ги пускат са някакви малки регионални телевизийки, не е както примерно националната Ацтека тв както беше в Мексико или Те Ле Фе в Аржентин. В западната част на Европа все още гледат от високо на турските сериали но и те ще поддадат, къде ще ходят. Дано само да им спестят най локумените.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 12:01 от Беллора

# 218
Къде лети при това състояние   го помислих същото   . Не го коментирах  не знам  колко е рисковано .   На своя глава  пътува .  
Несла са я погнали  тия жълтури срам нямат .  Казала не е хамиле ако стане ще съобщят с Кадир .
Керем все още мисля че са заедно с неговата .
Тя не беше на представянето на Н & М имаше представление в театъра .

Ха , Бел ще познаеш .  Сера казала пред  журналисти че  не му е мастото сега  , после ще им отговори на въпросите .

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 21:21 от femmi2

# 219
  • Варненска клюкарка
За Несла много късно се сетиха, цели  3 години след брака им. През това време не оставиха Фахрието намира пък тя стана булка след Несла.
 Ама както казват рускините края на месеца наближава, някои жълтури имат план да изпълняват- назад са със сватби, разводи и бременности. То само това дъвчат комшиите.

Дългите полети носят риск за бременните, в зависимост от сроковете и рискът е различен, но тя има глава на раменете си, да се надяваме че е добре и не рискува прекалено. Иначе пътуванията са хубаво нещо, разнообразяват живота. Тя винаги е усмихната и позитивна но това ще и дойде още по-добре предвид графика на сериала или ако се застои после в Турция, заради състоянието си. Може би беше миналата седмица на лекар точно за да се консултира за това пътуване Peace

Фемо Сера не беше на представянето, но после най-демонстративно пускаше снимки в сторито как се приготвя да си ляга. Нямаше обичайното им демонстративно поведение в инста състоящо се от сърца и лайкове, когато не могат да са заедно. Неговите родители бяха тук за представянето на рекламата му, но не отидоха на нейния спектакъл. Бе има си белези от около 2 месеца че не са заедно. А и какво да говорм, агентствата и на двамата са потвърдили Peace

# 220
 wavey

Значи Хазал отлетя Whistling с Мишо.
И пак трепе рибата с облекло. Confused
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456248968%2F72dd72bf7073c … pl_wall_-58199741

Още на онези снимки с впития в нея клин ми се стори, че се е позакръглила в краката, а сега на тази фотка ми се струва с бузки.

Еййййй, опасни са техните журналя, всеки ден разделят/развеждат някои, Joy днес това са Керо и Серо.

# 221
  • Варненска клюкарка

# 222
Готииин кадир Heart Eyes
Зад кадър на втори сезон ли е фотото ?
Каква визия ще бъде през новите сезони  брада като сегашната и пораснала коса или ще се оформи . Всички в темата го аресваме ала тип Емир и Хакан  .

# 223
  • Варненска клюкарка
В новите сезони всякак може да е, може да има скок във времето, а и не знаем как ще приключи втория. Ако го пуснат като предния път, значи към 10 сутринта най-късно рускините ще го докопат Laughing

Според това остават само няколко часа до пускането на новия сезон, може би в полунощ newsm44

# 224
Малко останааа до Чачовия ден . Рускините са като ракети  8 епизода 
 времетраенето нормално .
Един ден ще режисира ,влече го .

Общи условия

Активация на акаунт