ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Спокойна съм Белче ,нали знаеш Овнетата сме такива палим ,гасим  ,емоции .Не е предмет да я фърля и счупя . Срам не срам ,чудя се на мене си ,не съм такъв човек . Някой ще кажат сме злодейки . Какви неща по - лоши стават ,като гледам света и държавата  накъде отива .  
  Ако бяха намерили колата нямаше  се размотават  толкова с журналиста .   За проекта говори ще е зает и няма да почива . Кака ще оди сама или с Гюнгюрови на яхтата .
Преди подготовката да има втора част шамански нюанси . За Байрама ще почива .

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 23:43 от femmi2

# 76
  • Пришълец
Феми, всичко съм прочела, ама няма как всяко едно да обхвана newsm47
И се позамотаха, и в настроение беше Чачослав, в приятна компания, леко почерпен... Причините да си развърже езика станаха доста hahaha Чакаме следващо включване...
Ами забавно ми стана - написаното за Дуда, после за петте косъма на главата ти.. Joy Готова си за следващ облог даже Joy

Късно е за кафета сега, няма да заспиш, мен ще държиш отговорна hahaha
Хайде по едно питие, че отдалече го надушваш Чачослав  Drunk Скромна почерпка, ама от сърце. hahaha
Хайде и прегръдкатаа Hug И Феми, не се напрягай излишно Grinning Пък в това, че споделяш също няма нищо лошо, кой както ги вижда нещата....

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 10:58 от Маргарита Н.

# 77
  • Варненска клюкарка
Аз съм почти сигурна че през юни няма да работят така че със сигурност ще се развее по моретата. Поне в седмицата на Байрама както беше миналото лято Peace Сам хвали колко по-човешки са условията на работа в Нетфликс, така че все ще има някой ден за почивка.
Аталайчо дали още учи в Лондон? Тази седмица е католическият Великден, дали няма да си е в родината за ваканцията, може покрай него да видим и Ча.

Аз отдавна не се ядосвам на Ча, даже ме е яд че в миналото съм му се дразнила за някои неща hahaha Слабост ми е, интересен ми е, но вече доста по-спокойно реагирам на новостите свързани с него. Напоследък най-отчетливото ми чувство свързано с Ча е изненадата. Умее да изненадва човекът, един път приятно, два пъти неприятно, едно мислим, той друго прави hahaha

# 78
  • Пришълец
Ами претръпнахме вече hahaha

Heart Eyes

Heart Eyes

# 79
  • Варненска клюкарка
Ох най-после да стигна и до Мамата Crazy

Марги и на тази снимка от фотосесията го харесвам, макар че е излязъл малко зелен Laughing Зелен, узрял взе ни акъла. Може да сме претръпнали, ама не баш hahaha На сета на АФК повече каки и лели имаше накачулени отгоре му, отколкото девойки. На следващите му сетове такова нещо не съм виждала, явно умее да привлича по-зрели жени, освен че разпищява и малките си фенки. Абе както обичам да казвам, малки, големи и още по-големи момичета и момчета hahaha

Сега пикантните изненади от Ча ще си ги платим скъпо и прескъпо, че сигурно до Байрама няма да се покаже hahaha

# 80
  • Пришълец
Може да сме претръпнали, ама не баш hahaha
smile3521

От сторито на Гинчо

# 81
 wavey

Не остана до 26, Party има-няма една седмица.

# 82
  • Варненска клюкарка
Марги, това което си сложила, било от предстоящата пресконференция на Нетфликс. Вероятно ще е днес Peace Чакаме smile3539

Преди седмица някъде, видях трея с който Испанската Нова тв рекламира 'El Secreto de Feriha' и ме впечатли нещо което досега не съм забелязвала, т.е. забелязвала съм го в първа серия без да се замислям много, но така като видях двете сцени  следващи една след друга с разлика от няколко секунди и сравнението беше неизбежно...  Laughing Става въпрос за първа серия, Емко крачещ гордо по алеите в университета и оная фръцла която тръгна да го рути както казва Зиза блъскайки се в него и поливайки го с чая си. На Фера и стана смешно наблюдавайки това изпълнение отстрани, а съвсем малко след това тя самата попадна в аналогична ситуация сблъсквайки се с немския жИлезен кон на Емко - с тази разлика че първата мома се блъсна нарочно в онощния принц, а Фера неволно, но си беше почти същото Laughing Joy Та първата правилна стратегия беше измислила, но както каза Фера на Гюна, никак не и се отвори парашута hahaha

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 16:57 от Беллора

# 83

Party Party Party   Илка и Ча  се готвят за пресконференцията  Много е хубав мама му стара  smile3544 smile3544 няма скини джинси . Баджаначке , как да се откажеш от него    , колкото да те ядосва  . Както казахте  претръпнахме , ама не баш  smile3521
Ранини е там  , но още няма нищо подробно . Тази конференция е изненадваща за  зрителите , нали имаше премиера . Какго и да е важното  не е суша   . Нетовият страх е  пресконференции , но ще се справи . Крокодила Дуда - Гена няма да е там Гаранция  . Ще си сдтои в къщи на официални събития  , както каза Марги готова съм на бас за следващите пъти .    След година  ще им  се развали идилията  Mr. Green Лоша свекърва , злодейка  . Ще се стегна и няма ми пука  ще мижам и преодолеем горчивата изненада . Стига  да не я навира много .

Ама сте едни познавачки   Joy няма  се покаже чак на Байрама  , тъкмо щях да пиша  колкото   да иска спокойствие  си стои вкъщи  , не може да не излиза никъде и ще се пръкне . Ангажименти , които го зовът .    

още една  с двамата братя , тая лимба нещо  Rolling Eyes  облеклото ми харесва  . Няма балтони и каскети .  Пресконференцията е отделно от премиерата , така излиза . Втората с тоя консул  се изнесоха журналята , каста не беше в настроение .

Прилича ми от периода на Колинс , на Баръш го докарва .

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 17:05 от femmi2

# 84
  • Варненска клюкарка
Щото му е дълга косата, добре поне че е поокастрил козината. Може да не ми харесва прическата му, но поне е без каскет Ето че можело с по-нормални дрехи, добре му стоят Peace Повече ми харесва на снимката с Илка Heart Eyes

# 85
Нали Бел GrinningGrinning Можело без балтони и каскети . На мен много ми харесва на фотото с Илка и  се тръшнах Yum 

# 86
  • Варненска клюкарка
Както пишат рускините същински Херкулес Laughing Направо е необятен, С Енгин ми се виждаха еднакви на ръст и габарити на първата премиера, а тука той направо се губи до Ча tooth
Добре че Нетфликс решиха да поправят гафа от 11.04.

# 87
 Изнендваща е тази  пресконференция . Каста не е знаел  няма как трябва да отидат . Втората премиера не мина добре . Нетфликс нямат вина , консула се изтъпани , мерки за сигурност  , каста не беше на кеф , Ча  изморен . Габаритите му сме свикнали но в тяло е добре , слаб. Нама да е мощен като Тор , любопитно ми е да видим в рамената как е ?

пак се тръшнИм  smile3544 smile3544 Heart Eyes

тази тениска може да е купил от Америка , пише Холивуд  струва 30 долара
Там ни чакат изненади , това ходене  и срещи не са без причина .  Хазал намесват Гинчо  работи за общ проект .  Доста вероятно да е хамиле  плановете пропадат . Като я гледаме в тяло  не личи , загадка е  33uu
 Хазал и мишока са ги сбарали в Нишанташъ  хванати за ръце не като   бетер  чИфтето на паркинга  hahaha Хазал ръката от джоба му измъкна , нашия му е все тая  пък и леко порчепен  . Като не са фанати за ръце не значи не е сериозно  но факт няма  такова нещо .   Току виж това стане  , не си пада по демонстрации . 
На въпроса хамиле или не наЩА  се усмихнала  пожелала приятен ден  . Щом не отрича има нещо  Rolling Eyes
 https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_982262

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 17:54 от femmi2

# 88
  • Варненска клюкарка
Цитат
Журналисты поймали Хазал Кая и Али Атая в районе Нишанташи и задали классический вопрос не беременна ли она. На что актриса улыбнулась и пожелала им легкой работы. Правда, Али Атай предложил жене все же поговорить с журналистами, однако сам отвечать на их вопросы отказался и парочка удалилась так и оставив папарацци с извечным вопросом: беременна или не беременна?

За Хазал съм почти сигурна че е в положение, ето на директен въпрос не желае да отговори, а преди щеше да ги навре....  Голям зор да ражда веднага след сватбата ooooh! Хората са казали че желязото се кове докато е горещо. Тя изкара едни много ползотворни 2 сезона. Направо си е чуда в тези времена да оцелее сериал толкова дълго. Всичките и сериали се показват в ЛА, най популярната турска актриса е в ЛА. Имаше шанс за много добро продължение на кариерата си в следващите 1-2 години но пусто бързане, повече никога няма да има такъв шанс. Мишо дали ще стане баща на 43 или 45 все едно ... Късмет.... Докато дебелее ще има време да мисли за план Б.

Аз още като прочетох че премиерата ще е в рамките на фестивала бях писала че не е много добра идея и ето на. Макар че  има разни теории че не посланника е виновен, а жълтурите са се оттеглили демонстративно и финансово подплатени заради чужди интереси. Тоест че има недоволни продуценти в чиято паничка бърка Нетфликс и се очертава в бъдеще все повече да го прави и взимат мерки отсега.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 18:41 от Беллора

# 89
Кариерата й няма да свърши  .Ще повлияе , се съчетава  майчинство и кариера . Някой не искат  или не харесват достатъчно  СЦ нямат идей ,сем ги спъва .  Латинска Америка ги обожават с Ча ,това гостуване ,което обеща Аксой  няма се осъществи скоро . Rolling Eyes

Нетфликс навлиза сериозно на турския пазар и привлича актьори . Местните фирми го виждат .Парата прави борбата ,като са им платили ще се изнесат . Нетфликс  прави отделна  конференция  и организация .

ква е тая заспала физиономия

пред Обектива на  фотографа  Джейсън  Франк Ротенберг
 звучи американско име  не е правил сесия докато е бил в Америка или Негфликс са поканили да дойде в Турция .  Очите му хубави   , замисъла на фографа   , как да определя това фото  newsm78

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 18:51 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт