Ако бяха намерили колата нямаше се размотават толкова с журналиста . За проекта говори ще е зает и няма да почива . Кака ще оди сама или с Гюнгюрови на яхтата .
Преди подготовката да има втора част шамански нюанси . За Байрама ще почива .

Чакаме следващо включване...
Готова си за следващ облог даже 

Скромна почерпка, ама от сърце.
И Феми, не се напрягай излишно
Пък в това, че споделяш също няма нищо лошо, кой както ги вижда нещата....
Сам хвали колко по-човешки са условията на работа в Нетфликс, така че все ще има някой ден за почивка.
Слабост ми е, интересен ми е, но вече доста по-спокойно реагирам на новостите свързани с него. Напоследък най-отчетливото ми чувство свързано с Ча е изненадата. Умее да изненадва човекът, един път приятно, два пъти неприятно, едно мислим, той друго прави

На сета на АФК повече каки и лели имаше накачулени отгоре му, отколкото девойки. На следващите му сетове такова нещо не съм виждала, явно умее да привлича по-зрели жени, освен че разпищява и малките си фенки. Абе както обичам да казвам, малки, големи и още по-големи момичета и момчета 
Чакаме 
Та първата правилна стратегия беше измислила, но както каза Фера на Гюна, никак не и се отвори парашута 

Илка и Ча се готвят за пресконференцията Много е хубав мама му стара
няма скини джинси . Баджаначке , как да се откажеш от него , колкото да те ядосва . Както казахте претръпнахме , ама не баш 
няма се покаже чак на Байрама , тъкмо щях да пиша колкото да иска спокойствие си стои вкъщи , не може да не излиза никъде и ще се пръкне . Ангажименти , които го зовът . 

Хазал ръката от джоба му измъкна , нашия му е все тая пък и леко порчепен . Като не са фанати за ръце не значи не е сериозно но факт няма такова нещо . Току виж това стане , не си пада по демонстрации .
Хората са казали че желязото се кове докато е горещо. Тя изкара едни много ползотворни 2 сезона. Направо си е чуда в тези времена да оцелее сериал толкова дълго. Всичките и сериали се показват в ЛА, най популярната турска актриса е в ЛА. Имаше шанс за много добро продължение на кариерата си в следващите 1-2 години но пусто бързане, повече никога няма да има такъв шанс. Мишо дали ще стане баща на 43 или 45 все едно ... Късмет.... Докато дебелее ще има време да мисли за план Б.

Препоръчани теми